Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM."— Sunum transkripti:

1 HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM

2

3

4

5 1) Application Form (Başvuru Formu) Yurtdışındaki üniversite veya firmaya başvuru yapıldığını gösteren İngilizce belgedir. Karşı kurum formatında olabilir veya online başvuru formu şeklinde olabilir. Eğer bu seçeneklerden biri şeklinde değilse ofisimizin sayfasından doldurulmalıdır. Her üç seçenekte de bir kopyası ofisimize teslim edilmelidir.

6 2) Learning Agreement for Traineeship (Staj Öğrenim Anlaşması) Yurtdışında yapılacak staj faaliyetinin yer aldığı İngilizce belgedir. Hem KTÜ hem de karşı kurum tarafından imzalı hali ofisimize teslim edilmelidir. Taranmış hali yeterlidir.

7 3) Staj Tanınma Belgesi Akademik Tanınma(Recognition): Yurtdışında yapılan staj faaliyetinin öğrencinin kendi üniversitesinde eşdeğer sayılması demektir. Yurtdışında yapılan staj faaliyetinin KTÜ’de eşdeğer sayılacağını gösteren Türkçe belgedir. Yurtdışına gönderilmesine gerek yoktur. Taranmış hali yeterlidir. Zorunlu stajı olmayan bölümler için de akademik tanınma sağlanır.

8 4) Transcript of Records (Güncel Not Dökümü Belgesi) ECTS sistemine göre düzenlenmiş ve öğrencinin KTÜ’de şu ana kadar aldığı dersleri gösteren İngilizce not dökümü belgesidir. Hazırlanırken KTÜ BİLGİ PAKETİ kullanılabilir. Taranmış hali yeterlidir. Ofisimize teslim edilmesi zorunludur ancak karşı kuruma talep edilmesi durumunda gönderilir.


"HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları