4000 yıl önce SOKRATES ; ‘Sorgulanmamış yaşam yaşamaya değmez.’ demişti. Yaşanası bir dünya içindir ki, insanlar; baktığını görmeli, gördüğünü anlamalı,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILCI İLAÇ KULLANIMI OTURUMLARI İÇİN ÖRNEK SUNUM
Advertisements

ARTUSA ASSİSTANCEÇAĞRI MERKEZİ AKIŞ ŞEMASI
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ADAY ÖĞRENCİLER TANITIM KATALOĞU.
AKDENİZ AR-GE KASABASI MEDITERRANEAN R&D COUNTY İş+Ev+Sağlıklı Yaşam+Yaratıcılık=AKDENİZ Business+House+Wellness+Innovation=MEDITERRAIEN 1 Ekim 2007 Sadık.

HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
HASTA TRANSFERİ: AMERİKAN HASTANESİ ÖRNEĞİ
Haluk Safi Genel Müdür KAMU HASTANELER BİRLİĞİ ve SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ ÜZERİNDE YAZILIM MİMARİSİN ETKİLERİ Haluk Safi Genel.
DEREBUCAK SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞI
SAĞLIK KURULUŞLARINDA ATIK YÖNETİMİ
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
İKİNCİ BASAMAK SAĞLIK KURULUŞLARINDA ACİL SERVİSLERİN GÜNCEL DURUMU
Yataklı Tedavi Kurumları Enfeksiyon Kontrol Yönetmeliği
AİLE HEKİMLİĞİNDE SAĞLIK OKURYAZARLIĞI
TÜRK TORAKS DERNEĞİ 1.
Devlet hastanelerinde Laparoskopi de sıkıntılarımız ve beklentilerimiz
Mikro-İşletmelere Geçiş: Yaşanan Pratikler ve Gelecek için Stratejiler.
4 Adet İnteraktif Modüler Derslik 1 Adet Merkez Laboratuvarı
HASTA ODAKLI KALİTE YÖNETİM STANDARTLARI VE HİZMET KALİTE STANDARTLARI İLİŞKİSİ Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci İTÜ Sağlık İşletmeleri Sertifika Program Koordinatörü.
ÖZEL EĞİTİMDE SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
İZMİR SAĞLIK TURİZMİ DERNEĞİ (izsatu)
Case: HR Management Department AstraZeneca (AZ)Türkiye
11 Üniversite hastanelerinin organizasyonu
Aralık 2006 istanbul tabip odası XII. tıpta uzmanlık eğitimi kurultayı SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE ASİSTANLIK EĞİTİMİ Dr. Ali KÜÇÜK Haseki EAH Radyoloji Asistanı.
TOPLUM TEMELLİ RUH SAĞLIĞI HİZMETLERİ Prof. Dr. Medaim Yanık
Ecz.HİLAL ÖZNUR Uygulama Adı:AKILCI ANTİBİYOTİK KONTROLÜ
24 Kalite yönetimi.
T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ YÜKSEKLİSANS 1.PROGRAM SAĞLIK HUKUKU ÖDEVİ-II HAZIRLAYAN Dr Beytullah ŞAHİN AKADEMİK DANIŞMAN.
Podoloji Eğitimi – Tanımlar
PALYATİF BAKIMIN ORGANİZASYONU
EĞİTİM VE MÜFREDAT KOMİSYONLARI ÇALIŞMALARI-İŞLEVLERİ
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Prof. Dr. İbrahim İKİZCELİ
Dünyada ve Türkiye’de Aile Hekimliği
Sağlık Bakanlığı Hastanelerinin Yönetim ve Organizasyonu
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
Muş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ……… Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Değerlendirmesi 2015 MUŞ.
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
Ecz. Sema ÖREN Uygulama Adı: İlaç Bilgilendirme Notları
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
250 yatakli kirklareli devlet hastanesi
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Kesişen Alanlar “Genel Cerrahi” Dr. Osman Abbasoğlu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Türk Cerrahi Derneği Genel Sekreteri 30 Kasim 2008,
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Aile Hekimliğinin Temel Esasları
TOBB ETÜ HASTANESİ.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
KILIÇARSLAN ORTAOKULU MESLEK TANITIM GÜNLERİ
Dentistanbu l DENTİSTANBUL DİŞ HASTANELERİ Gülümseyin Burası Dentistanbul... Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, temelleri 2 Ağustos 2001’de Özel.
TEMEL KAVRAMLAR VE SAĞLIK HUKUKU
GÖZ HASTALIKLARINDA AKILCI İLAÇ KULLANIMI VIII.Zonguldak Oftalmoloji Kursu.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
DİYARBAKIR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ GENEL BİLGİLER
1.  2  Afet durumları için uluslar arası bir tıbbi ağı organize etme ihtiyacı bulunmaktadır.  Bu ağda yer alacak sağlık servislerinin çeşitli tıbbi.
HIMSS EMRAM ile 2017de Bizi Neler Bekliyor
GÖZ HASTALIKLARINDA AKILCI İLAÇ KULLANIMI
Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.
Hastaneler ve Bina Yönetimi
Özel Körfez Marmara Hastanesi
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
MİSYON Histoloji ve Embriyoloji alanında mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası düzeyinde eğitim ve öğretim kapsamında bilimsel düzeyde eğitim vermek, Araştırma.
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMI VE TEMEL ÖZELLİKLERİ. AMAÇ Bu oturum sonunda katılımcıların; Aile Hekimi ve Aile Hekimliğinin tanımını yaparak bugünkü durumunu.
SAĞLIK BİLİŞİMİNİN ÖNCÜSÜ
JİNEKOLOJİK ONKOLOJİDE AKILCI
YÖNETİM KURULU GENEL DİREKTÖR
2018 YILI DRAGOS HASTANESİ FAALİYET SUNUMU
Laboratuvar Bilgi Sistemleri
2018 Yılı Performans Sunumu
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

4000 yıl önce SOKRATES ; ‘Sorgulanmamış yaşam yaşamaya değmez.’ demişti. Yaşanası bir dünya içindir ki, insanlar; baktığını görmeli, gördüğünü anlamalı, anladığını sorgulamalı, doğru yanlış ayrımında toplumsal hedefler koyabilmeli kararlı, girişimci, eylemci olmalıdır.

Ben değil biz diyebilen, Bireysel olarak zorlanıcı değil Gönüllü Vatandaşla devlet arasında itici güç olabilen bir ekiple beraber Kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz.

Eğitimi eksik bir kadro ile kalite bilinci yaratılamayacağı gibi, eğitimle desteklenmeyen bir sağlık kurumunda Toplumsal ya da Medikal Etik çerçevesinde Ulusal ve Uluslararası etkinliği olan hizmetler beklenemez. Kısaca Kaliteli Hizmet Anlayışı beklenemez.

Hizmette kalite DEĞİŞİM gerektirir değişim TASARIM ’la başlar. HİZMETİN SUNUMU ve HİZMETİN İZLENMESİYLE kaliteye ulaşılır.

2023 HEDEFİMİZ 4 milyona yaklaşan nüfusu ile Ege Bölgesinin incisi olan İzmir’de, Türkiye'nin ilk ISO belgeli ve ülkemizin ilk ağız ve diş sağlığı hastanesi unvanını alan hastanemiz bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

2023 HEDEFİMİZ İzmir Eğitim Diş Hastanesi olarak Üç kattan oluşan altıgen yapıya sahip ortasında ana bloktan oluşan Türkiye'nin en büyük ağız ve diş sağlığı hastanesine sahip olmak için çalışmalarımız sürmektedir.

Altıgen bir yapıya sahip olan projemizde ilk 3 kat entegre klinikler olarak düşünülmüş ve toplamda 300 ünitlik bir sisteme sahiptir. Bu ünit sayısı ile her gün yaklaşık 6000 hastaya hizmet vermeyi planlıyoruz.

Ana bloğumuzun her katında ise diş hekimliğinin uzmanlık dalları yer alacaktır. Bu kliniklerimizde toplam 100 ünit olacak ve her gün yaklaşık olarak 2000 hasta tedavi imkanı bulacaklardır.

Ana bloğun iki katında çene cerrahi, periodontoloji, ortognatik cerrahi dallarında kullanılmak üzere ameliyathaneler, dışa bağımlılığı ortandan kaldırmak için çalışacak AR-GE laboratuvarlarıyla, seminer eğitim salonları, en alt katta tam donanımlı radyoloji birimi olacaktır.

Ana girişin her iki tarafında hastanemizi daha da geliştirmek için kiraya verilerek gelir elde edilecek olan market, eczane ve medikal firmaların yer aldığı bir bölüm, en üst katta idari birim, entegre kliniklerimizin üzerinde panoramik görüntüye sahip kafeterya ve çatı katında teras restaurant’ının olduğu kompleks bir yapı…

Heliport ve 112 bekleme alanının da yer alacağı hastanemizde kafa yüz travmalarında, maksillo- fasiyal yaralanmaların neden olduğu durumlarda hastaya anında müdahale etme imkanına sahip olacağız.

Ve İşte 2023 Hedefimiz