LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bölüm koordinatörünün gidilecek kuruma bildirmesi için gerekli olan bilgiler bölüm koordinatörüne ulaştırılır. Ad , Soyad Doğum tarihi Fakülte Bölüm Gideceği.
Advertisements

(0288)
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
Mayıs  Eğitim-Öğretim yılında ilk olarak başlanmıştır.  Şuan 64 üniversite ile protokol anlaşması mevcut.
Öğrenim Anlaşması -- Learning Agreement -- Nasıl Hazırlanır?
Şubat Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Süreci.
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Farabi Değişim Programı
SIK SORULAN SORULAR Hale ŞEN Atılım Üniversitesi AB & ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ Kasım, 2009.
Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu
Şubat Aşama: İletişim -Bölüm Erasmus Temsilcisi ve Staj Danışmanı: Erasmus sürecinde akademik danışmanınızdır. -AB Ofisi Erasmus Koordinatörü:
Erasmus Hareketliliği
T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ LLP-ERASMUS PROGRAMI KOORDİNATÖRLÜĞÜ YENİDEN YAPILANMA TOPLANTISI I Yrd. Doç. Dr. Pınar ENGİNCAN/
ERASMUS ÖĞRENİM&STAJ HAREKETLİLİĞİ “TANINMA” DEĞERLENDİRME TOPLANTISI Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi Tuba Alkanat Akman 9 Haziran 2010.
YAPILMASI GEREKENLER Gideceğiniz üniversitenin internet sitesini ayrıntılı olarak inceleyin. Bölümünüz ders programıyla örtüşen dersler ve bu derslerin.
NASIL ERASMUS ÖĞRENCİSİ OLURUM … Bölüm 1 Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
İKİLİ ANLAŞMALAR (BİLATERAL AGREEMENT).  Erasmus İkili Anlaşması (Bilateral Agreement); İki yüksek öğrenim kurumunun Erasmus programı kapsamında yapmayı.
Erasmus Hareketliliği Dönemi Gelen-Giden Öğrenci Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü
AB Erasmus Eğitim Programı Öğrenci-Öğretim Üyesi Değişimi
ERASMUS PROGRAMINA KATILACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEMELERİ GEREKEN YOL Yrd. Doç. Dr. Sevinç Hatipoğlu Erasmus Öğrenci Sorumlusu
Şubat Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Süreci.
Şubat Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Süreci.
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Öğrenci Hareketliliğinde Erasmus Koordinatörlerinin İzlemeleri Gereken Yol Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus.
ERASMUS DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ VE TESLİM EDİLECEK BELGELER Yrd. Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü
FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
3 HAZİRAN ERASMUS+ ORYANTASYON TOPLANTISI.
Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı
ERASMUS’A VEDA VAKTİ Dış İlişkiler Ofisi
1. Farabi Değişim Ofisi Giden Öğrenci Gelen Öğrenci 2.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
Erasmus+ Öğrenim Görme Hareketliliği Öğrencilerinin Sorumlulukları Erasmus Kurum Koordinatörlüğü
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Erasmus+ Toplantısı. İŞTE BAŞLIYORUZ …
Mayıs 2016 Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı Selma GENÇEL Farabi Kurum Koordinatörü.
Akademik Yılı.
HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM.
HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM.
FARABİ PROGRAMI BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI.
 Uluslararası İlişkiler Koordinatörü: Doç.Dr. Ülkü Özbey  Uluslararası İlişkiler Koordinatör.
ERASMUS DEĞİŞİM PROGRAMI İLE GİDEN ÖĞRENCİLER İÇİN TANINMA KURALLARI.
ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ “TANINMA” Okt. Tuba ALKANAT AKMAN 25/05/2016.
AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYON TOPLANTISI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ŞUBAT,
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Öğrenim Hareketliliği -Giden Öğrenciler -Gelen Öğrenciler
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
Erasmus+ Oryantasyon Toplantısı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 17 Nisan 2017 Erasmus+ Değişim Programı Uzm. Pınar UÇAK Nesibe ZİRZAKIRAN.
ERASMUS+ BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
ERASMUS HAZIRLIK VE DESTEK PROGRAMI MART 2017
LEARNING AGREEMENT – GENEL BAKIŞ
DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü
-RECOGNITION OUTCOMES–
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ
Erasmus Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
FAKÜLTE-SANAYİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI NEDİR
ERASMUS KOORDİNATÖRLER TOPLANTISI
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Application Form (Başvuru Formu):
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ Şubat, 2019
Sunum transkripti:

LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR? Karşı üniversiteye başvuru sürecinde hazırlanması gereken Learning Agreement-Öğrenim Anlaşması aşağıdaki hususlar dikkate alınarak 3 orijinal kopya olacak şekilde hazırlanmalıdır.

Karşı üniversitenin web sayfasında söz konusu akademik yıl için hazırlanan ders programından bölümünüzle ilgili dersler seçilir.

Eğer web sayfasında derslerle ilgili herhangi bir bilgi yoksa durum karşı üniversite koordinatörüne bildirilerek o üniversitede açılacak derslerin listesi ve ECTS kredileri Bölüm Koordinatörü tarafından istenir

Dersler seçildikten sonra Dış İlişkiler Ofisi web sayfasındaki Belgeler linkinde bulunan Learning Agreement kullanılarak ders programı hazırlanır.

Sayfadaki ikinci sütuna ise yurtdışında seçilen derslere karşılık gelen üniversitemiz dersleri ve ECTS kredileri yazılır.

Karşı kurumdan alınan dersler 30 ECTS olacak şekilde hazırlandıktan sonra üniversitemizde ders denklikleri yapılır. Bu ders denkliği 30 ECTS’yi geçmeyecek şekilde yapılmalıdır.

Eğer yurtdışından seçilen dersler öğrencinin zorunlu derslerine karşılık gelmiyorsa mesleki seçmeli ya da seçmeli derslerle karşı kurumdan alınan krediye denk gelecek şekilde eşleştirme yapılmalıdır.

Öğrenci kendi için ayrılan yere imzasını attıktan sonra Bölüm Koordinatörüne ya da yardımcısına belgesini imzalatır ve fakslanması için Değişim Prog. Koord.’ne teslim eder.

Değişim Prog. Koord.’lüğü, Learning Agreement’ın doğru olarak hazırlandığından emin olduktan sonra gerekli imza ve mühür işlerini yaparak evrakı karşı kuruma fakslar ve posta ile gönderir.

Learning Agreement karşı kuruma fakslandıktan sonra Değişim Prog.Koord. tarafından Bölüm Koordinatörüne veya Yardımcısına gönderilerek Yönetim Kurulu Kararının alınmasını ister.

Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısı kendisine gönderilen Learning Agreement’ın bir fotokopisini alarak Yönetim Kurulu Kararını aldırır. 3 orijinal Learning Agreement’ı ise karşı kuruma posta ile göndermesi için öğrenciye teslim eder.

Değişiklik Sayfası; Öğrenci karşı kuruma gittikten sonra ders programında herhangi bir değişiklik olmuşsa Uluslararası İlişkiler Birimi web sayfasındaki Belgeler linkinde bulunan Learning Agreement’ın ikinci sayfası olan ekle/sil sayfasını kullanarak değişikliğini yapar.

Changes to Learning Agreement

İkinci sayfaya ilk önce sildiği dersleri ve karşılığına eşleşen dersleri, daha sonra da eklediği ve karşılığına Bölüm Koordinatöründen yardım alarak hazırladığı ders eşleştirmesini yazarak 3 adet çıktısını alır.

Learning Agreement

Changes to Learning Agreement

Kendi için ayrılan yere imzasını attıktan sonra yurtdışındaki koordinatörlerine imzalatarak +90 372 257 6215 numaralı faks numarasına gönderir. Ayrıca belgelerin imzalı orijinalleri Değişim Prog. Koord.’ne posta ile gönderir.

Değişim Prog.Koordinatörlüğü; faks veya posta ile gönderilen değişiklik sayfasını inceleyerek herhangi bir problem yoksa imzalanması için Bölüm Koordinatörüne veya Yardımcısına gönderir.

Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısı eline ulaşan değişiklik sayfasını uygunsa imzalayarak 3 gün içinde Erasmus Ofisi’ne gönderir. Değişim Prog. Koord.’lüğüne ulaşan Learning Agreement gerekli imza ve mühür işleri bitirildikten sonra karşı kuruma fakslanır ve bir orijinal kopya yurtdışına gönderilir. Ayrıca değişiklik sayfasının bir fotokopisini Yönetim Kurulu Kararı alınması için Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısına gönderir.

Bölüm Koordinatörü veya Yardımcısı kendisine gelen değişiklik sayfası için Yönetim Kurulu Kararı alır ve kararın bir kopyasını Değişim Prog. Koord.’lüğüne gönderir.