SAMM Teknoloji, Telekom pasif altyapısı, özellikle fiber optik pasif haberleşme, endüstriyel ve evsel ısıtma ve korozyon koruma ürünlerinde uzmanlaşmış.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS OFFICE 2013.
Advertisements

BTP 106 Bilgisayar Donanımı
TANITIM SUNUMU.
Konu: Windows Sistem Araçları
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
BİLGİSAYAR PORTLARI.
Ülkemizdeki Kardeş Okullarla Video Konferanslar
• 78’’, 87’’ ve 95’’ boyut seçenekleri • Çift kullanıcılı standart • 2 öğretmen ve 2 öğrenci kalemi • Entegre hoparlör ve amfi sistemi • 2 adet USB.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
İnternete Nasıl Bağlanırız?
BİLGİSAYAR KULLANIMI VE SAĞLIK
BİLGİSAYAR KULLANIMI VE SAĞLIK
10 IP TERCİH ETMEK İÇİN NEDEN! NEDEN IP SİSTEMLER?
TEKNOLOJİNİN GÜNLÜK HAYATIMIZDAKİ YERİ
Hazırlayan:Şenol KUMSAR Elektronik Öğretmeni
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
AKILLI TAHTA Orhan YORULMAZ Semih ŞENGİDER Nazar SALPİYEV Berk HERAL
ONLINE ELEKTRİK SAYAÇ OKUMA UYGULAMASI
E200 Yedek Eğitim Projektörleri 2013 E200 Serisi Yedek Eğitim Projektörleri VPL-EX226, VPL-EW226, VPL-EX246, VPL-EW246 VPL-EX276 ve VPL-EW276.
K İ MYAGER BAKIŞIYLA TEKNOLOJ İ N İ N K İ LOMETRE TAŞLARI 19. yüzyıl sonlarından günümüze kimya, mühendislik ve elektronikteki gelişmeler dünyadaki her.
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
T.C. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu: Doç.
BTP 106 Bilgisayar Donanımı
İLKÖĞRETİMDE TEKNOLOJİNİN KULLANILMASI VE UYGULANMASI
ATC Araç Takip Sistemleri
AKILLI TAHTA.
Bulut Depolama.
MİMİO Hazırlayanlar Duygu Akdiş Ayşenur Konur
Sedat Uslu / AVG 1991 yılında kurulup cihazları, verileri ve insanları korumak için öncü yazılım ve hizmetler sağlayan bir çevrimiçi güvenlik.
Grup 4-Apple TV Emre KARAKAŞ Okan YİĞİT Halil GÜVEL Fatih AKKAYA Emine Şeyda KERVAN Hüseyin ÖZKAN Kübra KANTARCIOĞLU.
Klavye, Fare ve Monitor.
Mimio İle İnteraktif Eğitim
Çeviride Bilgi Teknolojileri Arş. Gör. Sinem Canım
Hazırlayan: Cihan UĞUR
Görüntüleme Birimleri
Yansıtıcılar (Projektörler)
ROBOT KONTROLÜ HAZIRLAYANLAR Kenan ÖZTEKTEN Sıla KARASU Arif ADALAR
ÇAĞDAŞ EĞİTİMDE YENİ TEKNOLOJİLER
Bilgisayar Ağları İki veya daha fazla bilgisayarın bir araya gelerek oluşturdukları yapıya bilgisayar ağı denir.
G ESTURE – BASED I NTERFACES H AREKETE DAYALı ARA YÜZLER 8.G RUP Onurcan PALABIYIK Omeed KADHİM Çağrı TUNCAY Erdem ONAN Ceyhun YAKUT Ufuk ÖZKAR Nurullah.
Akademik Bilişim Muğla Üniversitesi
PROJEKSİYON MAKİNESİVE PROJEKSİYON MONİTÖRLER
Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni
Bilgisayara bilgilerimizi saklayabiliriz.
DIGITAL SIGNAGE / DİJİTAL İNTERAKTİF UYGULAMALAR
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Temel Bilgisayar Bilgileri
BTP 106 Bilgisayar Donanımı
Mobil Gaste. Neden Mobil Gaste? Okunabilirliği artırmak; Günümüzde insanlar cündanları olmadan dışarıya çıkabilirler ancak.
Fatih Projesi Okulu ve Etkileşimli Tahta
Hazırlayan:Şenol KUMSAR Elektronik Öğretmeni 1 AKSARAY MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ TELEVİZYON DERSİ PC MONİTÖRÜ MODÜL DEĞERLENDİRME SORULARI Öğrenme faaliyeti-1.
Canon'un güçlü kurulum projektörü geniş veya iyi aydınlatılan toplantı odaları için idealdir. Canon'un zengin özelliklere sahip öncü WUXGA kurulum projektörü.
DVI NEDİR ? NE İŞE YARAR ? NASIL ÇALIŞIR ?
Eğitmen için not; Bu modülde öncelikli olarak etkileşimli tahtanın ve tahta yazılımının kullanımı verilecektir. Öğretmenlerin etkileşimli tahta ile ilk.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
ARS KEYPAD TANITIM SUNUMU
Marmara Üniversitesi Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
BİLGİSAYARDA DONANIM ve YAZILIM
ÇEVRE BİRİMLERİ VE SORUNLARI HAZIRLAYAN  SEDANUR SOYUK.
Neden Bilişim
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
AKILLI TAHTA.
YANSITILAN GÖRSEL MATERYALLER
BTP 106 Bilgisayar Donanımı
PROJEKTÖR.
GÖRSEL-İŞİTSEL ARAÇLAR.
Sunum transkripti:

SAMM Teknoloji, Telekom pasif altyapısı, özellikle fiber optik pasif haberleşme, endüstriyel ve evsel ısıtma ve korozyon koruma ürünlerinde uzmanlaşmış bir teknoloji firmasıdır. Konusunda dünya lideri olan firmaların yanı sıra, kendi tasarımını yaptığı, ürettiği ürünlerle Türk Telekom, Türkcell, Vodafone, Tüpraş gibi referanslara sahip olan sektörünün öncü firmalarından bir tanesidir. DATA-MER, Samm Teknoloji AŞ.’nin iştiraklerinden olup, etkileşimli (İnteraktif) sistemler geliştiren bir firmadır. Wall-Marker™ teknolojisi ile dünyada bir ilke imza atmıştır. ACTO marka projeksiyon cihazlarının Türkiye ve Avrupa distribütörlüğü yapan firmamız Wall-Marker™ teknolojisini ACTO marka Projeksiyon cihazlarına entegre ederek Akıllı Projeksiyon haline getirmiştir. ACTO, Mayıs 1998’de kurulan ve dünyanın önde gelen mikro-ekranlı ürün ve teknoloji tedarikçilerinden olan ACTO, halihazırda dünyada mikro-ekran sektöründeki üç teknolojinin hepsinde - DLP, LCD ve Lcos araştırma-geliştirme ve üretim – uzmanlığı olan tek şirkettir. İleri teknoloji ile optimal imaj ve vizyon eğlencesini sağlamak için var gücüyle çalışmaktadır. Sürekli yenilikle ACTO, mükemmelliği ve üstünlüğü izleyerek, ortak eğlence ve iletişim nosyonunu yansıtan yüksek kaliteli ve kullanıcı dostu ürünler ve servisler sağlamaktadır.

WALL-MARKER NEDİR, NASIL ÇALIŞIR ? Wall-Marker™ özelliği bulunan projeksiyon cihazları ile duvara yansıtılan görüntüyü Wall-Marker™ Akıllı kalem yardımıyla bir bilgisayar faresi gibi kullanmanızı sağlar. Bu kalem yardımıyla programlarınızı çift tıklatarak çalıştırabilir, sunularınızı yapabilir, sunuların üzerinde notlar alabilir, önemli başlıkların altını çizebilirsiniz.   Wall-Marker™ özelliği taşıyan kalemin yazı yazılırken veya çift-tıklatırken ürettiği sinyal alıcı bir kamera yardımıyla bilgisayara iletilir ve bilgisayar bu yönergelere göre işlem yapar. Acto Marka projektörlerde alıcı kamera projeksiyon içerisinde entegre edilmiştir.

İnteraktif projeksiyon cihazlarını satın aldığınızda VGA kablosunun yanı sıra bilgisayarınıza bir de USB kablosu ile Wall-Marker™ sürücüsünü yüklemeniz yeterlidir Yükleme işlemi yapıldıktan sonra bilgisayarınızın ekranının sağ alt köşesinde belirecek olan ikonu tıklayarak kalibrasyon işlemi yapılır. . Böylece akıllı projeksiyon cihazını yıllarca kullanabilirsiniz.

Kalibrasyonumuz en az 4 en fazla 9 kalibrasyon noktası ile yapılmaktadır. Her farklı bilgisayar için bir kere yapılmakta ve projeksiyon cihazının yeri değiştirilmediği sürece kalibrasyon yapılmasına gerek yoktur. Kalibrasyon, en çok önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Kalibrasyonumuzun en önemli özelliği, projeksiyonda oluşabilecek sarsıntı veya çok uzun süreli çalışmalarda aynı hassasiyeti korumaya devam etmesidir.

AKILLI TAHTA İLE WALL-MARKER’IN FARKI NEDİR? Akıllı tahta ; belli bir boyutu olan, içerisinde veya çevresinde elektronik aksamı olan üzerine yansıtılan görüntüyü kalemler vasıtası ile işleyerek  interaktif kullanım sağlayan, projeksiyon cihazına ihtiyaç duyan, bilgisayar ile entegre sistemlerdir. Wall Marker™;  Projeksiyon sistemlerine entegre devresi sayesinde Akıllı tahtaların tüm fonksiyonlarını yerine getirebilen özel hiçbir zemine ve tahtaya gerek duymayan Projeksiyon sistemlerdir. Wall Marker™’lı Projeksiyon cihazı kendiliğinden Akıllı Tahtadır ve Akıllı Tahta maliyetini devri dışı bırakır. Günümüzde Akıllı Tahta olarak bilinen sistemlerin önemli bir alternatifi olmakla beraber daha ucuz ve kullanımı kolaydır. Tamamen yerli Mühendislik ile geliştirilmiş bu cihazla yapabilecekleriniz yalnızca hayal gücünüzle sınırlıdır.

AKILLI PROJEKSİYON İLE Wall-Marker™ yazılımı ile de normal görüntünün yansıtıldığı duvarı interaktif hale getirerek, okullarda öğrencilerinize ders anlatmak için kullanabilirsiniz.

Sunumlarınızda önemli noktaların altını çizebilir, vurgulayabilir veya odaklanılmasını istediğiniz yere dikkat çekebilirsiniz.

Ekran klavyesi ile İnternete girebilir, Exel tabloları hazırlayabilir ve Word üzerinde işlemler yapabilirsiniz.

Wall-Marker ™ DS110I DLP Short Focus Özelliği Yok Görüntü Teknolojisi TI-DMD DLP Ansilümen 2,700 Çözünürlük SVGA(800X600) Kontrast Oranı 2600:1 Gösterim Oranı 1M-10M Görüntü Oranı 4:3-16:9 Keystone 30” manuel Giriş VGA-Video S-CVBS-RS232 Çıkış VAG Türkçe Menü Var Uzaktan Kumanda Pc Uyumluluğu Video Uyumluluğu Ntsc:M4,43:Pal:B,G,H,I,M,NSECAM:M,720P,576P-İ,480P-İ Lamba Ömrü Normal(3000s)Eco(4000s) Otamatik Görüntü Çevirme Kensigton Kiliti Üst Kapaktan Lamba Değişimi Boş Ekran Kısayolu Net Ağırlık 2.5 KG Ölçü (264x78x208)mm

Wall-Marker ™ LX640I LCD Görüntü Teknolojisi 3LCD 3*0,63 Sony Policilicon Ansilümen 2,700 Çözünürlük XGA(1024X768) Kontrast Oranı 800:1 Gösterim Oranı 1.4M-12.7M(40”-300”) Görüntü Oranı 4:3-16:9 Keystone 30”otamatik Giriş Compenent video-S-Video-CVBS Video-15-pin D-subx2-Mini jack(stereo)-RCA(L/R) Çıkış 15 Pin D sub-RS232-Mini jack-RJ45 Uzaktan Kumanda Var Pc Uyumluluğu VGA-SVGA-XGA-WXGA-UXGA-MAC Video Uyumluluğu Pal,Secam,Ntsc,4,43,Palm-M,N,HDTV(480i,480p,575i,575p,720p,1035i,1080i) Lamba Ömrü Normal(3000s)Eco(4000s) Otamatik Görüntü Çevirme Kensigton Kiliti Üst Kapaktan Lamba Değişimi Boş Ekran Kısayolu Net Ağırlık 3.2kg Ölçü (345x94x245)mm

Wall-Marker ™ LX640WI LCD SF Short Focus Özelliği Var Görüntü Teknolojisi 3LCD 3*0,63 Sony Policilicon Ansilümen 2700 Çözünürlük XGA(1024X768) Kontrast Oranı 800:1 Gösterim Oranı 0.51 M-2.56M(40”-200”) Görüntü Oranı 4:3-16:9 Keystone 30”manuel Giriş Compenent video-S-Video-CVBS Video-15-pin D-subx2-Mini jack(stereo)-RCA(L/R) Çıkış 15 Pin D sub-RS232-Mini jack-RJ45 Türkçe Menü Uzaktan Kumanda Pc Uyumluluğu VGA-SVGA-XGA-WXGA-UXGA-MAC Video Uyumluluğu Pal,Secam,Ntsc,4,43,Palm-M,N,HDTV(480i,480p,575i,575p, 720p,1035i,1080i) Lamba Ömrü Normal(3000s)Eco(4000s) Otamatik Görüntü Çevirme Kensigton Kiliti Üst Kapaktan Lamba Değişimi Boş Ekran Kısayolu Net Ağırlık 4 KG Ölçü (345x93.5x305)mm

PROJEKSİYON CİHAZINA WALL-MARKER ÖZELLİĞİ EKLEYEBİLİRSİNİZ. WALL MARKER PACKED Var olan projeksiyon cihazlarınıza ayrıca satın alabileceğiniz Wall-Marker™ kiti içerisinde bir adet alıcı kamera ve akıllı kalemler bulunmaktadır. Alıcı kamerayı projeksiyon cihazınıza ayrıca monte edip, USB bağlantısını bilgisayarınıza yaptığınızda İnteraktif özelliği bulunmayan projeksiyon cihazınıza Wall-Marker™ özelliği vermiş olursunuz.

AKILLI PROJEKSİYON SAHİBİ OLMAK İÇİN! Akıllı projeksiyona ulaşmak için www.projeksiyon.in adresini ziyaret edebilirsiniz. Yetkili bayilerimizden ulaşabilirsiniz Ayrıca (0216) 325 11 70 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı tanıtım için bize ulaşabilirsiniz.