Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz."— Sunum transkripti:

1

2 Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.

3 Anahtar kelime hedefleyerek, firmanızın verdiği ürün ve hizmete göre belirlediğiniz anahtar kelimeler ile reklamlarınızı gösterirsiniz. Şöyle ki; seçtiğiniz anahtar kelimeler ile Yandex arama motorunda ürün ve hizmetinizi arayan kullanıcılar sizin belirlediğiniz anahtar kelimeleri kullanarak arama yaparlarsa, reklamlarınız tetiklenir ve ilgili kullanıcıya reklamlarınız gösterilir.

4 Yer hedefleyerek müşterilerinize ürün veya hizmetinizi sunmak istediğiniz coğrafi yerleri ve arama motorlarındaki kullanılan dil seçeneği ile ulaşmak istediğiniz kitleyi belirleyerek reklamlarınızı gösterirsiniz.

5 Google Arama Ağı Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın! www.nethizmet.net Adres : Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk. Maltepe / İSTANBUL Telefon : +90.216.469 66 80 (pbx) Fax : +90.216.469 66 84 GSM : +90.555.980 28 92 E-posta : info@nethizmet.net


"Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları