Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ"— Sunum transkripti:

1 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ
İŞ BAŞI EĞİTİM PROSEDÜRÜ

2 1- BÖLÜM SEKRETERLİĞİ VE DANIŞMAN ONAYI
Bölüm sekreterliğinden “İşbaşı Eğitim Kabul Formu” ile “Beyan ve Taahhütname Formu” alınır. İşbaşı Eğitim Kabul Formu ve transkript ile beraber öğrenci danışmanı ile görüşür, transkripti incelenen öğrenci iş başı eğitime başlayabilecek durumda ise “İşbaşı Eğitim Kabul Formu” danışman tarafından paraflanır.

3 2-BÖLÜM BAŞKANLIĞI Danışman tarafından staja uygun görülen öğrenci, “İşbaşı Eğitim Kabul Formu" nu bölüm başkanına onaylatır.

4 3-STAJ YAPILACAK İŞLETME
Öğrenci , “İşbaşı Eğitim Kabul Formu” ile işbaşı eğitim yapacağı işletmeye başvurusunu yapar. İlgili işletmeden işbaşı eğitimi başvurusunun kabulüne ilişkin “İşbaşı Eğitim Formu" nun ilgili alanlarını eksiksiz doldurtmak suretiyle onay alır.

5 4-BÖLÜM BAŞKANLIĞI Öğrenci, İşletme tarafından ilgili kısımları doldurulan “İşbaşı Eğitim Kabul Formu ”nu, bölüm başkanlığına uygundur diye onaylatır.

6 5- BÖLÜM SEKRETERLİĞİ Öğrenci, bölüm başkanlığı ve işletme tarafından onaylanan “İşbaşı Eğitim Kabul Formu”ile beraber, okulun iş kazası ve meslek hastalıkları ile ilgili sigorta primini yatırabilmesi için gerekli evrakı, işbaşı eğitiminin başlangıcından en az on (10) gün öncesinde bölüm sekreterliğine teslim eder.

7 6- GEREKLİ EVRAK 4 Adet fotoğraf
Nüfus cüzdanı ve öğrenci kimlik fotokopisi, Sabıka kaydı, İkamet ve iletişim bilgileri, Beyan ve Taahhütname formu (bölüm sekreterliğinden alınır) Evrakını teslim eden öğrenci daha önce sigorta kaydı olup olmadığını, varsa sigorta numarasını ve istenen kişisel bazı bilgileri bölüm sekreterliğine bildirmek zorundadır.

8 7- DERS KAYITLARI İşbaşı Eğitimi için gerekli evraklar teslim edildikten sonra öğrenci, derse yazılma formunu doldurup, derse kayıt haftası içinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na vermesi gerekir.

9 DUYURU eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında iş başı eğitimi yapacak olan öğrencilerin, gerekli evrakları en geç günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliği’ne vermesi gerekir.

10 DUYURU Evrakları eksiksiz teslim eden ve Bölüm Sınav Komisyonu tarafından onay alan öğrenci, belirtilen tarihte işbaşı eğitimine başlar. İşbaşı eğitimi başlama tarihi her ayın 15’i veya 30’u olacak şekilde İşbaşı Eğitim Komisyonu tarafından belirlenir. Farklı başlama tarihleri, ancak Fakülte Yönetim Kurulu’nun onayı ile kabul edilecektir.

11 DUYURU Başlama tarihinden itibaren 15 gün içinde işbaşı eğitimine gitmeyen öğrenci, geçerli dönem için dersten çekilmiş sayılacaktır.


"SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları