KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu 2.000 m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Advertisements

TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KAYSERİ SANAYİ ODASI KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. İSO VE EN * ISO NEDİR? * 1947 yılında kurulan ve yaptığı standardizasyon çalışmaları sonucu sanayiye, ticarete.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
KALİTE Hizmetin sunum standartlarının belirlenmesi, ve hizmete insanlar tarafından duyulan inanç, güven ve memnuniyetinartırılmasıdır.
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Birtel İletişim Teknolojileri
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
Prof. Dr. M. Erdal GÜZELDEMİR
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
24 Kalite yönetimi.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Otomotiv Sanayi ve Çevre Prof. Dr. Göksel N
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
İŞ KALİTESİ ve MALİYET İLİŞKİLERİ
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
BURSA / TÜRKİYE
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TEDARİKÇİ DENETİMLERİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ. Kalite yönetim sistemi, amaçlanan kaliteye ulaşmak amacıyla ilerletilen tüm süreçleri, açıklanan prosedürleri, ve benimsenen.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
TS EN ISO 13485: 2003TIBBI C İ HAZ ÜRET İ C İ LER İ İ Ç İ N KAL İ TES S İ STEMLER İ TS EN –ISO 13485: 2003 Standardı TS-EN ISO 9001 : 2008 standardı temel.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
HATİCE ÖZKAN - Marka (Balon Evi)
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
2016 Kayseri Ticaret Odası.
5. YÖNETİM KALİTESİ ve STANDARTLARI
Otizm Farkındalık Araştırması
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ISO9001:2015 STANDARD REVİZYONU
ISO9001:2015 STANDARD REVİZYONU
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
ŞİRKET SUNUMU 2018.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu 2.000 m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik, dövme çelik, pik döküm, sifero döküm, çelik döküm hammaddeli parçaların talaşlı imalatlarını yüksek hassasiyetlerde yapmaktadır.

VİZYON / MİSYON Vizyonumuz; Ulusal ve uluslararası pazarda; gelişmiş teknolojisi, kalitesi ve yenilikçi adımlarıyla, proseslerini ve maliyetlerini her zaman geliştirmeyi hedefleyen bir kuruluş olarak anılmak. Misyonumuz; Her zaman daha iyiyi hedefleyen anlayışımızla, operasyonel kabiliyetlerimizle müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayan bir kuruluş olmak ve bu durumu her an gelişebilir kılmak.

MÜHENDİSLİK MÜHENDİSLİK GEREÇLERİ ; Gövdesan Makine ;Ürün tasarımlarında, İş parçalarının üretim şartlarının kontrolünde, Üretilmesi gereken aparat ve avadanlıkların tasarımında. Müşteri datalarının incelenmesinde ve geliştirilmesinde, Makine ve ekipman tasarımlarında ; “SolidWorks Profesional “ CAD yazılımına sahiptir. Bu sayede Makine , kalıp , avadanlık , fikstür gibi Ekipmanların tasarımları ve üretilmeleri mümkün kılınmıştır.

MÜHENDİSLİK GEREÇLERİ ; Gövdesan Makine ;Ürün tasarımlarının Doğrulanmasında, tasarımların hayata geçmeden Simule edilmesinde ve çeşitli mühendislik hesaplamalarını “SolidWorks Simulation Profesional” CAE yazılımıyla yapar. (Bilgisayar destekli mühendislik) Bu sayede ürün imalatında kullanılan makine, avadanlık Kalıp, fikstür vb ürünlerin tasarımları ve imalatları Hatasız ve kısa zamanlarda ortaya çıkmaktadır.

MÜHENDİSLİK GEREÇLERİ ; Gövdesan Makine ;ürünlerinin imalatında,takım yollarının ve benzeri teknik konuların çözümünde “ESPRİT CAM” programını kullanmaktadır. Bu sayede imalatı yapılacak ürünlerin programa süreleri ve doğruluk seviyeleri üst düzeye çıkarılmaktadır.

ÜRETİM Gövdesan Makine Talaşlı imalat ve proje yönetimi konusunda uzmanlaşmıştır. Hızlı ve kaliteli üretim yapabilmek adına; kesici takımlar ve CNC tezgahlar konusunda her zaman güncel kalma yolundadır, bu kapsamda iş ve maliyet geliştirme hususunda TÜBİTAK ile ortak çalışmalar yürütmüştür ve yürütmektedir. İş ve maliyet geliştirme hususunda bölgedeki en kabiliyetli ekiplerle çalışma konusunu prensip edinmiştir. Üretim hatlarını ve avadanlıklarını sık sık yenileyerek müşteri beklentilerine en üst düzeyde cevap vermeyi hedeflemiştir. Üretim personeli ile yönetim; kaliteyi, iş güvenliği ve iç huzuru geliştirmek adına sürekli istişare halinde bulunur ve motivasyonunu en üst düzeyde tutmaya çalışır.

SERİ İMALAT PARÇA ÜRETİMİ; Gövdesan Makine müşterileriyle belirli vadelerde anlaşmalar yaparak; Çelik, Dövme çelik, Pik döküm, Sifero döküm, Bazı polimer malzemeler, Bası ahşap malzemeler , Çelik döküm, gibi hammaddeye sahip ürünlerin talaşlı imalatında ve Proje yönetiminde uzmanlaşmıştır.

SERİ İMALAT PARÇA ÜRETİMİ; Gövdesan Makine; üretimini sağladığı her ürün üzerinde müşteri memnuniyeti kapsamında çeşitli araştırmalar yapar. Bu araştırmalardaki temel hedef ; Ürün maliyetlerini düşürmek, Ürün kalitesini artırmak, Üretilebilirliğini kolaylaştırmak.

MAKİNA PARKURU CNC TORNALAR 12” Tornalar 10” Tornalar 8” Tornalar

CNC TORNALAR 10” Çift aynalı tornalar.

CNC FREZELER 1000X 500X500 CNC Dik işleme merkezi 300X300X250 Transfer tezgahı

ÜNİVERSAL TAKIM TEZGAHLARI 1000X 300X300 Kalıpçı Frezesi Üniversal Torna ( 5m) Çok Milli Matgap Klavuz Çekme Makinaları Otomatik Kama Makinası Otomatik Rotary Kaynak Makinası Gazaltı Kaynak Makinaları Elektrik Ark Kaynak Makinası

CNC PLAZMA 2000X6000 mm

KALİTE Gövdesan Makina’ da kalite ; ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi sertifikasına sahiptir. TS 16949 kalite sistemi başvurusunu yapmıştır ve muhtemel olan en kısa sürede devreye alınacaktır. Bağımsız kalite denetçileri tarafından her ay kalite sistemi denetimi yaptırır, çeşitli aksiyonlar alarak sistemi her zaman dinamik tutmayı hedefler.

Gövdesan Makine kalite ekipmanlar ; KALİTE LABORATUVARI Gövdesan Makine kalite ekipmanlar ; 3 boyutlu ölçüm cihazı, Havalı Gage, Yüzey cilası ölçüm cihazı, Sertlik ölçme cihazı, Kaplama ölçüm cihazı, Ve geleneksel ölçüm cihazları.

KALİTE LABORATUVARI Gövdesan Makine kalite ekipmanlar ;

ÜRETİLEN ÖRNEK PARÇALAR

ÜRETİLEN ÖRNEK PARÇALAR

ÜRETİLEN ÖRNEK PARÇALAR

ÜRETİLEN ÖRNEK PARÇALAR

REFERANSLARIMIZ

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Adres ; Piri Reis Mh. Bağdat Cd. Orpa San. Sitesi B Blok B1-B4 Darıca- Kocaeli / TÜRKİYE Tel : 0 262 654 16 33 Fax : 0 262 654 16 32 Web : www.govdesan.com