ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
Marine Logistics Prezentasyon 2013
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
AR-GE.
ŞEKER PİLİÇ.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
OPTIMA CAPITAL YATIRIM LİMİTED ŞTİ
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
Küreselleşen Türkiye’de Yatırım Rekabeti İzzet Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
ÇMB 452 STANDART VE KALiTE Yrd. Doç. Dr. Burcu Güngör.
GÜNEŞ SİGORTA.
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Ders 8 Temel Analiz Hüseyin İlker Erçen
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
ECZACIBAŞI TOPLULUĞU. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK YAKLAŞIMIMIZ.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
Logo.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
Eurocert European Academy
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR    

TARİHÇESİ 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998 yılında, alanında dünyanın lider kuruluşu Carrier ile eşit oranda ortaklığa girdi ve şirketin adı Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirildi.   Teknolojisini yenileyen, dış pazarlara erişim olanaklarını ve rekabet gücünü arttıran Alarko Carrrier'ın ana faaliyet konuları:

Araştırma Geliştirme Üretim » Ticaret ve Pazarlama Alanları: » Endüstriyel Alanda: Araştırma Geliştirme Üretim   » Ticaret ve Pazarlama Alanları: Pazarlama ve Satış Mühendislik ve Proje Hizmetleri, Sistem Satışları İhracat Temsilcilik ve İthalat  Alarko Carrier, İstanbul'daki Genel Yönetim, Büro ve iki fabrika ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) 60.000 m²'lik alanda kurulan yeni kompleksine Ekim 2000'de taşındı.

Alarko Carrier Genel Müdürü: Önder Şahin YÖNETİM YAPISI Alarko Carrier Genel Müdürü: Önder Şahin Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı: İshak Alaton Carrier Avrupa Başkanı: David Appel Alarko Holding Genel Koordinatörü: Ayhan Yavrucu

İshak ALATON Yönetim Kurulu Başkanı 1927 yılında İstanbul’ da doğdu. 1946 yılında Saint Michel Fransız Lisesi’nden mezun oldu. 1951-1954 yılları arasında İsveç Motala Lokomotif Fabrikası’nda kaynak işçisi ve teknik ressam olarak çalıştı. 1954 yılında Türkiye’ye döndü ve Dr. Üzeyir Garih ile birlikte Alarko Topluluğu’ nun nüvesini oluşturan Şirketi kurdu. İshak Alaton, halen Alarko Holding A.Ş. ve bazı Topluluk şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. İsveçce, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmekte olup, iki çocuk sahibidir. İsveç “Birinci Sınıf Kuzey Yıldızı” nişanı sahibi ve Güney Afrika İstanbul Fahri Başkonsolosudur.

GENEL MÜDÜR ÖNDER ŞAHİN 1948 Ayvalık’ta doğdu. ODTÜ’de mühendislik okudu. Okul sonrasında zor bir dönem yaşadı. Yaşam onu IBM (Uluslararası İş Makineleri) ile Alarko arasında bir seçim yapmaya zorladığında, hamile eşini bırakıp da yurtdışı eğitimine gidemeyeceğinden daha az maaşa rağmen Alarko’da çalışmaya başladı.

ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Son Durum İtibariyle Ortaklık Yapısı Ortak   Hisse Tutarı TL.  Hisse ve Oy Adedi Oranı (%) Alarko Holding A.Ş.  4.539.130 453.913.024 42,03 Carrier HVACR Investments B.V.  Diğer (Halka Açık) 1.721.740 172.173.952 15,94 Toplam 10.800.000 1.080.000.000 100,00

MİSYONU: Sektörün en köklü firmalarından Alarko Carrier’ın misyonu, kaliteli ve fonksiyonel modellerini müşterilere en uygun fiyatlarla sunmak. VİZYONU: Yarattığı fark ile büyüyen, öncü, güçlü ve saygın bir dünya şirketi olmak.

ALARKO CARRIER'IN ANA İLKELERİ •Her zaman dürüst olmak •Çevreye özen göstermek •Çalışanları gözetmek •Önceliği müşteriye vermek •Çalışanlarını motive etmek •Çalışanlarını geliştirmek

KALİTE BELGELERİ / SERTİFİKALAR KALİTE YÖNETİM SİSTEM BELGELERİ » ISO 9001 - TSE Kalite Yönetim Sistem Belgesi - Alarko Carrier Gebze Fabrikası » ISO 9001 - TSE Kalite Yönetim Sistem Belgesi - Alarko Carrier Panel Radyatör Fabrikası » ISO 9001 - BSI Kalite Yönetim Sistem Belgesi - Alarko Carrier Gebze Fabrikası » ISO 14001 - Çevre Yönetimi Sistem Belgesi » EN 16001 - Enerji Yönetimi Sistem Belgesi » OHSAS 18001 - Çalışan Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistem Belgesi » SA 8000 - Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistem Belgesi » TS EN ISO/IEC 17025:2000 - TÜRKAK Akreditasyon Sertifikası- Dalgıç Pompa Deney Laboratuvarı

» DIŞ ÜLKE SERTİFİKALARI » DİĞER PATENT BELGELERİ ÜRÜN BELGELERİ » TSE » CE » BSI » DIN » EUROVENT » TUV » DIŞ ÜLKE SERTİFİKALARI » DİĞER PATENT BELGELERİ » Panel Radyatör Faydalı Model Belgesi 1 » Panel Radyatör Faydalı Model Belgesi 2

BİREYSEL/HAFİF TİCARİ ÜRÜNLER •Hava koşullandırma (Klima, ısı pompaları) •Isıtma (kombi, kazan, güneş kolektörü)

•Su Basınçlandırma (Dalgıç pompalar, dalgıç motorlar) TİCARİ ÜRÜNLER •Hava koşullandırma (Klima santralleri, ameliyathane klimaları) •Su soğutma •Soğuk oda/ depo •Havalandırma

RAKİPLERİ

Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. GAMZE YETİŞ MERVE ÇAKAR Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. 