GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Tosyöv Bursa Destekleme Derneği
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Strateji Tasarımı İlker acar.
ADOPEN.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
1988 yılında Celal Akpınar tarafından kurulan Filli Boya markasıyla da bilinen Betek Boya  Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri.
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Pınarım Gıda Ltd. Şti.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
Soru: Ülkemizin sanayi ihracatında, ilk üç sırayı hangi Sektörler alır? Yanıt: Otomotiv( milyon $-%17,3) Hazır giyim( milyon $-%14,6) Kimya(
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
PAZARLAMADA İNOVASYON
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
İŞ DÜNYASINDA MARKALAŞMA
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Öğr.Gör.SEDA AKIN GÜRDAL
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Bilişim Ortağınız.
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
BRANDING - MARKETING - TRADING
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
ULUSLARARASI TURİZM PAZARLAMASI
SUNUM
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır. Kuruluşundan 1987 yılına kadar bu ürünlerin imalatına devam etmiştir. Güloğlu Ticaret 1989 yılında Banyo &Wc Panjur Pencere sistemlerini parçalı kasa olmak üzere imalatına eklemiştir. Firma 1996 yılında tamamen plastik sektörüne geçerek GÜLOĞLU PLASTİK ismini almıştır. KURULUŞU

Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Seracettin Güloğlu olup, Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı kızı Gülçin Güloğlu dur YÖNETİM YAPISI

Güloğlu plastik PAN-PEN markası ile Türkiye’de hazır Panjur & Pencere imalatı yapmaktadır.

Firma 2005 yılında PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ Firma 2005 yılında PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Şirketini kurarak sanayinin değişen ve gelişen teknik ihtiyaçları doğrultusunda tüm sektörlere satış öncesi ve sonrası teknik hizmet veren AR-GE konusunda deneyimli ekibi ile Tire Organize Sanayi bölgesinde 10.000 m2’lik fabrikasında plastik ambalaj üretimine başlamıştır. Dünya üzerindeki son teknolojik gelişmeleri takip ederek sürekli devinim içersinde olan firma, kısa sürede ürettiği çözümler ile haklı başarılara imza atmıştır.  

Misyon Tüm çalışanlarımızın ve müşterilerimizin katkılarıyla, kalitemizi sürekli geliştirmek. Müşterilerimizin lojistik ve stok maliyetlerini minimuma indirmek için yaratıcı çözümler sunmak. Doğal kaynaklarımızı verimli kullanarak çevreye dost ürünler üretmek. En iyi teknolojiyi kullanarak verimli ve minimum hata düzeyinde üretim yapmak. Pazar payımızı yurt içinde ve yurt dışında arttırarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak. Sosyal sorumluluk projelerini desteklemek.   Vizyon İnşaat yan sanayi ve ambalaj alanında ilk tercih olmak ve müşterilerin marka değerlerine katkı sağlamak.

RAKİPLERİ Process inşaat gıda petrol ürünleri sanayi ve ticaret ltd. şti. Kayalar Plastik San.Tic.A.Ş. Tümpar plastik kalıp yedek parça inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi ACL Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.   RAKİPLERİ

50. GÜLOĞLU PLASTİK 2010-2012 yıllarında %171 büyüme oranına sahiptir

Genel amaçlı kasalar. ÜRÜNLERİ

ÜRÜNLERİ

Menfezler ÜRÜNLERİ

Baca Kapağı ÜRÜNLERİ

Şirketi başarılı kılan unsurlar Başarı için kararlarımız alırken yapacağımız yatırımın potansiyelini araştırmaktayız. Üretici firma olduğumuzdan kapasite kullanımı bizim için çok önemli. Bu yüzden yeni yatırım yapacağımız hattın kapasite kullanımını araştırıp ona göre yatırımlarımıza yön veriyoruz. Ve genellikle belli sektörlere yoğunlaşıp bu alanlarda uzmanlaşmaktayız. İzmir ve Tire de bulunan fabrikalarımız da üretimimiz gerçekleşmektedir. Üretim kapasitemiz arttıkça eleman sayımız ve buna bağlı olarak makine parkurumuzda artmakta, yatırımlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmaktayız. Güloğlu Plastik, kaliteli üretim, düzenli stoklama sistemi, müşteri memnuniyetine gösterdiği özen, zamanında ürün teslimi ile arttırdığı hizmet kalitesi, kalifiye eleman yetiştirme, başarılı bir Ar-Ge, doğru pazarlama teknikleri ile sektörde markalaşmada devamlılığını amaçlamaktadır. (Sanayi Gazetesi Röportajı – Gülçin Güloğlu) Şirketi başarılı kılan unsurlar

Şirket Haberleri

BAHAR SAATCİ İşletme(İÖ) (201020301058) SALİH SITKI İşletme(İÖ) (201020301108)