ATLAS JET.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
1 Ocak 1989 – 31 Aralık 2004 Güneş Tutulmaları (3)
Formasyon Belgeleri Formasyon mezuniyet belgelerinizi alabilirsiniz…
İç Hatlarda Havayolu Yolcu Taşımacılığı
KalDer Türkiye Kalite Derneği
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Yıldız Teknik Üniversitesi
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
2005 YILI MALİ SONUÇLARI İstanbul 1.Nisan.2005.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Sermayedeki Payı (TL ) Sermayedeki Payı (%) Goldart Holding A.Ş ,3840,82 Goldoro Altın Rafinerisi A.Ş.0,060 Goldaş Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
(Facebook Örneği) Mehmet Aksüt Mega Eğitim Danışmanlık
Aldığım Kurslar 1998 HAZIRLAYAN Abdulmuttalip ŞAHİN Mart
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
EKİP KAYNAK YÖNETİMİ Crew Resource Management)
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Türkiye’deki Havayolu İşletmeleri
“Yolcusunu en çok seven havayolu şirketi”
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
DOĞA KOLEJİ ROL MODEL SUNUMU
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Türkiye’de Metal Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği İçin Etkin ve Güvenilir Kaynakların Kullanımı Hollanda Hükümeti Matra Fonu tarafından desteklenmektedir.

CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (SHGM)
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Hazırlayan ve Sunan: Ceren TUTKUN
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
EXPO 2015 İZMİR için Yol Haritası
ULUSLARARASI SİVİL HAVACILIK KURULUŞLARI
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
İ.Ü GİDEN ÖĞRENCİ ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Prof. Dr. Erhan GÜZEL İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı 7 Haziran 2008, İstanbul Üniversitesi.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Vizyonumuz 3 kıtada bayrak taşıyıcı olarak hizmet veren, uçtuğu bölgelerde yolcular tarafından öncelikli olarak tercih edilen havayolu olmak.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
ÖĞRENCİLER İLE BU SENE NE YAPTIK?
Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi
HAVA TRAFİK KONTROL BÖLÜMÜ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

ATLAS JET

Vizyonumuz Toplam kalite anlayışını benimsemiş, hizmet kalitesiyle tanınan ve güvenilen bir marka olmak.

Misyonumuz Sektöründeki yenilikleri takip ederek sürekli gelişme yönünde, teknolojinin tüm imkanlarını yolcularına ve çalışanlarına sunarak çalışmak.

Biz Kimiz? Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve Dış Hatlarda Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasjet, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. Uçuş operasyonuna 2 adet Boeing B-757-200 tipi uçak ile başlamıştır.

Nisan 2004 tarihinde, Turizm Sektörünün güvenilir lider şirketleri ETS Tur’un ve Öger Tur’un güçlerini birleştirmesiyle Atlasjet’te yeni bir yapılanmaya gidilmiştir . 14 Haziran 2004’te Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "İç ve Dış Hatlarda Tarifeli ve Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı” yapmak üzere Atlasjet ruhsatlandırılmış ve 1 Temmuz 2004’ten itibaren iç hatlarda tarifeli seferlerine başlamıştır.

01.02.2006 tarihi itibariyle Öger Grubu’nun Atlasjet’te bulunan % 45’lik hissesi, ETS Grubu tarafından devir alınmıştır. Yönetim Kurulu Başkanı :Murat ERSOY CEO: Orhan ÇOŞKUN

Değerlerimiz   Uçuş ve yer güvenliğini/emniyetini en üst seviyeye çıkarmak Yolcularımızın memnuniyetini ve sürekliliğini sağlamak Verimliliği arttırmak İnsan faktörü, iş güvenliği ve çevresel değerlere önem vermek Operasyonlarımızda zaman uyumunu sağlamak Tüm süreçlerde süreksel gelişim sağlamak.

Sahip Olunan Yetkiler, Sertifikalar ve Üyelikler TRTO Eğitim Yetkisi (B.757, A.320, A330) LVO CAT-IIIA yetkisi, RVSM Yetkisi, PRNAV Yetkisi, IATA Member (KK) IOSA ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasi EFQM Mükemmellikte Kararlılık Sertifikası, TÖSHİD Üyeliği, WTM (World Tracer Management) Üyeliği,

Sosyal Sorumluluk Projeleri Sosyal sorumluluk projelerine her zaman önem veren Atlasjet, her 10 Kasım ve 23 Nisan’da seçtiği okullardaki öğrencileri uçak yolculuğu ve İstanbul’la tanıştırıyor. Atlasjet, 10 Kasım’da İzmir’de bulunan Karabağlar Tahir Merzeci İlköğretim Okulu’ndan 20 öğrenci ve iki öğretmeni İstanbul’da ağırlamıştır. Atlasjet, misafirlerini Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Aya İrini’ye götürmüştür. Atlasjet’e İzmirli küçük misafirlerinden duygu dolu mektuplarla teşekkür yağdı.

Miniklerden Mektuplar “Atlasjet ile İstanbul’a giden ve İstanbul’un tarihi yerlerini gezen öğrencilerden biri olduğum için çok mutluyum. Topkapı Sarayı çok büyük ve görkemliydi, Ayasofya’ya hayran kaldım. Bizim bu geziye gitmemizi sağlayan herkese çok teşekkür ederim”. İrem Nur Uslu “Bize arkadaşlarımla çok güzel bir gün yaşattınız. Bu mutlu günü hayatım boyunca unutmayacağım. Belki İstanbul’a hiç gidemeyecektim. Ama sizin sayenizde İstanbul’un en güzel ve gezilecek yerlerini gördüm. Teşekkürler Atlasjet. Sizi hiç unutmayacağım”. Emre Demirayak

ATLASJET KAZA İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 29 Kasım 2007 de kalkış yapan Atlasjet’e ait uçak Isparta’ya 18 km mesafe kala Keçiborlu’da düşmüştür. Bu kazada yolcuların tümü hayatını kaybetmiştir. Ölen yolcular arasında Süleyman Demirel Üniversitesi'nin davetlisi olarak fizik konusunda konferans vermek üzere Boğaziçi ve Doğuş üniversitesinden gelen bilimadamları bulunuyordu. Kazada hayatını kaybeden Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof.Dr. Engin Arık Türkiye'de CERN benzeri bir parçacık hızlandırma laboratuvarı kurma projesinde çalışmaktaydı.Bu projenin Türkiye'ye büyük teknolojik atılımlar yaptıracağı öne sürüldü.Bu yüzden kazanın bir sabotaj neticesinde ortaya çıktığı iddia edildi.Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, uçağa sabotaj yapıldığına dair herhangi bir kanıt olmadığını açıkladı.]

HAZIRLAYAN VE SUNAN : Ece YANARCA