Inı VAKKO.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
VİTALİ HAKKO Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı. Vitali Hakko, 1913 yılında İstanbul Yedikule’de dünyaya geldi. İlk iş.
Advertisements

Saiko International tarafından hazırlanmıştır.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
TARİHÇE Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., ülkemizde tekstil, konfeksiyon ve gıda dışı perakende sektörünün en önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir.
Carrefour, merkezi Fransa'da olan uluslararası bir süpermarketler zinciridir.Dünyanın en büyük cirosuna sahip mağazacılık şirketidir. Ağırlıklı olarak.
AVRUPA BİRLİĞİ’NİN TÜRKİYE’DE DESTEKLEDİĞİ PROJELER AB’nin karşılıksız yardımları proje bekliyor… Sizin de çılgın bir projeniz var mı?
Aksigorta kurucuları aşağıda verilmiştir.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tekstil Bankası A.Ş..
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A
ECZACIBAŞI İLAÇ.
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
HAZIRLAYAN Öğr. Gör. Zümral ÇITAK
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
VİTALİ HAKKO ( Aralık 2007) Vitali Hakko,Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı.
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
Cumhuriyete Nasıl Kavuştuk?
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
Access’te İlişki Kurma
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
19 MAYIS. 20 MAYIS 21 MAYIS 23 MAYIS 24 MAYIS.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
AVRUPA BİRLİĞİ’NİN TÜRKİYE’DE DESTEKLEDİĞİ PROJELER AB’nin karşılıksız yardımları proje bekliyor… Sizin de çılgın bir projeniz var mı ?
Turizm Pazarlaması Çevresi
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
BURSA’DA İPEK KÜLLERİNDEN DOĞUYOR, İPEĞİN KALBİ BURSA’DA ATIYOR.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
GİRİŞİMCİ.
Logo.
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
Hazırlayan: Selim ERDEM
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Giyim Üretim Teknikerliği nedir ??
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

ını VAKKO

Vitali Hakko’nun Kaleminden VAKKO Vakko’nun öyküsü, gelişen bir cumhuriyet olan Türkiye’nin öyküsüyle örtüşür. Benim neslimden pek çok iş adamı sıfırdan başladıklarını söylerler, ben dahada alttan başladım. Varlıklı olmayan bir aileden geliyordum. Yeni ve modern giyim kuşamı tasarlayacak hatta talep yaratacak birileri gerekiyordu. Bizde bunu yaptık. Biz diyorum çünkü işletmemiz bir aile şirketi olarak başaldı.

VAKKO Türkiye’nin Moda Öyküsü.. Vakko’nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki Türkiye’nin modernleşmesinin, Batılı yaşam anlayışındaki estetik dönüşümlerin, şıklığın, lüksün, kısaca modanın tarihidir. Giyim kuşamda evrim, ‘Avrupalılışma’ ‘kentleşme’ tekstil ve hazır giyim endüstrisindeki gelişim.. Vakko bütün bu serüvenler boyunca, yalnız giysilerdeki değil, zihinlerdeki bir gelişimin de, simgesel markası, öncüsü olmuştur.

TARİHÇE Türkiye’nin öncü moda merkezi Vakko’nun temeli, 1934’te Vitali Hakko tarafından ‘Şen Şapka’ adıyla kurulan küçük bir şarkacı dükkanına dayanır. ‘Şen Şapka’ Vakko’ya dönüştükten sonra, Türk ipeği, pamuğu ve yünüyle son moda eşarplar üretmeye başlar.

TARİHÇE İlk Türk emprimeleri için İstanbul, Kurtuluş’ta küçük bir ipek baskı atölyesi kurulur. 1962’de ilk Vakko moda mağazası İstanbul’un Avrupa yakasında Beyoğlu’nda açılır ve Türkiye’nin giyim dünyasını yepyeni bir dünyayla tanıştırır. 1968’de, Merter’de 36.000m2 toplam ve 29.000m2 kapalı alanıyla Vakko fabrikası inşa edilir.

Emprime Sanatı

Misyon – Vizyon “Biz hayal ettik, onlar tasarladı; temel duygumuz öncülük misyonu idi” Şirketimizin vizyonu dünya çapında VAKKO markasını yaymak ve yerleştirmektir.

Yönetim Kurulu Cem Hakko (Yönetim Kurulu Başkanı) Jeff Hakko (Yönetim Kurulu Başkan Vekili) Alber Elhadef (Yönetim Kurulu Üyesi) Bülent Ahmet Turan (Yönetim Kurulu Üyesi)

Ortaklık Yapısı Adı Soyadı/Ünvanı Sermaye Payı % Vergi no Vakko Holding A.Ş. 129.123.197,98 80,70 9220035701 Halka Açık 25.600.002,11 16 Diğer 5.276.799,91 3.30 Toplam 100,00 160.000.000,00

Ürünleri

Eşarp - Kravat

Ayakkabı - Çanta

Gelinlik

Vakko Home

Vakko Cruise

Çikolata

Parfüm

Vakko’da kariyer sahibi olmak isteyenler için insan kaynakları departmanının önerisi şöyle; ‘’Öncelikle iş başvurularını spesifik pozisyonlar için mevcut ilanlarımıza ve/veya genel başvuruları için Vakko.com.tr internet sayfamıza yapabilirler. Potansiyel çalışmalarımızın gücü,sektördeki tecrübeleri,geniş vizyonları,yaratıcılıkları ve işlerine duydukları tutkudan geliyor.Kendilerinde bu gücü hisseden herkes bize başvurabilir.’’

Moda Vakko’dur