HAKKIMIZDA Tam zamanlı İngilizce eğitimi English Kids Academy ile artık çok kolay Kurumumuz 1981 yılından beri yayıncılık alanında edindiği tecrübeyi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Derslere Etkin Teknoloji Entegrasyonu
Advertisements

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
YAŞAYAN İNGİLİZCE.
"Schools PRomoting INtercultural competence through Games"
FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM
DRAMA 1.HAFTA EĞİTİMDE DRAMA Hazırlayan: Dr. Uğur Altay MEMİŞ.
Beden Hareketleriyle Kontrol Edilen Kinect Teknolojisinin Zihinsel Engelli Öğrenciler Açısından Eğitimde Kullanım Potansiyeli Figen DEMİREL UZUN Şeyma.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ÖNEMİ
Yaşam Boyu Öğrenme Prof. Dr. Ali ŞEN.
MESLEK TANITIMLARI.
İŞBİRLİĞİNE DAYALI ÖĞRETİM YAKLAŞIMI. İşbirliğine dayalı öğrenme; öğrencilerin sınıf ortamında küçük karma guruplar oluşturarak (cinsiyet, başarı durumu,
HAZIRLAYAN EMEL DOKUR MERMERDAŞ
İlköğretim Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı
VİZYONU İngilizce eğitimi alan, ama konuşamayan nesillere son vermek.
PROJE TABANLI ÖĞRENME.
Problem Çözme Süreci.
21. Yüzyıl becerileri.
YANSITICI DÜŞÜNME.
Comenius Programı Onur AYDEMİR
MUSTAFA ABAK ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ
Neden Proje Yönetimi - PROBLEMLERİN KARMAŞIKLIĞI - TEK BİR KİŞİNİN ÇÖZÜME ULAŞMA GÜÇLÜĞÜ - DİSİPLİNLER ARASI İLİŞKİLERİN SAĞLANMASI - MADDE VE İNSAN KAYNAKLARININ.
Evrim Suna ARIKAN Özlem YAŞAR UĞURLU
KLASİK DÖNEM BESTECİLERİ
PROJE TABANLI ÖĞRENME.
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
Melek YILMAZ.   Bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız günümüzde öğrencilerin bilgiye ulaşma ve problem çözme becerilerini kazanmaları önemlidir.  Bunun.
Portfolyo Nedir? Portfolyo Nasıl Hazırlanır? Elektronik Portfolyo Nedir? Fatma Taşkıran.
FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM
REHBERLİK HAZIRLAYAN Uzm. Psk. Dan. Elif ÇORUHLU
TÜBİTAK Doç. Dr. Eyüp ARTVİNLİ
DYNED Dynamic&Education.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi.  DYNED, Dynamic ve Education (Dinamik ve Eğitim) kelimelerinin bir araya getirilerek yazılmasından oluşmakta ve.
YABANCI DİL EĞİTİM ORTAMLARININ BİLİŞİM VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ (BIT) KULLANARAK ZENGİNLEŞTİRİLMESİ Muhammet Berigel,Hasan KARAL Karadeniz Teknik Üniversitesi.
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
Bilgilendirme Toplantısı
Türk-İslam Arkeolojisi
Prof. Dr. Fersun PAYKOÇ ODTÜ Eğitim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi.
BİLSEM EĞİTİM PROGRAMLARI
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ
BİLSEM EĞİTİM PROGRAMLARI
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Probleme Dayalı Öğrenme
MÜZE BİLİNCİ VE MÜZELERLE EĞİTİM
AMAÇ, İÇERİK VE AKADEMİK YAKLAŞIM UYGULAMA SÜRECİ BEKLENEN SONUÇLAR.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS KİTAPLARI
 AKŞEMSEDDİN BİLİM VE SANAT MERKEZİ.  YAŞAMINIZIN HER ALANINDA VE HER YAŞ GRUBUNDA ÖZEL YETENEKLİ BİREYLERLE KARŞILAŞMA OLASILIĞINIZ DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ.
OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Edinilen Unvan: Otomotiv Teknikeri Edinilen Ünvanın Düzeyi: Önlisans.
YANSITICI DÜŞÜNME Dewey yansıtıcı düşünmeyi herhangi bir düşünce ya da bilgiyi ve onun amaçladığı sonuçlara ulaşmayı destekleyen bir bilgi yapısını etkin,
AOÖ 206 Matematik Eğitimi.
21. YÜZYIL BECERİLERİ VE ‘Z KUŞAĞI’NIN EĞİTİMİ
BİLSEM EĞİTİM PROGRAMLARI
Zekâ Oyunları.
Erken çocukluk dönemi fen ve matematik eğitimi için ortam hazırlama
İŞBİRLİĞİNE DAYALI ÖĞRETİM YAKLAŞIMI HAZIRLAYANLAR HAVVA KESKİN
AİLE, ÇOCUK, ÖĞRETMEN İLETİŞİMİNİN ÇOCUK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
ENGLISH ON HOLIDAY.
YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİNİN VİZYONU
Dünyadan Bir Örnek: KUZEY NORVEÇ BİLİM MERKEZİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
SOSYAL BİLGİLER AMACINA ULAŞMAK İÇİN NELER YAPMIŞTIR
Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
ARGÜMANTASYON.
21. YY BECERİLERİ.
Mustafa Tunalı İ.H.O. Bilişim dersi Ödevi Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F Numara:19 Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F.
STEM NEDİR? SUNU rehberlikservisim.com.
Zekâ Oyunları. Zekâ oyunları, boş zamanlarını değerlendirmek için aktivite arayanların, günlük yaşamın stresinden kurtulmak için biraz olsun soluk almak.
Sunum transkripti:

HAKKIMIZDA Tam zamanlı İngilizce eğitimi English Kids Academy ile artık çok kolay Kurumumuz 1981 yılından beri yayıncılık alanında edindiği tecrübeyi 2013 yılında dünyanın en iyi dil laboratuarlarında hazırlanmış “English Kids Academy” ile teknoloji alanına taşımış bulunmaktadır. İngilizce eğitiminde kullanılan klasik metotların üzerine teknolojinin imkanlarını da kullanarak çok daha etkili bir eğitim metodu ile okul öncesinde tam zamanlı İngilizce eğitimi vermeyi amaçlıyoruz.

HAKKIMIZDA Çocuklara özel English Kids Academy programı… Özellikle İngilizce öğretiminde eksik kalan, yeterince üzerinde durulamayan ve yurtdışına gitmeden çözülmeyeceğine inanılan yabancı dil konuşma yeterliliğini sağlamak ve çocukları bol bol hata yapmaya teşvik ederek, yanlışlıklar yaparak öğrenmesini sağlamak amacıyla hazırlandı. Konusunda uzman akademik danışman öğretmenlerimizin hazırladığı programlarımızı sınıf öğretmenlerimiz müfredatlarına paralel olarak her gün uygulayacaklardır. Bol bol HATA yap!

VİZYON & MİSYON Okul öncesi ve ilk okul 1. ve 2. sınıfların İngilizce eğitim ihtiyaçları konusunda en güçlü çözüm ortağı olmak Günümüz eğitim sisteminde en önemli ihtiyaçlardan biri olan teknoloji kullanımını tüm eğitim kurumları için ulaşılabilir kılmak. Vizyo n: Misyo n:

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ Her çocuk aynı dilde gülümser… Bir konuyu sevdirmek onun öğrenilmesinde ve uygulanmasında başarıyı sağlayan en büyük etkendir. Çocuklar İngilizceyi bir ders gibi değil, bir eğlence aracı gibi görecek ve seveceklerdir. Amaç oyunlar oynayarak, şarkılar söyleyerek, dans ederek, resim yaparak kısacası uygulayarak ve sevdirerek öğrenmelerini sağlamaktır. İngilizceyi dünyadaki en son teknolojiyi kullanarak öğretme, programın temel amacıdır.

EĞİTMENLERİMİZ English Kids Academy size öğrenme ve öğretmeye tutkuyla bağlı; sorumluluk sahibi; sosyal; arkadaş canlısı; espri yeteneği olan; sürekli İngilizce konuşmaya teşvik eden Eğitmenler sunarak çocuklarımızın en üst kalitede dil eğitimi almalarını sağlar.

AKICI BİR İNGİLİZCE Nasıl elde edilir? Erken başlangıç; Ders dışı ilgi çekici aktiviteler; Görsel ve teatral uygulamalar; Az teori bol pratik; Güncel ve ilgi çekici konular; Sınıf dışına taşınan diyaloglar;

PROGRAMLARIMIZ Uygulama ağırlıklı; Teatral yönlerini kullandıkları; Yanlışlar yaptıkları; Oyunlar oynadıkları Teknolojiden maksimum oranda faydalandıkları bir programdır English Kids Academy’de aktiviteler bittiğinde öğrenme bitmez.

HEDEFLER El becerileri; Konsantrasyon yeteneği; Duyguları ifade etme becerisi ve yaratıcılık; Sorumluluk ve liderlik yetileri; Ekip ruhu ve dayanışma; Güçlü görsel ve işitsel hafıza

AMACIMIZ Konuşmada akıcılığı sağlamak… Çeşitli aktiviteler yoluyla İngilizcelerini özellikle dinleme ve konuşma alanında geliştirmek; Bir iletişim dili olarak İngilizceyi kullanırken olumlu bir bakış açısı ve güven sağlamak; Dil farkındalığı yaratmak; Diğer disiplinleri İngilizce için bir araç olarak kullanarak dil yeteneklerini geliştirmek; Sosyal yetenekler, liderlik, işbirliği ile öğrenme, ahlak kuralları ve, Kültürler arası iletişim konusunda bilgi, eleştirel ve yaratıcı düşünce geliştirmek için fırsat sağlamaktır.

TEŞEKKÜRLER Her çocuk aynı dilde gülümser…