Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Carrefour, merkezi Fransa'da olan uluslararası bir süpermarketler zinciridir.Dünyanın en büyük cirosuna sahip mağazacılık şirketidir. Ağırlıklı olarak.
Müşerref Üstek.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tekstil Bankası A.Ş..
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
Believe in Yourself. Halilcan kim ki zaten? – Edirne – Şanlıurfa – Şanlıurfa Anadolu Lisesi – Hacettepe Üniversitesi.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
Türkiye Bilişim Derneği 1 TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Ankara 3 Mayıs 2012.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
SAATLER Zamanı ölçmek için kullanılan ölçme aracı SAATTİR.
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
Do not put content on the brand signature area İstanbul – Nejat Bilginer İnsan Kaynakları ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
ALIŞVERİŞ MERKEZİ BURSA VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
AMPD PERAKENDE ENDEKSİ by NIELSEN EYLÜL AYI SONUÇLARI 25 EKİM 2007.
PAZARLAMADA İNOVASYON
Hızlı Tüketim Ürünleri
MART AYI MECLİS TOPLANTISI ENDER YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 30 Mart 2009.
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
Lezzet, Sağlık ve Güven..
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
GİRİŞİMCİ.
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
WALMART HALİDİN SÖNMEZ
H&M Hennes & Mauritz AB Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
H&M Sunumu Hazırlayan; Elif TEK
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Sam Walton tarafından 1962 yılında kurulmuş Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir yılında Walmart büyük kazandıracak olan borsaya.
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
TCHİBO Ağahan köse
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
LC WAIKIKI.
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

Perakendenin Yükselen Değeri

 1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara, Mersin, Aksaray ve Karaman da şubeler açarak büyümüştür yılı sonunda ise kendi indirim marketleri zinciri olan Mercek Gıda ile birleşen Adese, 2008 yılına yüz birinci mağazasını İstanbul da açarak başlamıştır.Adese, ulusallaşma sürecinde önemli bir atılım yapmış ve 2008 yılının ilk sekiz ayında toplam on dokuz yeni mağaza açarak büyüme sürecinde hızlı bir ivme kazandırmıştır. Bu hamleyle Marmara Bölgesi nde hizmet ağını genişleten Adese, Mersin den Konya ya uzanan lojistik çizgisi üzerindeki mağazalarına yenilerini ekleyerek her ay daha çok tüketiciyle ulaşmıştır.

 Vizyon: Başta nitelikli insan kaynakları olmak üzere; sahip olduğu tüm varlık ve değerleriyle yenilikçi hizmet üretmek ve perakende sektöründe ulusal ve uluslararası düzeyde öncü olmak.  Misyon: İş ve iletişim içinde olduğu tüm gruplarla uyum içinde çalışarak, mutlak müşteri memnuniyetini en üst seviyede hedefleyen hizmet sunmak.

Kurumun en değerli varlığının 'insan' olduğunu kabul ederek, kurumsal ve bireysel kariyer hedeflerinin kesiştiği alanların çoğaltılması, sahip olunan entelektüel sermayenin kurum hedefleri doğrultusunda verimli kullanılması, çalışan gelişimlerinin sağlanmasıyla beraber yaşam kalitesinin yükseltilmesi.

 İttifak Holding stratejisi ve hedefleri doğrultusunda, çalışanlarına değerli olduklarını hissettiren, ortak bir kültür oluşturan, yenilikçi ve sürdürülebilir insan kaynakları uygulamalarıyla en çok tercih edilen şirket olmak.

 İttifak Holding in perakendecilik sektöründeki markası Adese, 1991 den bu yana müşterilerine kaliteli ve avantajlı alışveriş sunmaktadır. 500 metrekareden küçük şubelerde Adesem adıyla hizmet veren Adese, hâlen dokuz şehirdeki 144 mağazasıyla hizmet vermektedir.

9 Şehir, 144 Mağaza, 3000 Çalışan 2012 yılının başı itibariyle, Ankara,Aksaray, Bolu, İstanbul, Karaman, Kocaeli, Konya, Mersin ve Sakarya olmak üzere dokuz şehirdeki 144 mağazası ve sayısı 3000 i aşan çalışanıyla İttifak Holding in ulusal perakende markası olarak hizmet vermektedir.

 Türkiye nin 74 üncü, Konya nın En Değerli Markası Adese, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance ın Türkiye nin En Değerli Markaları 2012 araştırmasında 24 milyon dolarlık marka değeriyle Türkiye nin En Değerli Markaları sıralamasında 74 üncü sırada gösterildi. Türkiye nin ulusal perakende markası Adese, sıralamaya giren Konyalı tek şirket olarak da Konya nın En Değerli Markası oldu.

Genel Müdür

 Doğuş Çay Demkolik Kazananlar Adeseden Sosyal Sorumluluk Projesi Adesede Kendi Çikolatalarını Yaptılar! Meram Adese Baştan Aşağı Yenilendi Kuluya Bir Market Daha!!! Atama Hakkında Adese Mevcut Marketlerini Yenilemeye Devam Ediyor! Adese Eğitimlerine Devam Ediyor Adesenin Çumradaki İkinci Marketi Açıldı!!! Adese Kurban Bayramını Kampanyalarla Karşılıyor! Adeseden Bir Market Daha! Muhteşem Sezon Finali! Etlik Adese Yeni Yüzüyle Tüketicileri Karşılıyor Adese Konyanın En Değerli Markası! Adesede Okul Alışverişi Başladı! Konya ve Ereğlinin Okul Kıyafetleri Görevimiz Market Adeselerde Ramazan Coşkusu Bisikletler Sahiplerini Buldu! Optimum Adese Yenilendi!