Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ"— Sunum transkripti:

1 TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ
HAZIRLAYAN: EMRE TEKMEN

2 BİLİNÇLİ İZLEYİCİ KİTLESİ
Ana öğesi görsel unsurlar olan; sinema, tiyatro vs. gibi sanat eserlerini dikkatlice takip edip gerekirse; eseri teknik, senaryo, kurgu ve oyunculuk kategorilerinden tez-antitez-sentez triosu kapsamında özünü ortaya koyup, birtakım çıkarımlar yapıp eserden istifade eden her kişinin bulunduğu gruptur.

3 TABLOM Annem Babam Ben Yaş 42 44 14 Cinsiyet Kadın Erkek
Ortalama TV izleme süresi (günlük/saat olarak) Günlük 6 saat Günlük 2,30 saat Günlük 3 saat Çoğunlukla izlediği program türü Gündüz kuşağı, haberler, dizi Haberler Haberler,yarışmalar, dizi Çoğunlukla izlediği programı tercih etme nedeni Bilgi edinmek, gündemden haberdar olmak Gündemden haberdar olmak Gündemden haberdar olmak, vakit geçirmek, eğlenmek Programa yönelik düşünceleri Güncel olayları görmeme yardımcı oluyo Toplumdan haberdar oluyorum Bilgi ediniyorum

4 YAŞ İLE İZLENEN PROGRAM TÜRÜ

5 YAŞ İLE TV İZLEME SÜRESİ

6 CİNSİYET İLE İZLENEN PROGRAM TÜRÜ

7 CİNSİYET İLE TV İZLEME SÜRESİ

8 SORULAR Evinizde en çok TV izleyen kişi kimdir?
Evimizde en çok annem TV izler. Evinizde sadece zaman geçirmek için kimler TV izler? Anem izler. Evinizde hangi programın izleneceğine kim karar veriyor? Bu kararı verirken neler göz önünde bulunduruluyor? Babam karar veriyor. Karar verirken isteklerimizide göz önünde bulunduruyor.

9 SORULAR Evinizde programlarla ilgili düşünceleri Rtük e bildiren varmı? Hayır yok. Sizce evinizdeki en bilinçli izleyici kimdir? Babam dır. Kendinizi bilinçli bir TV izliyicisi olarak görüyormusunuz? Evet görüyorum.

10 BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDERİM 


"TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları