Okosis Otomasyon ve Kontrol Sistemleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
CBS/GIS Destekli Akıllı Altyapı Çözümleri
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
MODÜL 4 Organizasyon.
ACİL DURUM VE EYLEM PLANI
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
ATIKSU ARITMA TESİSİ PROJE ONAYI GENELGESİ
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
OTOMATİK KONTROL SİSTEMLERİ
Yazılım Proje Yönetimi
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ YÜKSEKLİSANS 1.PROGRAM SAĞLIK HUKUKU ÖDEVİ-II HAZIRLAYAN Dr Beytullah ŞAHİN AKADEMİK DANIŞMAN.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
İŞ KALİTESİ ve MALİYET İLİŞKİLERİ
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
ISO 9001 standardı maddelerinin tanıtımı ve yorumlanması
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ŞARTLAR
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
Bilişim Ortağınız.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ. Kalite yönetim sistemi, amaçlanan kaliteye ulaşmak amacıyla ilerletilen tüm süreçleri, açıklanan prosedürleri, ve benimsenen.
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
VBT Bilgi Teknolojileri
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
5. YÖNETİM KALİTESİ ve STANDARTLARI
TKY UYGULAMASI.
“innovation and future”
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
1. isgsis Nedir ? 2. isgsis Özellikleri 3. Kurumunuzda İSGSİS.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK VE BAĞLI BİRİMLERİN KALİTE YOLCULUĞU
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
TANITIM SUNUMU.
Sunum transkripti:

Okosis Otomasyon ve Kontrol Sistemleri Enerji Otomasyon Uzmanı Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 03.04.2017

Giriş Okosis Otomasyon ve Kontrol Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel mühendislik hizmetleri vermek ve Müşteri Odaklı çözümler üretmek amacıyla 2007 yılında kurulmuştur. Okosis, otomasyon alanında onbeş yılı aşan tecrübenin ve dinamik mühendis ekibinin gücünün harmanlanması ile oluşmuş yüksek potansiyelini müşteri odaklı, kaliteli ve etkin çözümler sunmak için harekete geçirmiştir. Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Hizmeti sunduğumuz alanlardan bazılarına ait başlıklar aşağıda listelenmiştir : Otomasyon ve Kontrol Sistemleri SCADA (Supervisory Control And Data Acquisiton) çözümleri Veri toplama ve Otomasyon Kontrol Cihazları parametrelendirme test ve devreye alma, SCADA sistemi tesisi için gerekli adaptasyon çalışmaları ve kablaj/montaj işleri, Elektrik Koruma Röleleri adaptaston, montaj, parametrelendirme, test ve devreye alma, Haberleşme ve Protokol uygulaması/Protokol dönüşüm sistemleri, Raporlama/Analiz/Faturalama Yazılımları, Simülasyon yazılımları 03.04.2017

Misyon ve Vizyon Okosis, 2007 yılında, otomasyon, kontrol sistemleri, yazılım ve donanım konularında onbeş yılı aşkın bilgi birikimi ve tecrübeye sahip, sahalarında uzman olan, iki mühendis tarafından kurulmuştur. Okosis Otomasyon alanında tecrübeli ve dinamik kadrosuyla anahtar teslim çözümler sunmaktadır. Firmamız, özellikle Enerji Iletim ve Dağıtım Tekniği konusunda çok değerli projelere imza atmıştır, Gerçekleştirdiği örnek projeler ile alanında lider firma konumundadır. Standart SCADA yazılımları ile uygulama geliştirmekte ve projelendirme yapmakta, etkin ve ekonomik, kullanıcı dostu arayüzler ile kısa süre içinde, müşteri odaklı ve yüksek verimli çözümler sunmaktayız. Enerji Otomasyon ve SCADA sistemleri konusunda araştırma-geliştirme çalışmaları yapmakta, kullanıcı dostu ve uygun maliyetli yazılım ve donanım çözümleri üretmekteyiz. Dünyanın çeşitli noktalarında firmamızın üretiği yazılım ve donanım çözümlerini devreye alma ve kesintisiz çalıştırma heyecanını ve gururunu taşımaktayız. Her yapılan başarılı işin arkasındaki kesintisiz ve yüksek kaliteli destekle ayakta kalabildiği gerçeği çerçevesinde, Enerji otomasyon SCADA sistemleri ve proses kontrol sistemleri için eğitim, teknik destek ve bakım hizmetleri vermekteyiz. 03.04.2017

Enerji Otomasyon Sistemleri için Mühendislik Hizmetleri Firmamız Enerji Otomasyon Sistemleri için her seviyede mühendislik hizmetleri sunmaktadır. Enerji Otomasyon Sistemi Analiz ve Tasarım İşleri Keşif, Şartname ve Tasarım Dosyalarını oluşturulması, Otomasyon Sistemi Tasarımı ve Planlanması, Projelendirme, Sinyal Listeleri ve Sistem Lojiğinin oluşturulması, SCADA ve PLC Programlama ve Test / Devreye Alma İşleri PLC yazılımları, HMI Arayüz kodları, Duruma özel yüksek seviyeli dillerle oluşturulmuş yardımcı yazılımlar, Her türlü faturalandırma ve raporlama yazılımları, SCADA, PLC, RTU sistemlerinin sinyal testleri ve devreye alma hizmetleri, Kabul prosedürlerinin takibi Koruma Röleleri Parametrelendirme Test ve Devreye Alma İşleri Koruma Röleleri Parametrelendirme, Fider test ve devreye alma hizmetleri, AG-OG Adaptasyon Montaj ve Kablaj İşleri Saha Analiz ve Adaptasyon Çalışmalarının Yapılması, Alçak gerilim - Orta Gerilim Montaj ve Kablaj İşleri, 03.04.2017

Enerji Otomasyon ve Kontrol Sistemleri Araştırma ve Geliştirme Firmamız Enerji Otomasyon Sistemleri anahtar teslimi çözümler sunmaktadır. SCADA Yazılımları, Telecontrol haberleşmeli RTU lar, Uzaktan izleme yazılımları, Raporlama yazılımları, OPC Server yazılımları, Faturalandırma yazılımları Enerji Otomasyon Sistemlerine ait aşağıda verilen standartlara uygun sistemler kurmaktayız. IEC 60870-5-101, IEC 60870-5-104 ve IEC 61850 IEC 60870-5-103, Modbus RTU, Modbus TCP IEC 60870-5-102, IEC 62056 03.04.2017

Enerji Otomasyon ve SCADA sistemleri Yazılım Ar-Ge Projelerimiz 03.04.2017

Yazılım Hizmetleri Enerji Otomasyon ve SCADA Sistemleri Yazılımları IEC 60870-5-101 protokol OPC server yazılımı, Gerçekleştirildi IEC 60870-5-103 protokol OPC server yazılımı, Gerçekleştirildi IEC 60870-5-104 protokol OPC server yazılımı, Gerçekleştirildi IEC 61850 protokol uygulamaları Devam Ediyor Modbus haberleşmeli sistem ve cihazlar için özel OPC server yazılımları, Veri toplama ve Analiz yazılımları, Donanıma özel OPC Server yazılımları Sisteme özel protokol uygulamaları için gateway ve OPC Server yazılımları Raporlama – Analiz - Faturalama Yazılımları Mevcut SCADA sistemleri ile standart arayüzler üzerinden haberleşme imkanları ODBC, DDE, OPC, FTP, TCP/IP haberleşme ve veri iletişim desteği, Çeşitli veritabanı opsiyonları ile her seviyeye uygun çözümler MS SQL, Sybase, Access MDB desteği Simulasyon Yazılımları Spesifik simülasyon yazılımları Örn. Enerji otomasyonu, akışkan simulasyonları, Saha simülasyon yazılımları PLC ve SCADA ile entegre çalışarak devreye alma sürecini hızlandırma, otomasyon sistemleri ile entegrasyon ve veri transferi imkanı ile sahayı ofisinize getirme imkanı 03.04.2017

Enerji Otomasyon Sistemleri Danışmanlık Hizmetleri Enerji Otomasyon SCADA Sistemleri Şartnameleri Keşif, Şartname ve Tasarım Dosyalarını oluşturulması, Otomasyon Sistemi Tasarımı ve Planlanması, Projelendirme, Sinyal Listeleri ve Sistem Lojiğinin oluşturulması, Proje Takibi ve Test / Kabul Prosedürleri Saha kabul testlerinin yürütülmesi Kablaj ve Montaj işlerinin takibi ve raporlanması 03.04.2017

Enerji Otomasyon Sistemleri için Servis ve Bakım İşleri Firmamız Enerji Otomasyon Sistemleri için Servis ve Bakım Hizmetleri sunmaktadır. Önleyici Bakım Hizmetleri Periyodik önleyici bakım çalışmalarının yapılması, Bakım Raporlarının hazırlanması, arıza öncesi sorunların tespiti, Yedek malzeme listesinin ve stokların takibi, Proje yedeklerinin alınması ve muhafaza edilmesi Servis ve Sorun Giderme PLC ve SCADA sistemleri için Servis ve Sorun Giderme Çalışmaları Arızanın tespiti ve giderilmesi, Arıza Raporunu Hazırlanması Malzeme yedekli Servis/Bakım hizmetleri Hazır Bekleme Arızaya belirli bir süre içinde müdahale garantisi Arızaya müdahale ve sorunun giderilmesi Revizyonlarının Uygulanması ve SCADA sisteminin Aktüel Duruma Adapte Edilmesi Zaman içinde gerçekleşen değişimlerin projeye uygulanması Gerekli SCADA / PLC pogram revizyonlarının yapılması 03.04.2017

Kalite Politikamız Okosis bünyesinde gerçekleştirdiğimiz otomasyon ve kontrol sistemleri tasarımı ve mühendislik hizmetleri faaliyetlerimizde önce işçi sağlığı ve iş güvenliğini gözetmek kaydıyla, çevre bilinci ve özeniyle müşteri memnuniyeti ve sıfır hata ilkeleri doğrultusunda en mükemmel şekilde hizmet sunmak için Toplam Kalite Yönetimi standartlarını yaşam şekli olarak benimsemekteyiz. Verimliliğimizi artırmak ve sunduğumuz ürün ve hizmetlerde mükemmeliyeti ve müşteri memnuniyetini sağlamak için oluşturduğumuz kalite hedeflerimize ulaşmak amacıyla bütün birimlerimizde kalite bilincini sistematik bir şekilde yerleştirmekte ve yaymaktayız. Sürdürülebilir gelişme ve kalite şartlarına uygunluğun sürekli gözden geçirilmesinin başarılması için çalışanlarımıza en uygun çalışma ortamını sağlamakta, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi desteklemekteyiz.   Sağladığımız ürün ve hizmetleri, en yüksek kalite, en uygun maliyet ve  sıfır hata ilkeleriyle ISO 9001 standartları doğrultusunda oluşturduğumuz kalite yönetim sistemi yordamlarına uygun olarak, süreç yaklaşımıyla  sürekli denetleyerek ve iyileştirerek sunmayı taahhüd etmekteyiz. Okosis hizmet ve ürün kalitesi ISO 9001:2008 sertifikası ile belgelenmiştir. 03.04.2017