Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Etkin Özgeçmiş Hazırlama
Advertisements

Saiko International tarafından hazırlanmıştır.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Avrupa Birliği.
SİZİ MÜLAKATA ÇAĞIRIYORUZ!
KOMŞU ÜLKELERLE TİCARETTE GAZİANTEP’İN ÖNEMİ
AVIVA SİGORTA.
AXA SİGORTA. Pazarlama Departmanı / AVRUPA ASYA - PASİFİK AFRİKAAMERİKA AXA Grubu Almanya Avusturya Belçika Çek Cumh. Fransa Hollanda İngiltere.
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
Hoş geldiniz....
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
FUTBOL TURİZİMİ Semih PAÇACI.
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI
YÖNETİM KURULU ÜYESİ BELİRLEME YAKLAŞIMI 360° Beyin Avı 27 Mayıs 2003 Yönetim Kurulu Üyesi Seçme Kriterleri 27 Mayıs 2003 Amrop International 1.
“IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY TTO’lar için değişik modelller Lale Akarun Boğaziçi Üniversitesi.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
DEĞİŞİM PROGRAMLARI OFİSİ (DPO) STUDY ABROAD OFFICE (SAO)
HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
PAZAR RAPORLARI_2013.
ALEXANDER KÜHNEL Genel Müdür HİFAŞ
1 BASINTOPLANTISI 5 Kasım 2012 İstanbul. 2 ALEXANDER KÜHNEL Hannover-Messe International Istanbul.
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
IAB Türkiye Basın toplantısı Büyük dönüşüm Dijital akıl.
Erasmus’la Hayatınızda bir Fark Yaratın... Uluslararası İlişkiler Ofisi ATILIM ÜNİVERSİTESİ.
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI COMENİUS PROGRAMI. Comenius Programı Nedir?  Öğrencilere ve eğitim personeline, Avrupa’daki farklı kültürleri, dilleri.
TÜRKÇE ÖĞRETİMİ. Bilgi çağını yaşayan dünyamızda yaşam boyu öğrenmenin ve gelişmenin en önemli anahtarı dildir. Okuma, yazma, anlama, sorgulama, düşünme,
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
ÖFKE KONTROLÜ SEMİNERİ
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
RÜZGAR ENERJİSİ.
EĞİTİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMI. MEB Amaçları %40 %13 %6 %1 %23 TÜİK Haber Bülteni Sayı: 205, Aralık 2009 Eğitim Durumuna Göre Yoksulluk Oranları Açlık Cehalet.
Avrupa Birliği Ülkeleri
Harun ÇAKIR MEB - Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü EĞİTİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMI.
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU İLK VE ACİL YARDIM BÖLÜMÜ İAY 103 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ YÜK.HEM.DAĞHAN AYLANÇ.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
Ovid Training Dept OvidSP Nedir?. 2 Gündem Bu 6 dakikalık eğitimde şunları göstereceğiz: –OvidSP Nedir? –OvidSP’yi kim sunmaktadır? –OvidSP’yi hangi profesyoneller.
Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği
KÜRESELLEŞMENİN BEYİN GÖÇÜNE ETKİSİ VE TÜRKİYE
Dünyanın En Zengin 15 Ülkesi
AB Avrupa’nın siyasi ve ekonomik bütünleşmesini insan hakları ile hukukun üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde sağlamak amacındaki demokratik Avrupa ülkelerinden.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Mobile Advertising Network Dünya’da mobil kullanımı Mobil penetrasyon Mobil reklam harcamaları Akıllı telefon penetrasyonu Mobil reklam gösterimleri.
BÖLÜM 2: KÜRESELLEŞME SIYASI, SOSYAL, EKONOMIK BOYUT Uluslararası İ şletmecilik Recai COŞKUN 1.
ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK. Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı.
Alibaba.com Marka Hikayesi
Speaking about Country (Ülke), Nationality (Milliyet), Language (Dil)
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ALANI
EĞİTİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMI
PISA Programme for International Student Assessment Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı.
“innovation and future”
Advance Passenger Information System Peşin Yolcu Bilgilendirme Sistemi
TÜRKİYE İSTİHDAM VERİLERİ
2018/2019 DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
AETR KONVANSİYONU
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
KONU:ÜLKELER VE BAYRAKLARI
AKUT 1994 senesinde Bolkar Dağlarında kaybolan 2 üniversite öğrencisinin 14 gün arandığı ve sonuçsuz kalan arama çalışmalarının akabinde, dağları iyi.
TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ (TSB) Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği Sigortacılık Kanunu: 5684 Sayılı Yayınlanan Resmi Gazete: 26552.
Erasmus+ Değişim Programı 2018 Projesi Öğrenci Tanıtımı Mart 2019
Sunum transkripti:

Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İrlanda, Polonya,  Hindistan, Hong Kong, Güney Kore, Singapur, Rusya, Çin, Litvanya, Malezya, Tayvan, Sri Lanka ve Türkiye'de milyonlarca insana hizmet vermektedir.

Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Fırat   Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Fırat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adam Jacek Uszpolewicz Yönetim Kurulu Üyesi Lütfiye Yeşim Uçtum David Angulo Rubio Jürg Weber Altuğ Acar

Aviva Sigorta A.Ş.’nin Ortaklık Yapısı : Aviva İnternaional Holdings Ltd. %98,66 Halka Arz %1,34

Reasürans yapısı Yabancı ortaklığın getirdiği güç ve anlayışla, müşterilerimize, Türkiye'de ve tüm dünyada uluslararası standartlarda hizmet sunmaktayız. Şirketimiz gelişmiş ekonomiler tarafından kabul gören "hasar fazlası" trete yönetimizi benimsemiştir. Aviva Grubunun şemsiyesi altında yapılan reasürans anlaşmalarımızda sadece A+ reasürans şirketleri ile çalışmaktayız. Güçlü reasürans desteğimiz ile bugüne dek bir çok hasarı tam ve zamanında ödeyerek, özellikle endüstriyel sektörün büyük güvenini kazandık.

AVIVA Grubu’nun Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında yürüttüğü öncü çalışmaları baz alarak, çevre, eğitim, kültür, sanat, sağlık ve spor gibi alanlarda ülkemizde faaliyet gösteren çeşitli vakıf ve kuruluşlara destek olmaktadır.

Sokaktan okula projesi

AVIVA Sigorta, “Trafikte Yaşamı Seç” projesiyle, AVIVA ailesine yeni katılanlar ve Denizatı Okulları öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verdi.

AVIVA Sigorta rakipleri

Avıva’da çalışmak için; 4 yıllık üniversite veya 2 yıllık sigortacılık yüksekokulu mezunu Tercihen sigorta operasyon konusunda 1 yıllık tecrübeli Müşteri ve hizmet odaklı çalışma yetkinliğine sahip Takım çalışmasına yatkın Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek İnsan ilişkilerinde başarılı Sorumluluk ve insiyatif sahibi MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya tecilli Aviva değerlerine -güvenilirlik, performans, sürekli gelişim ve takım çalışması - uyum sağlayabilecek KARİYER.net