 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
Advertisements

YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tekstil Bankası A.Ş..
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
RUS-TÜRK İŞ VE YATIRIM ZİRVESİ 'Rusya'ya Yatırımlarda Vergisel Yapılanma Alternatifleri' Ersin NAZALI, LL.M., MSc Vergi Bölümü Yöneticisi, Avukat, E.Hesap.
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
Yaşam Boyu Öğrenme Prof. Dr. Ali ŞEN.
Case: HR Management Department AstraZeneca (AZ)Türkiye
KOBİ GELİŞTİRME KOMİSYONU
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
“Alternatif Finansman Kaynağı Olarak Girişim Sermayesi "
SÜRDÜRÜLEBİLİR REKABET GÜCÜ PİYASA KALİTESİ- ŞİRKET STRATEJİLERİ KASIM, 2007 Prof.Dr.Çelik Kurtoğlu “iyişirket” Danışmanlık A.Ş.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
KÜTAHYA PORSELEN 40 Yıllık Hatır Sizden ; 40 Yıllık ustalık bizden,
EĞER YETENEK YOK İSE SENDE NE FAYDA ŞEYHİN KERAMETİNDEN.
İletişim Sanatı 1.
Yedinci Bölüm İşletme YÖNETİMİNİN FONKSİYONLARI.
Üstün Yetenekli Çocuklar Uygulama ve Araştırma
LOGO TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc.
HOŞGELDİNİZ….
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Sermaye Maliyeti Yatırımcı açısından sermaye maliyeti;
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
KARİYER YÖNETİMİ RAQİF QASIMOV.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
BİLİNÇLİ TÜKETİM ARİTMETİĞİ
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
İNOVASYON.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.
İŞ DÜNYASINDA MARKALAŞMA
IV: İç (Mikro) Çevre: Firmanın Üstünlük ve Zayıflıkları
Girişimci farklı düşünür.  İstanbul’da geceliği 30 TL’ye ranza yataklı sadece yatma amaçlı HOSTEL’ler açılıyor.  Yerli ve yabancı.
Girişimcilik.
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ BAŞLICA BİLEŞENLER
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Toplam Kalite Yönetimi
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Girİşİmcİ Kİmdİr? ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
Stratejik İKY ve Örgüt Performansı İlişkisi
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
YÖNETİMİN FONKSİYONLARI YÖNELTME: MOTİVASYON
Hoş Geldiniz! Şirket Adı.
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
SATIŞ GELİŞTİRME -PROMOSYONU
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Portfolyo çocuğun kişisel başarılarını, ilgi ve yeteneklerini, çaba ve ilerlemelerini çoklu ve çeşitli araçlar kullanarak oluşturduğumuz bir dokümantasyon.
İŞLETME BİLİMİ VE İŞLETMEYİ TANIYALIM
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte olan bir firmadır.Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’dır.

 Banlkaların hisselerini Güral Ailesine satmasından sonra finansman-yatırım eksikleri tamamlanmış ve teknik anlamda büyük atılımlar yapılıp,AR-GE birimi oluşturulmuştur.

 Türkiye de ise 43 mağazası ile 6000 noktada tüketiciye ulaştırmıştır.

 Her yıl tek ürün bazı 100 den fazla form otellere yönelik en az iki yeni koleksiyon ve 1000 e yakın desen üretmektedir.

 KÜTAHYA PORSELEN İNSAN KAYNAKLARI VİZYONU; girişimci değişime açık tutkulu insan kaynağımız ile şirketimizin evrensel bir kuruluş olmasını sağlamak.

 KÜTAHYA PORSELEN İNSAN KAYNAKLARI MİSYONU

 Kuruluşumuz hedef ve stratejilerinin bireysel hedeflere dönüştürülmesini sağlayan ve değerli kaynağımız olan çalışanlarımızın hedeflerini ulaşmada gösterdikleri performansı sürekli kılan ve çalışanımızın kendilerini geliştirebildiği değer yaratmaktadır.

 İŞE ALMA VE KARİYER GELİŞTİRME

 Kütahya Porselenin personel temininde temel pirensip Kütahya Porselen vizyon ve hedeflerini destekleyecek ve kişilik,yetenek ve tecrübe olarak en uygun niteliklere sahip olan kişilerin fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda seçilmesidir.

 Kütahya da 1970 yılında kurulan ürettiği porselenlerin % 60’ ını dünyanın değişik ülkelerine ihraç eden Kütahya Porselen A.Ş kuruluşunun 40. yılını kutluyor.

 KÜTAHYA PORSELEN ÜRÜNLERİMİZ  GÜNLÜK YEMEK TAKIMLARI  KAHVALTI TAKIMLARI  İKRAM SETLERİ  MAMA TAKIMLARI  TEK PARÇALAR  SANAT EVİ  ARTE BIANCO  ÇELİK SERİSİ  PROMOSYON