Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL."— Sunum transkripti:

1

2 ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL KERCKHAERT YARIŞ NALLARI– KAZANDIRAN UNSURLAR ROYAL KERCKHAERT YARIŞ NALLARI – REFERANSLAR ÜRÜN GRUBU – AT NALLARI 10. ÜRÜN GRUBU – LIBERTY NAL ÇİVİLERİ ÜRÜN GRUBU – NALBANT MALZEMESİ VE TIRNAK BAKIM ÜRÜNLERİ

3

4 ‘Royal’ Ünvanını isminde taşımak, dünyada sadece sayılı firmaya tanınmış bir ayrıcalıktır. Kraliyet Nişanını taşıma onuruna erişmeden önce firma, devletin yerel ve ulusal birimleri tarafından ciddi bir denetime tabii tutulur. Eğer bu her iki otorite de, Hollanda Kralı Willem-Alexander’a olumlu görüş bildirirse, Majesteleri , bu ünvanın kullanımını onaylar. Bu amaçla firmanın karşılaması gereken bazı kriterler şunlardır: Alanında öncü firma olmalı Ulusal öneme sahip olmalı En az 100 yıllık bir geçmişe sahip olmalı Mali bakımdan güçlü olmalı Şirket vizyonuna sahip olmalı Hollanda’da Kraliyet Nişanına layık görülerek bu önemli ünvanı taşımaya hak kazanan sadece 150 firma bulunmaktadır.

5 At Nalı - nal çivisi üreticisi ve nalbantlık aletleri, nal ve nal çivisi distribütörü
Dünyanın en başarılı aluminyum yarış nalı olan ‘’ Extra Sound ‘’ ın üreticisi Güçlü mali portre Merkez : Vogelwaarde, Hollanda Dünyanın 10 farklı ülkesinde kendi satış depolarının sahibi İstanbul’da Galopat ile çalışmakta 350 çalışan Dünyanın 79 ülkesinde seçkin şeçkin distribütörlerle dağıtım yapmakta

6 Güçlü dağıtım ağı Royal Kerckhaert’ın aşağıdaki ülkelerde kendi satış depoları bulunmaktadır: Hollanda Belçika Fransa İngiltere A.B.D Avustralya Brazilya Birleşik Arap Emirlikleri Hong Kong Singapur Turkiye

7

8

9

10

11 Royal Kerckhaert nal fabrikası dünyanın en büyük bağımsız nal üreticisi olup , Avrupa, Kuzey Amerika, Asya Pasifik ve Okyanusya’da bulunan bir çok ülkede nalbantların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. At nalı ürün grubumuz 4 ana başlık altında incelenebilir: Avrupa tipi binek nalları İngiliz tipi binek nalları Amerikan tipi binek nalları Aluminyum ve demir yarış nalları Bu grupların da her biri de kendi içerisinde 10 farklı ‘aile’ye bölünür. Her ‘aile’ bir üretim hattını temsil eder ki ,Kerckhaert halen standart binek nalları, trotör ( tırıs yarış) nalları, dış kenarı yüksek aluminyum yarış nalları , krampon delikli binek nalları vb. gibi toplam 1500 çeşitten fazla nal tipi üretmektedir.

12 10 yıl süren araştırmalarımız ve özel makine tasarımlarımızı takiben, gelişmiş bilgisayar kontrollü makinelerin kullanıldığı, daha önce hiç bir firmanın kullanmadığı kadar yüksek teknoloji ürünü hammaddelerin işlenerek yüksek standartlara sahip nal çivilerinin üretildiği fabrikamızı devreye sokmuş bulunuyoruz. En gelişmiş materyalin kullanılmasıyla, bilgisayar kontrollü makinelerde ve en yüksek kalite kontrol standartları doğrultusunda üretilen bu çiviler,dünya çapındaki profesyonel yarış nalbantlarının birinci tercihi haline gelmiştir. Günümüzde Kerckhaert , çeşitli tip ve boyutlarda nal çivisi üretimi yapmaktadır.

13 Royal Kerckhaert dünya çapında firmaların üretimi olan nalbant aletleri ve tırnak bakım ürünlerinin de dağıtımını yapmaktadır. Kerckhaert , önde gelen firmaların (örneğin Nordic Forge, GE, Bloom, Dick, Mercury, Diamond, Forgemaster gibi) ürünlerini de en uygun fiyatlarla dünyanın dört bir tarafındaki müşterilerine sunmaktadır.


"ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları