Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ENGLISH ON HOLIDAY.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ENGLISH ON HOLIDAY."— Sunum transkripti:

1 ENGLISH ON HOLIDAY

2 BİZ KİMİZ?

3 ‘’English on Holiday’’
Yurtiçi ve yurtdışından, İngilizceyi tatil yaparken öğrenmeyi arzulayan öğrenciler için, bir yeryüzü cenneti olan Antalya’mızda eğitim, tatil ve konaklamayı bir araya getiren bir İngilizce öğrenme ve geliştirme konseptidir.

4 LOKASYONUMUZ

5 Dünyanın en güzel koylarına sahip çam ağaçlarının denizle buluştuğu bölgede, temiz deniz ve sahillere yürüme mesafesinde, Havaalanı’na 50 km. ve Ünlü Olympos sahili ve Tahtalı Dağı Teleferiğine 20 km. uzaklıktadır

6 ‘’English on Holiday’’ programının amacı;
Etkili bir İngilizce eğitimi Eğlenceli ve öğrenci merkezli Eğitim ve Eğlence Geziler, turlar ve oyunlar eşliğinde İngilizce Eğitimi

7 KAMPÜSÜMÜZ

8 Kampüsümüz çam ormanları içerisinde 20.000 m2’lik
bir alana sahip, öğrencilerimizin rahatı için tüm detaylar düşünülmüştür.

9 içerisinde şık ve modern döşenmiş konaklama bölümü ,yeme-içme alanları ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

10 At çiftliği ,tenis kortu, futbol, basketbol, voleybol, beachvolley gibi çocuklar ve gençler için özel düzenlenmiş bir çok eğlence ve oyun alanının yanı sıra yine konseptimiz için özel tasalanmış mini bir Kovboy kasabası da dünyanın dört bir tarafından gelen tüm öğrencilerimiz için memnun edici bir ortam sunmaktadır.

11 hafta içi günde 4 saat olan teorik İngilizce eğitiminin yanısıra 14 gün boyunca önceden belirlenmiş ve tüm eğitim programını tamamlayıcı nitelikte olan Geziler, turlar ve aktivitelerimizle unutulmayacak ve faydanın maksimum olduğu bir eğitim ve tatil kampımızdır English On Holiday.

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 14 Günlük periyodlardan oluşan kamp programımızda konaklamalarını modern ve konforlu odalarda geçiren öğrencilerimiz için özel hazırlanmış günde 4 öğünden oluşan zengin ve sağlıklı açık büfe yeme- içme imkanları mevcuttur.

23 Bu programımızda toplam 40 saat teorik İngilizce eğitim programı 2 adet uzman öğretmenimizin birlikte katıldığı sınıf ortamlarında verilecek olup bu eğitimcilerimizin biri ‘’ Native Speaker’’ olup diğeri İngilizce ve başka yabancı dilleri iyi bilen Türk öğretmenlerdir.

24 Make your dreams real with ENGLISH ON HOLIDAY


"ENGLISH ON HOLIDAY." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları