Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MERAK ETTİKLERİNİZ.  Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir kurumdur.  Bütün öğretmenlerimiz üniversite mezunudur.  Okulumuza 36-72 ay (3-6)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MERAK ETTİKLERİNİZ.  Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir kurumdur.  Bütün öğretmenlerimiz üniversite mezunudur.  Okulumuza 36-72 ay (3-6)"— Sunum transkripti:

1 MERAK ETTİKLERİNİZ

2  Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir kurumdur.  Bütün öğretmenlerimiz üniversite mezunudur.  Okulumuza 36-72 ay (3-6) yaş arası çocuklar kabul edilmektedir.  Öğrenciler tam gün ya da yarım gün olarak gelebilirler Okulumuzun servis ulaşımı vardır.

3  Eğitim teknolojileri açısından okulumuzda tüm imkanlar sağlanmıştır.  Okulumuzda tüm sosyal ve kültürel etkinlikler mevcuttur.  Okulumuzda çocuklarımızın bedensel aktiviteleri için hazırlanmış spor odası ve oyun parkı mevcuttur.

4  Okulumuzda çocuklarımızdan alınan aylık aidatların tümü çocuklarımızın ihtiyaçları için kullanılır.  Okulumuz temizlik görevlileri tarafından her gün temizlenir.  Yemeklerimiz mutfak görevlisi tarafından günlük olarak hazırlanır.

5  Okulumuza alınan donanım ve eğitim materyallerinde CE bandrolü olmasına önem verilir, çocukların sağlığına zarar veren madde içeren donanım ve eğitim materyali alınmaz.  Okulumuza alınan tüm gıda maddeleri okul yönetimi ve ilgili komisyonca denetlenerek alınır, zararlı olabilecek katkı maddesi bulunan gıda maddelerine beslenme listesinde yer verilmez.


"MERAK ETTİKLERİNİZ.  Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir kurumdur.  Bütün öğretmenlerimiz üniversite mezunudur.  Okulumuza 36-72 ay (3-6)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları