Diş Hekimliği Farmakolojik Bilgileri ve Klinik Referans Çözümleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dünya çapında 60’dan fazla ülkede kullanılan Westlaw International;
Advertisements

Andrej Pucnik 15 th June İçerik Alanları  Dahili (Klinik) Tıp  Hastalık Durumları  Laboratuvar & Teşhis Süreci  Uyumluluk  Hasta Eğitim Materyalleri.
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
: • Bridgeman Art Library ‘e ait eğitimsel imaj kaynaklarını içeren online bir veri tabanıdır • 530,000.
İLKNUR ERDEM HEMŞİRE TSK ETİMESGUT ASKER HASTANESİ
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü
Azrael Online Hasta Takip Programı
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
INTERNET TABANLI HASTA KAYDI PAYLAŞIMI VE TELEKONSÜLTASYON PLATFORMU
Elsevier ClinicalKey™— Smarter Search for Faster Answers.
ONKOLOJİ ECZACILIĞINA DOKTOR BAKIŞI
LEBİB YALKIN-MEVBANK Lebib Yalkın tarafından 1996 yılında geliştirilmiş olan Mevbank, güncel mevzuata elektronik ortamda ulaşılmasını sağlayan bir mevzuat.
Elsevier ClinicalKey™ A smarter search for faster answers to your physicians’ questions.
© ExMI 2008 Confidential & Proprietary Türünün ilk örneği …
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
Primal Pictures:Dişçilik Primal Pictures PowerPoint Sunumu.
HASTA ODAKLI KALİTE YÖNETİM STANDARTLARI VE HİZMET KALİTE STANDARTLARI İLİŞKİSİ Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci İTÜ Sağlık İşletmeleri Sertifika Program Koordinatörü.
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
Ajanda: BMJ Group hakkında Ürünler hakkında: –BMJ Journals BMJ Case Reports YENİ – BMJ Best Practice YENİ (EKUAL) – BMJ Learning Action Sets.
Emerald kullanıcılarınıza yayın yapma konusunda nasıl yardımcı olabilir? Kullanıcılarınız için yardımcı kaynaklar Mine Tonta Business Manager, Turkey.
Jane’s Information Group Metin Tunç Veritabanı Uzmanı.
Elsevier Sağlık Bilimleri Klinik Bilgi Sistemi ULAKBIM Konferansı 24 Mayıs, 2011 Awni Battikhi Ortadoğu& Afrika Satış Müdürü.
HIMSS NEDİR HIMSS 1961 yılında kurulmuş olan; Amerika, Avrupa ve Asya’da yapılanmaları bulunan ve kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olarak bilinmektedir.
T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ YÜKSEKLİSANS 1.PROGRAM SAĞLIK HUKUKU ÖDEVİ-II HAZIRLAYAN Dr Beytullah ŞAHİN AKADEMİK DANIŞMAN.
23. Klinik bilgi sistemleri
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
TİTUBB Proje Çıktıları, Kazanımlar, Faydalar Ekim, Abant
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
AKILLI KART SAĞLIK SİSTEMİ
Empowering management research EmeraldManagementXtra Ürün ve Hizmetler Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group.
Güncel tıbbi bilgilerden haberdar mısınız ? ( Kendi tıbbi bilgilerinizi yönetin !) Dr.Otmar Mueller Market Manager CEE & Turkey Wolters Kluwer Health |
UpToDate Anywhere ve Site Üzerinden (Onsite) Kullanımın Karşılaştırılması.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
Elibrary.worldbank.org World Bank eLibrary Sunumu.
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Veri Tabanları (Uluslararası) Nazan Özenç Uçak Güz.
Lexicomp Online  1978 yılında kurulmuş olup, bünyesinde 360 Eczacı ve Doktor barındırmaktadır ve çeşitli ülkelerde ilave bağlantılı doktor ve eczacı.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Mobil İletişimin Gelişimi
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Dentistanbu l DENTİSTANBUL DİŞ HASTANELERİ Gülümseyin Burası Dentistanbul... Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, temelleri 2 Ağustos 2001’de Özel.
Ulusal Bilgi Sistemleri Güvenlik Programı Bilge KARABACAK 8 Haziran 2007, Ankara.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI
SAP HALİDİN SÖNMEZ
FULYA KARAYAZI.
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 1
CRM Mehmet Batuhan Ülper
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
Ask Question.
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
DynaMed ‘in İçeriği DynaMed klinik olarak özetlenmiş yaklaşık 3,000 konu başlığını sunmaktadır. Konu başlıkları temel olarak: Genel ve genel olmayan hastalıklar.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?

EBSCO Discovery Service (EDS) Daha İsabetli Sonuç Listeleri
DynaMed ‘in İçeriği DynaMed klinik olarak özetlenmiş yaklaşık 3,000 konu başlığını sunmaktadır. Konu başlıkları temel olarak: Genel ve genel olmayan hastalıklar.
Klinik Bilgi Sistemleri
Dijital Sağlık Platformu
Sunum transkripti:

Diş Hekimliği Farmakolojik Bilgileri ve Klinik Referans Çözümleri

Ajanda Giriş Wolters Kluwer Firma Bilgileri Neden Wolters Kluwer Health? İlaç Bilgi Çözümleri Soru ve Cevaplar CONFIDENTIAL AND PROPRIETARY. FOR INFORMATIONAL PURPOSES ONLY.

Wolters Kluwer Wolters Kluwer, dünya çapında lider yazılım ve bilgi ve servis sağlayıcısı konumundadır Dünya çapında yaklaşık 20,000 personel ile hizmet vermektedir Avrupa, Kuzey Amerika, Asya Pasifik ve Latin Amerika’da 40 ofisi bulunmaktadır Ana merkezi Hollanda da’dır 2011 Yıllık Satışları $4.428 Milyar Who is WK?

Wolters Kluwer Global İşletme Bölümleri Hukuk & Düzenleme Vergi & Muhasebe Finans Divisions of WK Next Slide Lead-in: For today, our focus is on H&P Solutions. Sağlık

Wolters Kluwer Sağlık Bölümü Birimleri Profesyonel & Eğitimsel Lippincott Williams & Wilkins Stedman’s Medical Dictionary Sağlık Bölümü Medikal Araştırma Ovid® Lippincott Williams & Wilkins Karar Destekleme Dokümantasyon İzleme UptoDate® ProVation® Medical Pharmacy OneSource® Health Language Medi-Span® Facts & Comparisons® Lexicomp™ What makes up H&P Solutions? These are the divisions and the companies that fall under their respective umbrellas. As you can see, CS can be further divided, Next Slide Lead-in: For today, our focus will be on CS and Lexicomp Klinik Çözümler İlaç Bilgileri

Klinik Çözümler Bölümü İçinde Yer alan Personel ve Kullanıcılar Klinik Çözümler bölümünde çalışan 1,000+ personel 60+ eczacı 70+ kadrolu doktor; yüzlerce danışman doktor ve sağlık uzmanları 4800 + üye – dünya çapında tanınmış içerik katılım ağı 500,000 ‘den fazla son kullanıcı Who is CS? Next slide lead in: What does CS offer?

Lexicomp Dentistry (Diş Hekimliği) Kullanıcıları Lexicomp Kullanıcıları Lexicomp Dentistry (Diş Hekimliği) Kullanıcıları Askeri Sağlık Sistemi Tüm aktif askeri birlikler/ Deniz, Hava Kuvvetleri diş hekimleri Department of Veterans Affairs Tüm VA hijyenist ve diş hekimleri Önde Gelen Akademik Kurumlar 48/62 ABD diş hekimliği fakültesi -10/10 Kanada diş hekimliği fakülteleri Elektronik ve basılı kullanım 10,000 Online kullanıcı 20,000 Basılı kullanıcı Lexicomp, spesifik diş hekimliği bilgilerini sunmakta olan alanında lider bir veritabanıdır

Lexicomp neden daha iyi bir çözümdür Lexicomp diş hekimliği ile ilgili spesifik farmakolojik bilgilere hızlı erişim sunarak diş hekimlerine zaman kazandırmaktadır Diş Tedavisi Üzerindeki Etkiler Kanama Üzerindeki Etkiler Lokal Anestezi / Damarlar İle İlgili Önlemler İlaç kategorileri ve dozaj bilgileri Profesyonel Diş Hekimleri tarafından kullanılmaktadır İlaçların formüler kayıtlı listelerini içermektedir

Lexicomp neden daha iyi bir çözümdür İlaç güvenliği ve farmakolojik konular günlük olarak yenilenerek diş hekimlerine en güncel bilgiler sunulmaktadır İlaç etkileşim bilgileri sunularak diş hekimlerinin güven içinde reçete yazmaları sağlanmaktadır Reçetelendirilmiş ilaçlar, bitki içerikleri ve reçetesiz alınabilecek ilaçlarının diş tedavileri üzerindeki yan etkilerine ilişkin “alarm” lar sunulmaktadır Lexicomp içeriğinde hızlı referans bilgilerine ait klinik konulara ilişkin referans koleksiyonu yer almaktadır

Lexicomp neden daha iyi bir çözümdür Lexicomp editoryal çalışmaları Diş hekimliği farmakolojisinde uzman editörler; Drs. Wynn, Meiller, Crossley En güncel bilgiler, Klinik Veri Düzenleme ekibi tarafından günlük olarak toplanıp, kaydedilmektedirler. Lexicomp içerik verileri editörler tarafından aktif olarak güncellenerek kesintisiz ürün desteği sağlanmaktadır Temel literatüre ilişkin haftalık otomatik aramalar Yayın öncesi makaleleri de içermekte olan rutin dergi incelemeleri

İlaç ve Klinik Bilgi Çözümleri

İlaç Bilgi Çözümleri Teknoloji Ürün İncelemeleri Lexicomp Online for Dentistry (Lexicomp Diş Hekimliği Veritabanı) Mobil Uygulamalar

Lexicomp Online for Dentistry

Lexicomp Online for Dentistry - Lexicomp Diş Hekimliği Veritabanı Diş hekimliğine ait tüm bilgi koleksiyonu şunları içermektedir: Spesifik diş hekimliği farmakolojik bilgileri Geniş kapsamlı ilaç etkileşim görüntüleme araçları Klinik içerik referans bilgileri VisualDx Oral lezyon teşhis desteği

Lexicomp Online for Dentistry 18 yılı aşkın süredir diş hekimliği referans bilgilerini sunmakta olan yenilikçi ve güvenilir bir veritabanıdır Yenilikçi özellikler: Güncel, geniş kapsamlı, “diş hekimleri tarafından – diş hekimleri için geliştirilmiş” ilaç bilgileri Lexicomp’un seçkin, yenilikçi yapısı diş hekimlerinin muayeneler sırasında ihtiyaç duydukları cevaplara hızlı erişim sunmaktadır Hasta eğitim bilgileri güvenlik ve uyumluluğu arttırmaktadır Veritabanları arasında editoryal tutarlılık sağlanmaktadır Kullanıcı odaklı yapılan geliştirmeler ve kullanıcıların değişen ihtiyaçları ve karşılaştıkları zorluklara yönelik yapılan çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmektedir.

Lexicomp Online for Dentistry Diş Hekimliğine Ait Spesifik Farmakolojik Bilgiler

Lexicomp Online for Dentistry İlaç Etkileşimleri Görüntüleme Araçları Kolaylıkla erişilen önlem ve etkileşim bilgileri Alarmlar İlaç sınıflandırma ve dozaj bilgileri Etkileşim Analizi Sadece görmek istediğiniz sonuçları filtreleme özelliği 17

Lexicomp Online for Dentistry Alarmlar (Alerts) Alarmlar; diş tedavisi üzerinde etkili olabilecek ilaç reçetesi, reçetesiz ürünler ve bitkisel ürünler ile ilgili kısa ve öz uyarılar sağlamaktadırlar. 18

Lexicomp Online for Dentistry Alarmlar (Alerts) 19

Lexicomp Online for Dentistry Office Regimens Office Regimens sekmesi genel kullanımlı ilaçların kişiselleştirilmesi ve kaydedilmesine imkan sağlamaktadır. Basitçe tüm ilaç kategorisini hastanın mevcut kullanmakta olduğu ilaçlar ile karşılaştırınız Bu araç hastaya zararlı olmayacak ilaç etkileşimine sahip tedavi yönteminin seçimi için kullanılmaktadır 20

Lexicomp Online for Dentistry İlaç Etkileşim Analizi Tek bir tıklama ile ilaç sınıflarının karşılaştırılması ve tedavi için en güvenli ilacın seçimi sağlanmaktadır 21

Lexicomp Online for Dentistry İlaç Etkileşim Analizi Güvenli Güvenli TEHLİKELİ 22

Lexicomp Online for Dentistry Klinik İçerik Bilgileri Oral Patoloji Klinik Diş Hekimliği Oral Cerrahi Pediyatrik Diş Hekimliği Periodonti Endodonti Diş İmplantları 23

Lexicomp Online for Dentistry Teşhis Kararlarını Destekleme Özelliği Bilgisayar destekli teşhisler teşhis hatalarının azaltılması ve tedavi sonuçlarının geliştirilmesine yardımcı olmaktadır 24

Lexicomp Mobil Uygulamaları

Lexicomp Mobil Uygulamaları İhtiyaç duyulan bilgiye ne zaman ve nereden isterseniz erişim özelliği! En son akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar ile uyumlu Uygulamalar mobil cihaz üzerinde lokal olarak saklanmaktadır Sadece güncellemeler için bağlantı gerekir Platformlar arası veri uyumluluğu bulunmaktadır

Lexicomp Mobil Uygulamaları Diş Hekimliğine Özel Farmakolojik Bilgiler Önemli bilgilere hızlı erişim için kişiselleştirme özelliği

Lexicomp Mobil Uygulamaları İlaç Alarmları ve Etkileşim Görüntüleme İlaç güvenliğinin sağlanması ve hataların en aza indirilmesine yardımcı olmaktadır

Lexicomp Mobil Uygulamaları Diş Hekimliği Referans Koleksiyonu Tüm Lexicomp Dentistry bilgilerine mobil cihazlarla erişim imkanı!

Sorular?