1988 yılında Celal Akpınar tarafından kurulan Filli Boya markasıyla da bilinen Betek Boya  Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
Advertisements

ULUSLAR ARASI İNSAN KAYNAKLARI AKADEMİSİ DERNEĞİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
MUSTAFA YEŞİLADA
 1 Ekim 2010 ile 1 Kasım 2010 tarihleri arasında İ stanbul Haydarpa ş a Numune E ğ itim ve Ara ş tırma Hastanesi Acil Servisine ba ş vuran toplam 985.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
''En iyi boya filli boya''.
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
TÜRKİYE’DEKİ ENTEGRE DEMİR-ÇELİK TESİSLERİ
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ORHAN YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Türkiye’nin AB’ye Giriş Süreci ve Ermeni Meselesi
Avrupa Birliği Ortak Tarım Planı -AB OTP-
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
Gümrük Kontrolörleri Derneği Gümrük Kontrolörleri Başkanlığı
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Uzaktan Eğitim Kuramları
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
1 Bilişim ve İletişim Sektörü Neden Stratejiktir ? Bilişim ve İletişim iş yapış şekillerini ve sosyal hayatı doğrudan etkileyen ana-yapıtaşı konumundadır.
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
KKTC MERKEZ BANKASI BA Ş KANI Dr. Bilal SAN 8 Mart 2013, Lefko ş a Finansal Kriz, KKTC Bankacılık Sektörü ve Kurumsalla ş ma.
ANKARA’DA SA Ğ LIK TUR İ ZM İ Ankara Valili ğ i İ l Sa ğ lık Müdürlü ğ ü Dr. Dursun AYDIN (Sa ğ lık Müdür Yardımcısı)
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Armand Vallin Feigenbaum
YAPI(PLAN).
C İ HAN KOCABIYIKO Ğ LU CAN MANDEV Uluda ğ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarımı Programı Gemlik/Bursa.
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ
Master in Advanced European and International Studies.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Erhan ÖRÜN.  Ermeni Meselesi Nedir?  Dünya Kamuoyunca Kabulü  Avrupa Birli ğ ine Etkileri.
DI Ş T İ CARET VE ÖDEMELER DENGES İ BY MUSTAFA KAHRAMAN.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
İNOVASYON.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Yrd. Doç. Dr. Alparslan ÖZMEN
Dünya’da ve Türkiye’de zeytinyağı gündemi
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
MERVE AKTA Ş B NESL İ HAN Ş AH İ NB BETÜL H İ TAYB Ş ÜHEDA GENÇB
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Kooperatifimiz, 2006 yılından itibaren sütün tamamını soğuk zincir altına almıştır. SÜT KALİTESİNİ ARTTIRMAYA YÖNELİK HİZMETLER.
Yöneti ş im(governance),küresel le ş menin etkisi ile ortaya çıkmı ş ve birçok ülkede son yılların moda kavramı haline gelmi ş tir.
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Yrd. Doç. Dr. Ş ule Aydın Turan POSTMODERN EKOL: Temel Yetenek, DKK, Şebeke Örgütler.
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KYS KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. 2 İçerik Kalite Nedir? ISO 9001:2000 Hakkında Genel Bilgi Kalite Politikamız Kalite Hedefimiz KYS nin Şirketimizde.
ÜSKÜDAR İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K B İ R İ M İ.
ESENLİ BİLAL ŞAHİN İMAM HATİP ORTAOKULU
Hazırlayan : Atahan Aybars ERDEM Fatih ALBAYRAK yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 450 bin motor.
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
İŞLETMEDE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME (AR-GE) İŞLEVİ
1) Radyoaktif atık nedir 2) Radyoaktif atıkların sınıflandırılması 3) Radyoaktif atıkların toplanması ve depolanması 4) Radyoaktif atıkların yarılanma.
Sunum transkripti:

1988 yılında Celal Akpınar tarafından kurulan Filli Boya markasıyla da bilinen Betek Boya  Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri pazarının ihtiyaç duyduğu beton katkıları, hazır harçlar ve su izolasyon malzemeleri alanlarında yüksek kaliteli ve standart ürünler geliştirmiştir. Filli Boya aynı zamanda Fawori, Alsecco ve Alligator markalarıyla hizmet vermektedir.

Etkin satış ve pazarlama sistemleri sayesinde oluşan yüksek talep şirketin büyük bir hızla büyümesini sağlamıştır. Betek A.Ş., 1993 yılında inşaat boyaları alanına, Avrupa’nın en büyük boya markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak adım atmıştır. İki şirketin işbirliği, hem Betek hem de Türk Boya Sektörü açısından bir dönüm noktası olmuş; Filli Boya markası, Avrupa’nın boya konusundaki teknolojik zenginliğini Türk tüketicisi ile buluşturmuştur. Avrupalı bir ortakla üretime geçen ilk Türk boya şirketi olan Betek, boya sektörüne ilk yabancı sermaye girişini de sağlamıştır.

Betek A.Ş. 2001 itibariyle boya sektöründe pazar liderliğine yükselmiştir. Betek, sektördeki lider pozisyona ulaşırken marka yatırımının da önemine inanarak bu yönde sürdürülebilir şekilde yatırımlar yapmış,Filli Boya markasını kurmuştur. 1.000’in üzerinde çalışanı, 3.000’e yakın satış noktası ile Betek, sadece boya sektörü değil Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında önemli bir konuma yükselmiştir.  Betek Boya ve Kimya San. ve Tic. AŞ gelişim sürecinde 2003 yılı önemli bir mihenk taşı niteliğindedir, Betek bu tarihte ısı yalıtımı alanındaki faaliyetlerine başlamıştır.

Türkiye’nin, üyeliğine doğru yol aldığı AB’nin büyük önem verdiği çevre koruma ve çevre sağlığı ölçütlerini benimseyen Betek AŞ, bunun ilk adımını 1993 yılında atmış, AB Boya Standartları’nı dikkate almış, üretim ve Ar&Ge teknoloji süreçlerini bu doğrultuda yönetmektedir. Rakiplerinin ve sektörünün üzerinde yakaladığı büyüme oranları ile gücünü her yıl pekiştiren Betek, Kasım 2007’de ise boya ve ısı yalıtımında gelişimimize ve sektöre büyük hizmetleri olacak RMI Bilimsel Araştırma Merkezi’nin açılışını gerçekleştirmiştir. 

Genel Müdürlüğü İstanbul/Bostancı da bulunan Betek A. Ş Genel Müdürlüğü İstanbul/Bostancı da bulunan Betek A.Ş., Yurt içerisinde Kocaeli Gebze’deki 152 bin m2‘lik alanda kurulan entegre tesisi ile, boya ve ısı yalıtım sistemlerinin tüm ana bileşenlerinin üretimini yapmaktadır. Ayrıca Kayseri de 104 bin m2 açık alan üzerine kurulan tesislerde ise ısı yalıtım malzemeleri üretilmektedir. Yurt içerisinde yakaladığı başarıyı ülke sınırları dışına da taşımayı misyon edinen Betek, Mısır’da 11 bin m2’lik alan üzerine kurulan tesiste 26 bin ton boya üretimi gerçekleştirmektedir. Bu üretim merkezi ile sadece Mısır değil, geniş bir coğrafyaya yayılmış onlarca ülkeye ihracat gerçekleştirilmektedir. 

KAYSERİ FABRİKASI

GEBZE FABRİKASI

Kalite Politikamız Betek Kalite Prensibi, ulusal ve uluslararası standartların ve müşteri beklentilerinin de üzerinde ürünleri müşterilerine sunmaktır.  Sürekli gelişme ve iyileştirme şirket kültürümüz olup; Kalite, tüm çalışanlarımızın sorumluluğundadır. Çalışanlarımızın sahip oldukları iş ahlakını ve yeteneklerini, kendilerine sunmuş olduğumuz eğitimlerle geliştirmek temel ilkelerimizdendir.  Çevreyi korumak için teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, çevre dostu ürünlerimizle her zaman çevreye saygılı, çevreyi koruyucu ve çevre güzelliğini sağlayıcı olmayı sürdüreceğiz.  Yürürlükteki mevzuat ve yasal düzenlemelere uymanın yanısıra; faaliyetlerimizi güvenli, ahlaklı, çevreyle dost olarak sürdürmeye devam edeceğiz. 

Çevre Politikamız Bugüne kadar Ar-ge yatırımlarımızla ve üretmiş olduğumuz çevre dostu ürünlerimizle her zaman çevre ve insan sağlığına duyarlı ve çevreyi koruyucu olduğumuz gibi bundan sonra da ürün ve hizmetlerimizde çevreci özelliğimizi sürdürmek. Çevreyle ilgili mevzuat, yasal düzenlemeler ve ilgili mahalli çevre kurulu kararlarına uymak. Çevrenin kirlenmesine neden olan unsurları kontrol altına almak, azaltmak ve önlemek, geri kazanılması mümkün olan atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlamak, geri kazanımın mümkün olmadığı durumlarda ise ilgili mevzuatlara uygun olarak atıkları bertaraf etmek. Çevreyi korumak ve geliştirmek Betek Boya ve Kimya Sanayii olarak tüm çalışanlarımızın görevidir. 

FİLLİ BOYA ÜRÜN GRUPLARI İnşaat Boyaları Grubu Expert Şantiye Grubu Yalıtım Grubu Yapı Kimyasalları Grubu Mobilya Boyaları Grubu Sanayi Boyaları Grubu Tutkal Grubu

Celal Akpınar’ın 2005 yılında vefat etmesiyle Betek Grubu’nun YönetimKurulu Başkanlığını kızı Gözde Akpınar üstlenmiştir.

Betek Boya Genel Müdürü TAYFUN KÜÇÜKOĞLU

Filli Boya ülkemizin boya sektöründe önde gelen firmalardan biridir. Boya Sanayicileri Derneği'nin (BOSAD) son verilerine göre Türkiye, yıllık 850 bin tonluk kapasitesi ve 2.5 milyar dolarlık piyasa değeri ile Avrupa'daki altıncı büyük boya üreticisi ülke konumunda. Filli Boya ülkemizin boya sektöründe önde gelen firmalardan biridir.  

Dinlediğiniz için teşekkürler… DOĞANCAN PİLAN ABDULLAH KOMŞUOĞLU