«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
Advertisements

AMPUTE FUTBOLUN KURULUŞU
KÜÇÜK BEYAZ TOP SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ Kasım 2013
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
Sivas Masa Tenisi İl Spor Temsilciliği
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
ETCF is funded by the European Union EU–TURKEY ODALAR FORMU TİCARET ODALARININ HİZMET KALİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİYLE GÜNEY MARMARA BÖLGESİNDEKİ KOBİ’LERİN.
Mesleki Eğitim Girişimleri Programı
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
PROJENİN HEDEF KİTLESİ İlkokul Ortaokul Lise ve Kuran Kurslarında öğrenim gören öğrenciler. İlçemizde yaşayan gençler ve yetişkinleri kapsamaktadır.
TC Ahi Evran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı
ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVLARA İLİŞKİN
1 AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ) (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ)
1 Hububat ve Çeltik Alım ve Satış Esaslarına İlişkin Uygulama Yönetmelikleri İle Gelen Yenilikler
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
ERASMUS+ SPOR Muhammet DEMİR Ocak Erasmus+ Spor: Hedefler Doping, şike, şiddet, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılıkla mücadele Sporda iyi yönetişimi ve.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü.
KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Comenius Regio Projesi Yerel Ortaklar Toplantısı.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
Türk Balıkadamlar Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ
MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
Hatay Mangala Şenliği Projesi
SAĞLIK KURULU RAPORU Doç. Dr. Nevin Atalay Güzel
BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI. Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine.
KEŞFET KENDİNİ PROJESİ
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES) GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES)
– 2012 DEĞERLENDİRME ÖĞRENCİ SAYILARI YıllarYeni Kayıt Toplam Öğrenci.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ
HEPİMİZ OYNUYORUZ.
TKY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
l İstanbul‘un Şişli İlçesi’nde risk altındaki çocukların ve sosyal çevrelerine davranış bağımlılığı konusunda olumlu değişiklik yapmak.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
BAHAR ŞENLİKLERİ. 4x400 BAYRAK YARIŞLARI SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SINIFLAR ARASI PENALTI ATIŞLARI MASA TENİSİ TURNUVASI HEMSBALL TURNUVASI SATRANÇ.
İLKOKUL FİZİKSEL ETKİNLİKLER ÖRNEK OYUNLARI
PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
BENİMLE OYNAR MISIN? Yrd. Doç. Dr. Raif ZİLELİ
8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİNİN TANITIMI
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü «KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ Masa Tenisi İl Spor Temsilciliği

PROJENİN AMAÇLARI ANA AMAÇ: « Daha önce hiçbir spor dalında lisansı olmayan, okulunda veya spor kulüplerinde spor yapmayan ilk ve ortaokul öğrencilerinin sporla tanışmasını sağlamak ve onları spor yapmaya teşvik etmek. Eğitimde ve sporda fırsat eşitliği sağlamak.»

Kırsal bölgelerdeki Eğitimin kalitesinin artırılmasına destek olmak. PROJENİN AMAÇLARI DİĞER KAZANIMLAR: Kırsal bölgelerdeki Eğitimin kalitesinin artırılmasına destek olmak. Sağlıklı ve ahlaki değerlere sahip nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmak. Kendini ifade edemeyen, sosyalleşemeyen çocukların sosyal hayata adaptasyonuna fırsat sağlamak.

PROJENİN AMAÇLARI DİĞER KAZANIMLAR: 4. Okullarda spor sayesinde şiddeti önlemeye yardımcı olmak. 5. Daha önce spor yapmamış olan öğrencilerden yeteneklilerinin tespit edilerek, onları sportif faaliyetlere yönlendirmek. 6. Öğrencileri spor yapmaya teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak. 7. Masa tenisi turnuvalarıyla centilmenlik, sportmenlik ve sporcu ahlakı kazanımın önemini vurgulama.

PROJENİN SÜRESİ Başlangıç : 1 EKİM 2013 Bitiş : 1 HAZİRAN 2014 Toplam : 9 ay

KAPSADIĞI KİŞİLER VE KURUMLAR Kapsadığı Kişiler : Daha önce Hiç Spor Yapmamış İlk ve Ortaokul Öğrencileri. Kapsadığı Kurumlar: Kastamonu ili ve merkez köyleri ilk ve ortaokulları. Hedef : 55 okul 3000 öğrencinin katılımı ile 2500 öğrenciyi spora başlatmak. Gerçekleşen :13 Kasım 2013 tarihi itibariyle okula ulaşılıp ve 300 sporcu kaydı yapılmıştır.

Projenin toplam maliyeti: 30.000 TL. dir. MAALİYETİ Projenin toplam maliyeti: 30.000 TL. dir.

Projede kullanılan spor malzemesi 1500 adet masa tenisi topu 500 adet raket 80 takım madalya 50 adet dosya ve turnuva dokümanları 30 adet masa tenisi masası 50 adet saklama kabı (21 lt) 3000 adet katılım belgesi. 3000 adet tişört

Proje kapsamındaki çalışmalarımız için

Proje için destek olan kurumlar Kastamonu Valiliği Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Masa Tenisi İl Spor Temsilciliği Kastamonu yerel medyası

Proje Takvimi 1 1-10 EKİM 2013 Projenin hazırlanması -Tertip komitesinin kurulması 2 11-25 EKİM 2013 Projenin okullara duyurulması 3 1-20 KASIM 2013 Spor yapmayan öğrencilerin tespiti ve sporcu lisansı için gerekli evrakların toplanması 4 15-30 ARALIK 2013 Katılacak olan okullardan katılım belgelerinin ve evrakların teslim alınması 5 1-10 OCAK 2014 Turnuvaya kabul edilen okullara masa tenisi malzemelerinin dağıtımı 6 1 20 ŞUBAT 2014 Okul içi masa tenisi turnuvaları. 7 6-15 MART 2014 Okul turnuvası sonuç bildirimi. 8 25 Mayıs 2014 Kastamonu Birinciliği Turnuvası. 9 1 Temmuz – 1 Eylül 2014 Katılımcılar için yaz okulu. :

Projenin uygulanması Kastamonu il ve ilçelerindeki tüm ilk ve orta okullardaki beden eğitimi öğretmeni veya masa tenisi antrenörü öğretmenlerin daha önce hiçbir sportif faaliyete katılmamış öğrencileri tespiti ile başlayacaktır. Bu öğrenciler arasında okulda ufak çaplı bir eğitim-tanıtım yapılıp, lisansları çıkarıldıktan sonra «masa tenisi turnuvası» düzenlenecektir. Turnuvada kullanılacak malzemeler tertip komitesi tarafından turnuvalardan önce okullara dağıtılacaktır.

Projenin uygulanması Okullardaki turnuvalar tamamlandıktan sonra turnuvalara katılan tüm öğrencilere katılım belgesi düzenlenip dağıtılacak ve dereceye girenlerden isteyen öğrencilerin, Yaz Okul programına ücretsiz olarak kayıtları yapılacaktır. Ayrıca turnuvaya katılan tüm okullarda dereceye giren öğrencilerin katılabileceği Kastamonu çapında bir turnuva düzenlenecektir. Burada ilk 3 dereceye giren öğrencilere madalya, okullarına ise kupa ve çeşitli hediyeler verilecektir. Çeyrek finale kalan tüm öğrencilerin, spor kulüplerine katılması ve elit sporcu olabilmeleri için gerekli çalışmalar yapılacaktır.