Şekil–1: Öğrenci numaranızla sisteme giriş yaptıktan sonra açılacak sayfada sol tarafta bulunan menüden ders kayıt işlemleri tıklanarak ders kaydına başlayabilirsiniz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİM İŞLEMİ VE KAYIT YENİLEME HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER ISPARTA-2011.
Advertisements

Öğrenci Kayit Yenileme •Normal Öğrenci Kayıt – bu öğrenciler finans sözleşmesini ödemeleri gereken miktarı ödediklerinde onaylayabileceklerdir. Sözleşmesini.
Not Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
YÜBİS SİSTEMİNİ TANIYALIM
Kayıt olun’a tıklayın…
ASMLERİN DİKKATİNE tarihine kadar Tıbbi Atık Beyan Sistemine ASM bilgilerinizi acilen tanımlayarak tıbbi atıklarınızı kilogram bakımından sistem.
SBMYO Bahar Dönemi – Tarihleri Arasında Yapılacaktır. Süresinde Okulunu Bitiremeyen (2 Yıl içerisinde) Öğrenci Katkı Payı(harç)
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER M.Y.O

AKM WEB SAYFASI ONLINE KİŞİ İŞLEMLERİ YARDIM MENÜSÜ
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ
Yaz Okulu İçin Eşdeğer Ders Tanımlama
PMYO Bahar Dönemi – Tarihleri Arasında Yapılacaktır. Süresinde Okulunu Bitiremeyen Öğrenci Katkı Payı(harç) Ödemeleri Ziraat Bankasına.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Farabi Değişim Programı
AŞINET KULLANICI web adresinden giriş sayfasına ulaşınız.
NOT GİRİŞİ.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARI ÖNCESİ HAZIRLIK TOPLANTISI 27/01/2015 Sunum: Bilgi İşlem Dairesi ve Öğrenci.
Ders Kayıt Onayı. Enstitü otomasyon sayfasına giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki ekranda ‘Öğrenci İşlemleri’ düğmesini tıklayın.
TEOG Online Sınavı 08 TEMMUZ 2014 SALı GÜNÜ SıNAV SAATI = 10:00 SıNAV SÜRESI = 140 DAKIKA.
TEFBİSTE KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER
SBMYO Bahar Dönemi – Tarihleri Arasında Yapılacaktır KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ.
(Strateji Geliştirme Bölümü) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Sıralı dağıtım reçete girme, silme ve raporlama
ÖĞRETİM ÜYESİ DERS KAYITLANMA BİLGİLENDİRME SUNUMU.
Ders Kayıtları başarılan krediye göre sınıf bazında günlere ayrılmış olarak yapılacaktır. Buna göre akademik takvimde de belirtilen ekli yol izlenecektir.
NOT GİRİŞİ.
2014 SAYIM VE YILSONU İŞLEMLERİ
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
SODES BİS SİSTEMİ.
Staja başlamadan 20 gün Öncesinde Bu slaytta geçenleri tamamlamış olmanız gerekmektedir.
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Yazar: Hüseyin Başar TURHAN Konu: Başkent Üniversitesi Kayıt İşlemleri Metin: Dosya Adı:tanıtım.doc Metin: Dosya Adı:tanıtım.doc Ses: Dosya Adı: Ses: Dosya.
Temel belge İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇME (İNTERAKTİF KAYIT YENİLEME) DÖKÜMANI
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
adresinden öğrenci numaranızın başında sıfır olmadan küçük harfle o ekleyiniz ve şifrenizi giriniz.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİM İŞLEMİ VE KAYIT YENİLEME HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER ISPARTA-2015.
ADIM ADIM STAJ Değerli öğrenciler, sizlere okulumuzda ki zorunlu staj da yapacağınız işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışacağım. *Her şeyden önce staj.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Özel Dershaneler 2 - Özel Eğitim Kurumları (Rehabilitasyonlar) 3 - MTSK 4- Muhtelif Kurslar Sayfa 2 MEİS MODÜLÜNE BİLGİ GİRİŞİ.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
2016 – MART Aşağıda bulunan ekran görüntülerinde, her tür ve dereceli resmi okullarımızda; İngilizce öğretmenlerimizin takibinde öğrencilerimizin ücretsiz.
Kayıt Yenileme Tarihleri Öğretim yılı güz Dönemi ders kayıtları (ders seçimi) süreleri Üniversitemiz Senatosunca Eylül olarak belirlenmiştir.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İŞE GİRİŞ VE İŞTEN AYRILIŞ İŞLEMLERİ
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
İSG KATİP’TE SÖZLEŞME. Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME Lisansüstü Kayıt Yenileme Tarihleri: 29 Ağustos-02 Eylül 2016 Lisansüstü.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ DERS SEÇME (İNTERAKTİF KAYIT YENİLEME) DÖKÜMANI
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
   .         «Sisteme Giriş» alanı «Dil Seçeneği» alanı.
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Gis.gazi.edu.tr.
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DERS
Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Sunum transkripti:

Şekil–1: Öğrenci numaranızla sisteme giriş yaptıktan sonra açılacak sayfada sol tarafta bulunan menüden ders kayıt işlemleri tıklanarak ders kaydına başlayabilirsiniz. Harç ücretinizi (varsa) 1 gün öncesinden yatırmış olmanız gerekmektedir. 1.ADIM

Şekil–2: Ders Kayıt linki tıklandıktan sonra öğrencinin bağlı olduğu müfredat dersleri ilgili dönem ( BAHAR YY) ekranda belirecektir. 2.ADIM

3.ADIM ALTTAN DERSLERİNİZİ SEÇTİKTEN SONRA DÖNEM DERSLERİ SEÇENEĞİNİ SEÇEREK DÖNEM DERSLERİNİZİN SAYFANIZA GELMESİNİ SAĞLAYINIZ VE DÖNEM DERSLERİNİZİ SEÇİNİZ.

3.ADIM

Alttan derslerin hepsi seçilmek zorundadır. Dersler seçilince aşağıda resimdeki gibi alt kısma aktarılmış olacaktır.

Dönem derslerini seçmek İçin; Dönem dersleri seçeneğini seçerek dönem derslerinin ekrana gelmesini sağlayacak.Öğrenci bölmenin üst kısmında derslerin sol tarafındaki yuvarlak yeşil kutucuğu tıkladıkça ders seçilerek aşağı kısma aktarılmış olacaktır. NOT: 2012 yılı ve daha öncesinde okula kayıt yaptıran öğrenciler için YÖK dersleri olan Tük Dili, Yabancı Dil ve AİİT hariç alabilecekleri maksimum 40 AKTS derstir. 4.ADIM

Derlerinizi Seçiniz.

5.ADIM

Ders Kaydını Kesinleştirmeyen Öğrencilere Danışmanları Tarafından Ders Kayıt Onayı verilemez. Danışman onayından sonra “Yazdır” butonu ile 3 adet çıktı alarak danışmanınıza getiriniz. Bologna süreci kapsamında derslerde intibak işlemleri yapılacağından 2012 ve öncesi girişli öğrencilerimizin danışmanı ile iletişime geçmesi zorunludur. 6.ADIM

SİSTEM ÇIKTILARI (3 ADET) VE VARSA BANKA DEKONTU (1 ADET) TARİHİNE KADAR DANIŞMAN HOCALARINA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. AKSİ TAKDİRDE ÖĞRENCİNİN YAPMIŞ OLDUĞU DERS KAYDI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

 Öğrencilik haklarından faydalanabilmek (derse katılmak, sınavlara girmek, belge alabilmek…) için tüm bu işlemleri belirtilen tarihlerde gerçekleştirmek öğrencilerimizin sorumluluğundadır. Ders kayıtla ilgili sorularınız için danışmanınızla iletişime geçiniz.