ik gündemi anket raporu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Ordu Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ordu/Türkiye
Advertisements

Anket Hakkında Ankete 40 kişi katıldı. CERN’de Türk vatandaşı olarak yaklaşık 150 kişi kayıtlı. Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu deneysel alanda.
Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
IP PBX.
Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetiminde Üst Düzey Yönetim Programı (TMPLSM)
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
MultiCELL SMS Client 3.2.
ik gündemi anket raporu
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
imvar grubu gundemdeki tum konulari yakindan takip etmek isteyen herkese aciktir. Grupta fikradan.
Kızamık Eliminasyon Programı
SİTELER İÇİN ÜCRETSİZ TEMİZLİK HİZMETİ
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
TİE Platformu Yürütme Kurulu Başkanı
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KURUMLAR VERGİSİ BEYAN BİLGİLERİ VERGİLENDİRME DÖNEMİ BEYANNAME VEREN MÜKELLEF SAYISI BEYAN EDİLEN MATRAH TAHAKKUK EDEN VERGİ , ,58.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Performans Sözleşmesi
G E L E C E Ğ İ N İ Z M İ R İ N İ Y A R A T I Y O R U Z
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ
TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2012 Yıl Sonu
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
SI MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 31. Grup Elektrik, Elektronik ve Bilişim Sanayii 32. Grup Enerji ve Elektrik Ekipmanları Sanayii 33. Grup Aydınlatma.
100 SORUDA KAVRAM HARİTALARI İLE FONKSİYON ANALİZİ & MANTIK
İnternet üzerinden canlı yayıncılık İnternet TV / WebTV / IPTV
PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması TMME Araştırma, KalDer’in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri.
Eczane Sadakat Kart Sistemi
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı 3.cü.
LİDERLİK.
İş Dünyası Bakış Açısıyla Yolsuzluk: Algı ve Politika Önerileri 2014 Araştırma Sonuçları Proje Lideri ve Avukat Gönenç Gürkaynak’ın Sunumu.
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
ARED DEĞERLENDİRME ANKETİ ANALİZİ. * Yapılan anketin amacı ekonomik kriz sonrasında değişen dengelerle birlikte sektörel sorunlardaki öncelikleri sıralamak.
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Eğitimci Geliştirme Programı
KARAR AĞACI.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNA BAĞLI SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İDARİ VE YÖNETİCİ PERSONELİNİN ATAMA VE TERFİ KRİTERLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİN İNCELENMESİ (MERSİN.
ERK İSG-İK –
HAVZA PLANLAMA VE ARAZİ ISLAHI DAİRE BAŞKANLIĞI
REIDIN.com-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeks Sonuçları
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
Amaç: Organ yetmezliği insidansı (toplumdaki hastalık sayısı oranı) tüm dünyada artmakta olup, organ nakli olmayı bekleyen hastalar da uygun organ beklerken.
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
BURSA LİDERLİK FORUMU EKİBİ1. 2 Forum Gündemi  Başlarken | Forumun Tanıtımı  Modül 1 | İyi Uygulama ve Kaynakları İncelemek  Modül 2 | Web.
HAYATIN İ Ç İ NDEN PS İ KOTERAP İ MERKEZ İ YÖN VE HEDEF BEL İ RLEME.
TRIGONOMETRI ÇÖZÜMLÜ ÖRNEKLER.
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
Büyük endüstriyel kaza riski taşıyan işyerleri, güvenlik raporu veya kaza önleme politika belgesi olmadan işe başlayamayacak. İşyerleri işletmelerini güvenlik.
KARAR AĞACI. Sayfa 111 Bir petrol şirketi, Batman yakınında bir arazide kuyu açmadan önce başka bir firmaya jeolojik bir etüd yaptırıp yaptırmama konusunda.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
Hacettepe Üniversitesi
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ Ofis Çalışanları Beceri Eğitimi.
HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ
İŞ HAYATINA MERHABA. Kendinizi keşfedin İŞ HAYATINA MERHABA İş arama sürecinde motivasyon ve stres yönetimi.
1.  Banka Adı : Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.  Faaliyete Başlama: 1985  Sermaye: 900 Milyon TL  Şube Sayısı: 148 / Yıl Sonu 165 Şube  Personel.
SENDİKALARIN ENDÜSTRİYEL DEMOKRASİYE KATKISI VE SENDİKA İÇİ DEMOKRASİ
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
Pazarlama Araştırması Derneği CEO’sundan Birkaç Söz Bu bölümde, sektörün diğer profesyonel kuruluşları ve Pazarlama Araştırması Derneği tarafından.
AMAÇLAR, ANKET FORMU VE ANKET TASARIMI
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
EĞİTİMİN EKONOMİK TEMELLERİ
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

ik gündemi anket raporu Çalışan Devir Oranı ve İstifa Nedenleri Analizi Tüm yorum ve analizler Emre Kavukcuoğlu’na aittir. İzinsiz olarak herhangibir amaçla kullanılamaz.

ik gündemi anket sonuçları- katılımcı dağılımı ik gündemi’nde ankete veri sağlayan şirket sayısı 40’dır. veri sağlayan şirketlerin %76’sı 101 ve üzerinde çalışan sayısına sahiptir.

ik gündemi anket sonuçları- sektörel dağılım 17 farklı sektörden veri toplanmıştır. Diğer kategorisinde 3 şirket verisi yer almaktadır: endüstriyel üretim ve elektrikli el aletleri sektörlerinin konsolidasyonudur.

Devir oranları– genel durum devir oranı = toplam ayrılan çalışan sayısı / 2011 ortalama çalışan sayısı istifa devir oranı = istifa eden çalışan sayısı / 2011 ortalama çalışan sayısı

İstifa nedenleri 94 adet istifa nedeni sıralanmıştır. En sık ifade edilen istifa nedenleri : Ücret (%33), Yönetici Tutumu (%10) ve Kariyer (%7)

İstifa nedenleri – örnek sektörel analiz Ücret, her sektörde istifa nedeni olarak belirtilmiştir. bununla birlikte, en fazla veri sağlanan sektörlere bakarsak: Hızlı Tüketim : Ücret / Kariyer / Yönetici Tutumu Hizmet: Ücret / Kariyer / Yönetici Tutumu / Çalışma Saatleri Metal: Ücret / Kariyer / Çalışma Koşulları Perakende: Ücret / Kariyer / İş Tatminsizliği ön plana çıkmaktadır.

Son söz… Ankete veri sağlayan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Umarım bu çalışma sizlere katkı sağlamıştır. Çalışmanın sadece 40 şirketle sınırlı olması, rapor sektörlerin genel durumlarıyla ilgili kesin bir yönlendirme olarak görülmemelidir. Ancak, temsili olarak birtakım çıkarımlar yapılabilinir. Çalışma ile ilgili daha detaylı bilgi için; emre.kavukcuoglu@anadoluefes.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. Herhangibir yorumunuz varsa da lütfen yukarıda belirttiğim mail adresinden bana mesaj gönderiniz. Saygılarımla Emre Kavukcuoğlu 11/04/2012