Halifax nerededir? Halifax sahili.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Program Geliştirme “uzmanlık eğitimi”
Advertisements

halı kilim orman gülü yakacak kömür sevgi yolu bundan böyle
MALİYE KULÜBÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
Erasmus+ Eğitim,öğretim, gençlik ve spor konularında neler sağlıyor?
Programme outline Sabah: Genel İngilizce Çalışması Öğleden sonra – Opsiyon  Kültür ve Toplum Araştırmaları  IELTS Hazırlık  Akademik İngilizce.
Google Analytics Nedir?
VIP ETÜT MERKEZİ ZOR BİZİMLE KOLAYDIR.
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
İNTERNET ADRESLERİ.
NİZİP HÜSEYİN YALÇIN ÇAPAN ANADOLU LİSESİ
Şişme Oyun Parkları.
Merkezi Kafeteryada günlük olarak Öğrenci, Personel ve Akademisyenlere dört çeşit yemek sunulmaktadır. Öğrenci Salonlarında saat 10:30-13:30 arasında hizmet.
Adres Varsa kurum logosu. Ön cepheden çekilmiş bahçeyi de içine alan okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi
T.C. DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU. HEDEFİMİZ Öğrencilerimizi; Çağdaş bilgi ve mesleki beceri ile donatmak, Nitelikli, ahlaklı, kültürlü ve sorumlu.
İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Erasmus Tanıtım Toplantısı
YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ DİL HAZIRLIK OKULU
Ankara ünİVERSİTESİ hazIRLIK SİSTEMİ
Temel Bilişim Eğitiminde Enformatik Bölümlerinin Rolü
Rüzgarlı şehir – Al Capone sehri 9 Million nüfus Spor ve sanat aktiviteleri.
LİSE 1. SINIF (9. SINIF) ORTAK ALAN.
“Erasmus ve Kültürel Etkileşim” Ayşegül Şah BOZDOĞAN İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık Dönemi Giden Öğrencisi.
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
Bilinçli Tercih Seminerine HOŞGELDİNİZ İÇERİK 1.Tercih listesini oluşturmadan önce yapılması gerekenler 2.Sıklıkla yapılan tercih hataları 3.Tercihlerinizi.
AYDIN DALAMA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2014
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
Faaliyetleri ve 2015 Hedefleri PROF.DR.NEVİN ERGUN 10 Mart 2015
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
Adventure never stops… Merkezi Ingilterede bulunan ve 2004 yılından buyana 4x4 sürüş eğitimleri.
UĞUR DERSHANELERİ REHBERLİK BİRİMİ EYLÜL 2004
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İşgücü Piyasası ve Eğitim sektörü arasında Karşılıklı Güvenin Oluşturulması.
TV – BİLGİSAYAR – CEP TELEFONU – İNTERNET VE ÇOCUK EĞİTİMİ
BAŞAKŞEHİR EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İNGİLİZCE PROJE SINIFLARI İngilizce Proje sınıflarının temel hedefi; Öğrencilerimizin mezun olduklarında.
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
MERAK ETTİKLERİNİZ.  Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir kurumdur.  Bütün öğretmenlerimiz üniversite mezunudur.  Okulumuza ay (3-6)
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Prof. Dr. Erhan Erkut, MEF Üniversitesi
Mesleki Bilgi Sistemi, yaşam boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda size rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI
Ajanda 1. Neden MEF? 2. Üniversite Seçim Rehberi 3. Sorular.
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
REŞİT MAZHAR ERTÜZÜN ANAOKULU
TV – BİLGİSAYAR – CEP TELEFONU – İNTERNET VE ÇOCUK EĞİTİMİ
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
DYNED BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dil öğrenme bir beceri edinme sürecidir ve pratik gerektirir.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
İstanbul Teknik Üniversitesi’ne hoşgeldiniz..
University of Pennsylvania English Language Programs.
Öğrenme Kaynakları: Okul, Aile, Toplum BÖLÜM 3 Gerek yetişkinler gerekse çocuklar en iyi “yaparak” öğrenirler. Bu nedenle, sosyal bilgiler programı,
SEVGİLİ GENÇLER; İLKÖĞRETİM 8. SINIF ÖĞRENCİSİ OLARAK HAZİRAN AYINDA BİR KARAR VERECEKSİNİZ. BEN OKULU BİTİRİNCE NE YAPACAĞIM? OKUYACAK MIYIM? OKUMAYACAK.
KUBBU Makbule ÖZTÜRK BODUR Not eklemek için tıklatın.
YURTDIŞI ÜNİVERSİTE DANIŞMANLIK OFİSİ’NİN YAZ OKULLARI SUNUMUNA HOŞGELDİNİZ.
AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
KULLANIM ADIMLARI Adım 1: Okulunuzu Kaydedin Adım 2: Okul Ayarlarını Keşfedin (ThinkQuest Projects) Adım 3: Hesaplar Oluşturun (ThinkQuest Projects) Step.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
FLORIDA YAZ OKULU.
Kütüphane ve Dokümantasyon
ENGLISH ON HOLIDAY.
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
Dünyadan Bir Örnek: KUZEY NORVEÇ BİLİM MERKEZİ
Hoş Geldiniz Çocuklar! Öğretmenin Adı.
HAVA TRAFİK KONTROL BÖLÜMÜ
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI
Sunum transkripti:

Halifax nerededir? Halifax sahili

Halifax hakkında Büyükşehir Kuruluş: 1749 Ilıman iklim Nüfusu üniversite öğrencisi 5 Üniversite ve kolej Atlantik Kanada'sının en büyük şehri Devlet işleri, ticaret, eğitim ve askeri üst Toronto, Montreal, New York, Boston, Detroit, Frankfurt ve Londra’ya direkt uçuş

Halifax Havalimanı YHZ Havaalanı Kodu Buraya kolaylıkla ulaşabilirsiniz! Halifax’a uçak bileti rezerve ettirirken YHZ kodunu kullanın. Aşağıdaki web sitesinden gerçek zamanlı uçak kalkış ve iniş saatlerini kontrol edebilirsiniz

ILI Kampüsü ILI’nin kablosuz kampüsü m 2 'lik bir alan üzerine inşa edilmiş olup ücretsiz park alanı ve bina içinde merkez şadırvanı vardır… aydınlık sınıflar, öğrenci çalışma merkezi, bilgisayar laboratuarı, İnternet, mutfak ve öğrenci salonu.

Programlar Genel İngilizce Profesyonel İngilizce IELTS Sınav Hazırlığı Üniversite Hazırlık Programı Yaz Tatili Programları Cambridge CELTA

Haftalık Program SaatPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma 8:30-10:10 Bütünleşik beceriler 10:10-10:30 Teneffüs 10:30-11:50 Bütünleşik beceriler 11:50-1:00 Öğle Yemeği ve Bilgisayar Merkezi 1:00-3:15 Pzt/Perş Beceri Geliştirme, IELTS Hazırlığı, İşletme Dersi Beceri Geliştirme, IELTS Hazırlığı, İşletme Dersi Beceri Geliştirme, IELTS Hazırlığı, İşletme Dersi Beceri Geliştirme, IELTS Hazırlığı, İşletme Dersi Sosyal Aktivitele 3:30 – 5:30 Pzt/Perş Akademik Programa yönelik İleri İngilizce* İngilizce eğitim verilen bir üniversiteye girmeye çalışan öğrencilerin için hızlandırılmış akademik program. Standart tam zamanlı programa ek olarak bu fazladan sekiz saatlik ders için haftalık 104$ ek ücret alınmaktadır.) 3:45-5:00 Pzt/Perş Öğrenci Çalışma Merkezi: Bilgisayarlar, e-posta, internet, internet, öğretmen gözetiminde teke tek ders gösterimi.

Grup Programları ILI, grubunuzla birlikte çalışarak aşağıdaki çalışmaları içeren, size özel bir program hazırlayacaktır Havalimanından Alma ve Yerel Yolculuk Ev Sahibi Aile Yanına Yerleştirme Yemek ve çamaşır yıkama Yerleştirme Testi Tur, Spor, Sosyal ve Kültürel Aktiviteler İngilizce Dili Eğitim Bilgileri Eğitim için gerekli materyaller Sağlık Sigortası Haftasonu Gezileri Chaperone Bursları

Ev Sahibi Aile Programı ILI Ev Sahibi Aile Programına aşağıdakiler dahildir: Çalışma masası ve ışığının yer aldığı bir oda Haftada yedi gün, günde üç öğün yemek Günlük İngilizce konuşma ortamı Çamaşır yıkama olanaklarına erişim Havaalanından alma, ulaşım ve ev sahibi aile ile tanıştırma Yerleştirdikten sonra destek verilmesi

Sosyal Aktiviteler ILI, heyecan veren sosyal programlar planlamakta, düzenlemekte, uygulamaya geçirmektedir, böylece sadece Atlantik Kanada'sında yaşayabileceğiniz bir deneyim sunmakta ve dil becerilerinizin pratiğini yapmanıza yardımcı olmaktadır! Tüm aktiviteler daha önceden dört hafta olacak şekilde planlanmaktadır. İlginizi çeken aktivitelere katılı. Katılım ücretlidir. Bu haftaki aktivite hakkında bilgi sahibi olmak için adresini ziyaret edin. Kamp Balık tutma Ormanda mangal Yabanmersini toplama

Yaz Aktiviteleri Piknikler Kamp Dünyanın en büyük gel-git’lerinde çamur yarışı

Balina izleme Sonbahar aktiviteleri Elma toplama Balkabağı toplama Ata binme

Kış aktiviteleri Kızaklı at arabasına binme Kayak Buz pateni Karda oyun

Bahar aktiviteleri Çilek toplama günü Limanda kano keyfi Çubuk şekeri günü

Öğrenci Düşünceleri “ ILI’deki öğretmenlerimiz sorumluluk sahibi ve deneyimliler. Öğrendiğim dilbilgisi ve sözcük çalışmaları çok faydalı oldu. Burada eğitim almak büyük keyif. ILI’de daha uzun süre kalmaya karar verdim, böylece üniversiteye burada gidebileceğim." - Shiang Liang, Çin “ILI’ye kaydolmadan önce tek bir kelime İngilizce konuşamıyordum. İlk başta biraz korktum, fakat öğretmenlerimin, sınıf arkadaşlarımın ve evinde kaldığım kişinin yardımı ile artık İngilizceyi rahatlıkla konuşabiliyorum ve kendime güvenim yerine geldi.” - Sultan Alenezi, Suudi Arabistan "ILI, eğitim sürecinin nasıl optimize edileceğini çok iyi biliyor, çünkü sadece nitelikli ve yetkin öğretmenler ile çalışıyorlar. Sosyal etkileşimlerin eğitim sürecini etkilediğinin farkındalar, bu sebeple sosyal aktivitelere yer veriyorlar." – Tina Andersen

ILI İletişim Chris Musial Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Direktörü 7071 Bayers Road Halifax, Nova Scotia Kanada B3L 2C2 Telefon ext 230 Faks Eposta Web sitesi Blaine MacKenzie Kayıt Personeli 7071 Bayers Road Halifax, Nova Scotia Kanada B3L 2C2 Telefon dahili: 233 Faks Eposta Web sitesi