Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YÜBİS SİSTEMİNİ TANIYALIM

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YÜBİS SİSTEMİNİ TANIYALIM"— Sunum transkripti:

1 YÜBİS SİSTEMİNİ TANIYALIM

2 SİSTEME GİRİŞ ogrenci.yasar.edu.tr adresine girdiğinizde ekrana kullanıcı adınızın ve ogrenci.yasar.edu.tr adresine girdiğinizde girişi tıkladığınızda ekrana gelen penceredeki öğrenci no ve şifre bilgilerinizi girmelisiniz.

3 ŞİFREMİ UNUTTUM Eğer şifrenizi unuttuysanız şifremi unuttum linkini tıklayıp yeni şifrenizi oluşturmanız için öğrenci mail adresinize bir link gelecektir. Öğrenci mail adresimizden bu linki açıp yeni şifrenizi oluşturabiliriz. Eğer sorun yaşamaya devam ediyorsanız öğrenci mail adresinizden adresine mail gönderip şifre talebinde bulunabilirsiniz.

4 MENÜLER Şifreniz ile giriş yaptıktan sonra solda işlem yapabileceğiniz menüleri görebilirsiniz.

5 BÖLÜM DERSLERİ Genel Bilgiler menüsüne girdiğinizde sekiz yarıyılda okumanız gereken zorunlu ve seçmeli dersleri görebilirsiniz.

6 DANIŞMAN BİLGİLERİ Bilgilerim menüsü başlığı altında danışman bilgilerini tıkladığınızda danışmanınız ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

7 ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ Bilgilerim menüsü altında şifre değişikliği tıklandığında şifrenizi daha akılda kalır ve unutmayacağınız bir şifre ile değiştirebilirsiniz.

8 TRANSKRİPT Bilgilerim menüsü altında transkript tıklandığında o döneme kadar aldığınız tüm dersler ve notlarınız ekrana gelecektir. Not öğrenme döneminde transkript ekranı gelmeden önce ekrana memnuniyet ve AKTS anketleri gelecektir. Bu anketler dikkatli ve özenli doldurulmalıdır; çünkü sadece bir kez doldurulabilinir.

9 KAYIT YENİLEME Kayıtlanma menüsünün altında kayıt yenileme sadece dönem başlarında aktiftir. Bunun ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme sunumu giriş sayfanızda yer almaktadır.

10 DERS PROGRAMI Derslerim menüsü altında ders programım tıklandığında danışmanınız kesin kaydınızı tamamladıktan sonra haftalık ders programınıza buradan ulaşabilirsiniz ve excel ya da pdf olarak çıktısını alabilirsiniz.

11 NOT HESAPLAMA Derslerim menüsü altında not hesaplama tıklandığında hangi dersten kaç alırsanız not ortalamanız ne olacağı ya da yeni ders ekleyip not ortalamanız ile ilgili her türlü simülasyonu yapabilirsiniz.


"YÜBİS SİSTEMİNİ TANIYALIM" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları