1 Proje Adı Proje Yürütücüsü Kuruluş (Başvuru yapan kurum/kuruluşun adı ile bulunduğu şehir yazılır) Örnek: Akdeniz Üniversitesi-Ziraat Fakültesi ANTALYA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BAPGRAFİKLERİBAPGRAFİKLERİ. ZİRAAT FAKÜLTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ.
Advertisements

Yrd. Doç. Dr. İsmail SEZER ÖYP KURUM KOORDİNATÖRÜ
Sabancı Vakfı Hibe Programı
MATLAB Bilgisayar Programlama Yrd.Doç. Dr. Aslıhan KURNUÇ
Mesleki Eğitim Ögrenci ve Çalışan Hareketlilik Bütçeleri Katılımcı ve rafakatçi için seyahat edilecek ülkeye gidiş dönüş için Seyahat Edilen mesafe 100.
Sistem Analizi ve Planlama
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
San – Tez Projeleri Hakkında
Sabancı Vakfı Hibe Programı
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
Ö Ğ R E T İ M Ü Y E S İ Y E T İ Ş T İ R M E P R O G R A M I (Ö Y P ) Ö Z E T Ş E M A S I • Şemada, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ile ilgili aşamalar.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK TÜBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekin VARLIK Sanayi ve Teknoloji Uzman Yrd. San-Tez Proje Grubu SAN-TEZ ______________12.
Proje Teknik Toplantısı 9 Ocak 2013 KASTAMONU
“Proje Adı” “Müşteri Kurum” “Yürütücü Kuruluşlar”.
Sütçü İmam Üniversitesi
Erasmus+ Programı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
DIŞ KAYNAKLI PROJELER Suat TÜREYEN Başar BAKIR Ümit TURHAN
İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
Kaynak Geliştirme ve STK’lara Yönelik Hibe Programları (AB ve KA Tecrübeleri) Tayyar Doğan Planlama Uzmanı Kalkınma Bakanlığı.
Ar-Ge Merkezi ve San Tez Destek Programları
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Ahmet ÖZBEKLER, KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi
1 İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ “Hocaların Gözüyle 2012 Yılında Türkiye Ekonomisi Araştırması” Kantitatif Araştırma Özeti Ocak 2012 İstanbul.
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
Yenİ kurulan Ünİversİtelerdekİ
SANAYİ TEZLERİ PROGRAMI (SAN-TEZ) Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
Tanışma Toplantısı 07 Ekim 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
SANAYİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1 Proje Adı Proje Yürütücüsü Kuruluş (Başvuru yapan kurum/kuruluşun adı ile bulunduğu şehir yazılır) Örnek: Çiçek Tarım A.Ş. KIRŞEHİR Proje Yürütücüsü.
TÜBESS (TÜRKİYE BELGE SAĞLAMA SİSTEMİ); Ulusal Belge Sağlamada Yeni Bir Boyut 25 Mayıs 2011 Antalya Mehmet BOZ
Prof. Dr. Ahmet AYAR (TÜBİTAK 2237 Programı)
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
SANAYİ TEZLERİ PROGRAMI (SAN-TEZ) Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü
Kütüphan-e Türkiye Eğitim Çalışma Grubu Webinar Serisi 24 Mart 2015
Özel Sektör AR-GE Projelerine Yönelik Destekler Prof.Dr.Barbaros Özer Ankara Üniversitesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi SETBİR Danışma Kurulu Üyesi.
1 YENİ TEKLİF PROJE Proje Adı Sunan; Adı Soyadı Enstitü/İstasyon/İl Müdürlüğü Sunan; Adı Soyadı Enstitü/İstasyon/İl Müdürlüğü T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK.
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Yrd.Doç.Dr. Özden ŞAHİN İZMİRLİ Proje Yürütücüsü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü.
1 GELİŞME RAPORU Proje Adı Sunan; Adı Soyadı Enstitü/İstasyon/İl Müdürlüğü Sunan; Adı Soyadı Enstitü/İstasyon/İl Müdürlüğü T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK.
1 Proje Adı Proje Yürütücüsü Kuruluş (Başvuru yapan kurum/kuruluşun adı ile bulunduğu şehir yazılır) Örnek: Çiçek Tarım A.Ş. KIRŞEHİR Proje Yürütücüsü.
AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ KURUMSAL DEĞERLENDİRME PROGRAMI DENEYİMLER-KAZANIMLAR Prof. Dr. Selda Önderoğlu Hacettepe Üniversitesi HÜADEKK Üyesi Özdeğerlendirme.
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
Değerli Kastamonu Üniversitesi Öğretim Elemanları HOŞGELDİNİZ
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ COĞRAFYA BÖLÜMÜ
KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI
Çevre Görevlisi Eğitimi
ETKİNLİK PROGRAMI 24 Kasım 2014 Saat: 17:00 Kokteyl 18:00
UNI0131 Proje Yönetimi ve Girişimcilik Dersi Proje Ödevi
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
SLAYT.
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
BAP KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2018.
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

1 Proje Adı Proje Yürütücüsü Kuruluş (Başvuru yapan kurum/kuruluşun adı ile bulunduğu şehir yazılır) Örnek: Akdeniz Üniversitesi-Ziraat Fakültesi ANTALYA Proje Yürütücüsü Kuruluş (Başvuru yapan kurum/kuruluşun adı ile bulunduğu şehir yazılır) Örnek: Akdeniz Üniversitesi-Ziraat Fakültesi ANTALYA Dr. Mehmet ÇALIŞIR (Sunumu yapacak kişi yazılır) Dr. Mehmet ÇALIŞIR (Sunumu yapacak kişi yazılır)

Projenin Amacı ve Kapsamı 2 Projenin amacı ve kapsamı (Coğrafi, Zaman ve Konu) proje sonunda hangi sorunun nasıl çözebileceği en fazla bir slaytta açıklanır.

3 Projede Kullanılan Materyal ve Yöntem Projede kullanılan materyal ve yöntem kısa ve öz olarak ana hatlarıyla ve gerekçesi ile (bir slayt) açıklanmalıdır.

Proje Konusunun Dünya - AB Ülkeleri ve Türkiye Açısından Değerlendirilmesi Kısa ve öz olarak değerlendirme yapılmalı ve 3 slaydı geçmemelidir. 4

Proje Yürütücüsü ve Yardımcı Araştırıcılar 5 Proje Yürütücüsü ve projede görevli olması planlanan yardımcı araştırıcıların tamamı yazılır. Unvanları ve çalıştıkları Kurum/Kurumlar belirtilir.(1 slayt) Proje YürütücüsüKurumuGörevi  Dr. Mehmet ÇALIŞIRAntalya Ticaret BorsasıBorsa Bşk. Yrd. Yardımcı AraştırmacılarKurumuGörevi  Doç. Dr. Hamit KAYAAtatürk Üniversitesi Bölüm Bşk.  Doç. Dr. Meltem BULUTG.O.P Üniversitesi Öğretim Üyesi  Dr. Yusuf KARAÇAMAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi  Sevim GÜNAYDINAnkara ÜniversitesiDoktora/Yük. Lisans Öğr.  Kamil SEVİNÇAntalya Ticaret BorsasıBorsa Çalışanı

Projenin Temel Bütçe Kalemleri 6 MAKİNE TECHİZAT (TL) SARF MALZEMESİ (TL) HİZMET ALIMI (TL) SEYAHAT (TL) TOPLAM BÜTÇE (TL) BAKANLIKTAN TALEP EDİLEN KURULUŞ KATKISI DESTEKLEYEN DİĞER KURULUŞ KATKISI TOPLAM YILLAR İTİBARİYLE BAKANLIKTAN TALEP EDİLEN DESTEK TUTARI(TL ) TOPLAM Projede ihtiyaç olan bütçenin kalemler bazında detayı tablo halinde verilir.(1 slayt)

Projenin Bütçe Kalemleri Detayları 7 Projede Bakanlıktan talep edilen kalemlere ait detayları önem sırasına göre yazınız. (1 slayt) NE TÜR HİZMET ALINACAK? SEYAHAT (Nereye Yapılacak?) SARF MALZEMESİ (Ne için Alınacak?) Hangi Makine Techizat Alınacak? Anket YapımıAnkara-ÇankırıKağıt (anket basımı için)Bilgisayar Veri GirişiÇorum-AlacaToner (anket basımı için)SAS Programı LiteratürNet Cad Modelleme Raporlama

Proje Çıktılarından Karar Vericilerin Yararlanma Durumu Uygulayıcı kuruluşla görüşmelerin planlarını ve uygulamaya ne tür katkılar sağlayacağı bir slaytta açıklanmalıdır. 8

9 Teşekkürler… Sunumu yapan kişiye ait e-posta yazılır.