BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Online İletişim Eğitimi
Advertisements

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ
Kapasite Geliştirme Çalıştayı Dr. Serap OĞUZ TANATAR Lefkoşa, 09 Kasım 2010 Project: EuropeAid/124745/D/SER/CY Roadway Safety Education & Campaigning TRAFİK.
T.C ÇOBANLAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği 2013.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
HÜKAM Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi
KADIN ÇALIŞMA GURUBU KADIN ÇALIŞMA GURUBU. Odamız Kadın Çalışma Gurubu dönemi Gerçekleştirdiği Faaliyetler.
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
30 Ekim-2 Kasım 2014 ANTALYA, TÜRKIYE
EKREM SERİN GAZİANTEP MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ 20. yüzyılda başlayan ve hâlen devam etmekte olan bilim ve teknolojideki hızlı gelişme, her alanda olduğu gibi.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Özel Sektörde İnsan Kaynağının Önemi
PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde etkili olmuştur. Projemiz.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI PROGRAMI Kartal Belediyesi
Medya  Medya, her türden sözlü, yazılı, basılı, görsel metin ve imgeleri içeren çok geniş iletişim araçlarını kapsayan bir kavramdır. Bu kavramın içine.
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
Atatürk, Milli Mücadele Yıllarında
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
Kadın Parlamenterlere Yönelik İhtiyaç Analizi UNDP Türkiye Türkiye’de Kadının Yerel Siyasete Katılımı.
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
KİTLE İLETİŞİMİ VE KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ
Raporlama ve SED’in sonuçları ile ilgili iletişim kurma Doç.Dr.Kayıhan Pala Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı.
132 yıllık Çınar İstanbul Ticaret Odası’nın Desteğiyle Büyüyen Selvi ‘’İstanbul Ticaret Üniversitesi’’
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
İLETİŞİMDE KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARININ ROLÜ
ZEKERİYA GÜÇER İLKOKULU
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
Gençlik Danışma Birimi Psk. Nuriye Genç
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
FAALİYET/PROJE EYLEM PLANLARI
HATAY İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU
2013 YILI ETKİNLİKLERİ. Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (HÜSAM) tarafından davet edilen Dr. Eugene Kogan tarafından "Armenian Foreign.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
BALYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
Kazanım 6. Üretime katkıda bulunma konusunda görüş oluşturur.
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
GÜNEYDOĞUM DERNEĞİ. AMACI Güneydoğunun ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda kalkındırılması amacıyla çalışmalar yapılmasının takipçisi olmak ve bu mealde.
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
SGK PROTOKOL SÜRECİ VE AFAD. 09 Mart 2016’da AFAD ile ilgili Mart ayında; Kurum başkan yardımcısı ziyaret edildi. 22 Mart 2016’da basın açıklaması yapıldı.Basın.
KUŞ GRİBİ VE İNSANA TESİR EDEN SALGINA HAZIRLIK VE MÜCADELE PROJESİ Hayvan Sağlığı Bileşeni İnsan Sağlığı Bileşeni Kamuoyu Bilinçlendirme ve Koordinasyon.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ Gözde ÇELİK YÖRÜKOĞLU.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
T.C KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKA ÖZEL BÜRO 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI BAŞVURU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 26 Aralık 2016 Saat:
İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ / Anadolu’dan Haber Var
SİVAS (AA) - Şarkışla Fen Lisesi idarecileri ve öğrencileri, Kaymakam Akif Pektaş ile Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'u makamında ziyaret etti. Pektaş,
Tanıtım Çalışma Grubu
Sağlık Bilimleri Fakültesi
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
YHGP: YEŞİLIRMAK HAVZASI GELİŞİM PROJESİ ÖDEVİ ŞÜHEDA NUR ARISOY 11TM/A 266 İYİ SEYİRLER…
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Eurocert European Academy
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI – ATATÜRK ve İLETİŞİM 1.
Sunum transkripti:

BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve çözüm teklifleri getirmektir. •BİLKA 'da gerek ülkemizin gerek ise bütün insanlığın gerçek ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapılması amaçlanmıştır. Bu çalışmalar, toplumumuzun ortak paydası olan milli ve manevi değerlerimizden hareket ile yerelden evrensele uzanan bir çizgide yürütülmektedir. • Her kesimden ve görüşten kariyer sahibi hanımlara açık olan merkezimiz geniş bir yelpazede toplumumuzun aydın hanımlarını bir araya getirmektedir.

•BİLKA kuruluşundan itibaren, belirtilen çerçevede, artan bir ivme ile çalışmalarını sürdürmektedir. •BİLKA 'nın geleceğe yönelik en önemli faaliyetlerinden birisi olan, üniversitede okuyan seçkin gençlerimizden oluşan Gençlik Kolumuz Genç Bilka ’mız çalışmalarına başlamış, uyuşturucu ile ilgili bir rapor da hazırlayarak kamu oyuna sunmuştur. •Yaptığımız röportajlar ile topluma, özellikle 80 yaş ve üstü hanımlarla yaptığımız röportajlar ile genç nesillere ışık tutmaya çalışıyoruz. •Bilimsel makaleler yayınlamakta, gündemin önemli konularını vurgulayan köşe yazıları da yazmaktayız. BAŞKANDAN

•Gerek çocuk gerek kadın hakları ile ilgili olarak hazırladığımız raporlar ı kamuoyu ile paylaşmış bulunuyoruz. •Gündemin önemli konuları ile ilgili BİLKA’nın görüşlerini ifade eden basın açıklamaları yapılmaktadır. •Kuruluşumuzdan bu yana kamu yararına çalışan kurumları ziyaret edip, onların sorunlarını dile getirerek destek olmaktayız. Bu meyanda kadın sığınma evi ve rehabilitasyon merkezleri ziyaret edilmiştir. Ayrıca gazete ve haber merkezlerine de ziyaretler yapmaktayız. •BİLKA’nın sesini duyurmak için radyo programları na katıldık. BAŞKANDAN

•BİLKA olarak Şile Kaymakamlığının himayesi ve Şile Belediyesinin desteği ile Şile Gündem Gazetesince tertip edilen “ Madde Bağımlılığı ve Sosyal Yaşam Bilinci Paneli ”ne katkıda bulunduk ve panelist olarak katıldık. Panelin broşürü ve slaytı BİLKA tarafından hazırlanmıştır. Genç BİLKA’mızın hazırlamış olduğu uyuşturucu raporunun sunumu da yapılmıştır. Şile’deki okullarda, hazırlamış olduğumuz uyuşturucu broşürü dağıtılacak ve slaytımız da gösterilecektir. •Anlaşma yapılan kuruluşlarda BİLKA üyelerine indirim yapılması sağlanmıştır. Üyelerimiz kendilerine verilecek BİLKA Üyelik Kartı ile bu indirimlerden faydalanabileceklerdir. BAŞKANDAN

•2007 Almanak çalışmamız devam etmektedir. •BİLKA yönetim kurulu olarak kaynaşma programları ve kahvaltılar düzenleyerek ekip çalışmamızı pekiştirmekteyiz. •BİLKA’nın kısa sürede yaptığı çalışmalar toplumumuz tarafından da takdirle karşılanmış ve çeşitli medya kuruluşlarında da yer almıştır. BAŞKANDAN

TOPLANTILAR YAPILDI

KADIKÖY SIĞINMA EVİ ZİYARETİ

REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARETİ (ÇAREM)

REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARETİ (UFUK)

GONCAGÜL ADLI ENGELLİ KIZIMIZI EVİNDE ZİYARETİMİZ

UYUŞTURUCU PANELİ

ŞİLE GÜNDEM GAZETESİ ZİYARET

ŞİLE BİZİM FM RADYO PROGRAMI

HABER5.COM HABER PORTALİ ZİYARETİ

TEŞEKKÜRLER BİLKA, bundan sonra da, amaçları doğrultusunda çalışmaya aynı aşk ve şevk ile devam edecektir.