FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Advertisements

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
4/3/2017 T. 90/ (Pbx)
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Google Adword Arama Ağı
Crexist Tanıtım.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Google Analytics Nedir?
Marine Logistics Prezentasyon 2013
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.

III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Hakkımızda 2003 yılında KUTLU KARGO olarak kurulan firmamız çağın hızına ayak uydurmak lojistik konusunda müşterilerine yeterli hizmeti vermek amacı ile.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
BÖLÜM 7 MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
OSMANGAZİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Bilişim Ortağınız.
IVY DİZAYN Kurumsal Hizmetler Ltd.Şti.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
SUNUM
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE ALIŞVERİŞ PORTALI FUARLAR VE TANITIMLAR İLETİŞİM BİLGİLERİ

ATAMAN HIRDAVAT TEKNOLOJİLERİ ATAMAN, 1983 yılında Ahmet Ataman tarafından teknik hırdavat sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurucu Ahmet Ataman 1983 2012 50 Personel 1500 Müşteri 2013 Ataman İstanbul Geri

MİSYON VE DEĞERLERİMİZ Yol haritamız bizi her daim ileriye götüren misyonumuzla başlar. Misyonumuzu ifade ederken yıllar içinde edindiğimiz değer yargılarımızdan da bahsetmek isteriz. Dünyaca tanınan markalarla çalışan firmamızın misyonu en kaliteli ürünleri en iyi fiyata sunmaktır. Yıllardır ödün vermeden taşıdığımız değerler; İşini iyi yapmak. Müşterilerimizin itibarına katkı sağlarken sürekli gelişim halinde olmak. Değer yaratmak. Fark yaratmak. MİSYON VE DEĞERLERİMİZ Geri

beklentilerini karşılamak. YAKLAŞIMIMIZ Öğrenme Odaklı Temel önceliğimiz, müşterileri anlamak. Temel sorumuz, “Nasıl değer katarız?” Temel ilkemiz, müşterilerimizin beklentilerini karşılamak. İş Odaklı Hizmet Odaklı Geri

METALURJİ METAL SANAYİ TEKSTİL & MOBİLYA SANAYİ FAALİYET ALANLARI METALURJİ METAL SANAYİ ÇİMENTO SANAYİ ENERJİ SANAYİ PETRO KİMYA SANAYİ OTOMOTİV SANAYİ İNŞAAT SANAYİ MAKİNA SANAYİ DÖKÜM SANAYİ GIDA SANAYİ KAĞIT SANAYİ TEKSTİL & MOBİLYA SANAYİ PLASTİK SANAYİ Geri

İŞ ORTAKLARIMIZ Geri

MARKALARIMIZ Geri

REFERANSLARIMIZ Geri

Merkezi ve depoları İstanbul’da bulunan firmamız yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine satışını 10 kişiden oluşan profesyonel satış ekibiyle gerçekleştirmektedir. Müşterilerine her zaman en kaliteliyi en iyi fiyata sunma prensibiyle hareket eden Ataman, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika’ya olan ihracat portföyünü genişletmektedir. SATIŞ AĞIMIZ Geri

Ataman Teknolojik Ürünler’de 200.000 çeşit ürün bulunmaktadır. STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ Ataman Teknolojik Ürünler’de 200.000 çeşit ürün bulunmaktadır. Ürün çeşidimizin çoğu stoklarımızda hazır olarak bulundurulmaktadır. En standart ürünlerden, özel ürünlere kadar olan ihtiyaçlarınız için, uzun bekleme süreleri verilmeden, depomuzdan direk sevkiyat yapılmaktadır. Geri

ONLINE ALIŞVERİŞ PORTALI Konu yenilik ve gelişim ise Ataman Hırdavat Teknolojileri ülkemizde en önde gelen firmalardan biri olarak değerlendirilir.Bu anlamda deyim yerindeyse tacımızı korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini her yönden karşılamak için ürünlerimizin satışını yaptığımız online siteler kurarak müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.Bunlar; www.teknolojikdepo.com www.ataman.co Ataman Teknolojik Ürünlerin resmi sitesi. Hem müşterilerimiz hem iş ortaklarımız ürünlerimize ve firmamızla ilgili diğer bilgilere buradan ulaşabilirler.Müşterilerimiz stok bilgisini ve siparişlerini de buradan kolayca takip edebilirler. Geri

FUARLAR VE TANITIMLAR Geri Ataman Hırdavat Teknolojileri olarak daha fazla kuruma ulaşmak için düzenlenen fuarlar,kongreler ve seminerlere katılmaktayız. Her yıl dünyaca bilinen ve tanınan sektörü en iyi yansıtan WIN Metal İşleme fuarına katılmaktayız. Linkte firmamızı kısaca anlatan filmimizi bulabilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=mZJIZdovbDg&hd=1 Firmamızın reklamları,şirket yetkililerimizin röportajları sektörel dergilerde ve mecmualarda yayınlanmaktadır. Geri

İLETİŞİM BİLGİLERİ Geri Adres : Şerifali Mah.Barbaros Cad.Başer Sok. No:22 34775 Ümraniye / İstanbul Tel : +90 216 527 69 69 Fax : +90 216 527 69 66 Gsm : +90 549 282 0 626 ( ATA 0 MAN ) Destek : +90 850 333 6 282 ( ATA) E-Posta : info@ataman.co Web : www.ataman.co Geri