Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI"— Sunum transkripti:

1 CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI

2 Ofis Yazılımları

3 CetaSoft Ofis Standart CetaSoft Ofis, özellikle mal alım satım işi yapan ticarethaneler veya bir hizmet satışı gerçekleştiren ofisler (örneğin doktorlar, avukatlar) için geliştirilmiş, dilerseniz tüm bunları evinizde gerçekleştirebilmenizi sağlayacak araçlarla donatılmış bir bilgi yönetimi ve ön muhasebe programıdır.

4 CetaSoft OfisProfesyonel:
CetaSoft Ofis Pro, özellikle mal alım satım işi yapan ticarethaneler veya bir hizmet satışı gerçekleştiren ofisler için geliştirilmiş, dilerseniz tüm bunları evinizde gerçekleştirebilmenizi sağlayacak araçlarla donatılmış bir bilgi yönetimi ve ön muhasebe programıdır.

5 CetaSoft OfisEkstra CetaSoft Ofis Ekstra, özellikle mal alım satım işi yapan ticarethaneler veya bir hizmet satışı gerçekleştiren ofisler için geliştirilmiş bir bilgi yönetimi ve ön muhasebe programıdır.

6 CetaSoft Ajanda esleği ne olursa olsun her bilgisayar kullanıcısının ihtiyaç duyacağı “kişisel veya firma verilerini kaydederek bilgiye dönüştürme ve saklama” ihtiyacını, herkesin sahip olabileceği kadar uygun fiyatla karşılamayı hedefleyen ve tamamen Türkçe olan bir kişisel bilgi yönetim programıdır. 

7 Kuyumcu Yazılımları

8 CetaSoft Kuyumcu Programı Standart Paket
İster toptan, ister perakendeci kuyumcu olun; Kuyumculuğu bilen bir program arıyorsanız doğru yerdesiniz... Bir kuyumcu programı olarak işlerinizi, bir kişisel bilgi yönetim programı olarak hayatınızı kolaylaştıracak her türlü özelliği bu programda bulabileceksiniz. Üstelik önce tüm özelliklerini ücretsiz deneyebileceksiniz.

9 CetaSoft Kuyumcu Programı Barkod Modülü
CetaSoft Kuyumcu Programı Standart Pakete; barkod destekli etiket hazırlama, barkod etiketli ürün ve stok kontrolü, tamamen özelleştirilebilir garanti sertifikası ve mal kataloğu hazırlama programlarını ekleyen bu paket içerisindeki yazılımlar, CetaSoft Kuyumcu Programı Standart Paket ile entegre olarak çalışır.

10 CetaSoft Kuyumcu Programı Resmi Muhasebe Modülü
CetaSoft Kuyumcu Programı Standart Pakete; kuyumcu resmi muhasebe modülleri ve resmi belge kesme özellikleri ekleyen bu paket içerisindeki yazılımlar, CetaSoft Kuyumcu Programı Standart Paket ile entegre olarak çalışır. 

11 CetaSoft Kuyumcu Programı Toptan Satış Modülü
OPTAN SATIŞ MODÜLÜ NEDİR ??? Programın standart özelliklerinin yanısıra toptan satışlarınızı takip etmek istiyorsanız, Toptan müşterilerinizle gerçekleştirdiğiniz alışverişleri girmek, müşterilerin bakiyelerini kontrol etmek istiyorsanız, Müşterilerinizin bakiyelerini yaşlandırmak ve gecikenleri tesbit etmek istiyorsanız, Çantacı tanımlamak, çanta stoklarınızı ayrı kontrol etmek, çantacı personelinizi ve çantacı personelin primlerini takip etmek istiyorsanız...

12 Veteriner ve Çiftlik Yazılımları

13 CetaSoft Veteriner CetaSoft Veteriner Programı 2004 yılından beri veteriner hekimlerin beğeniyle kullandığı bir programdır. Programı bizim saha tecrübelerimiz ve programı kullanan veteriner hekimlerin de tavsiyeleriyle geliştirmeye devam etmekteyiz. Bilimsel ve yasal gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu gelişmeleri en kısa zamanda programa adapte edip kullanıcı veteriner hekim meslektaşlarımıza internet üzerinden güncelleme yoluyla ulaştırıyoruz.

14 CetaSoft Çiftlik SİZİ EXCEL DOSYA AJANDA VE RESMİ DEFTERLERDEN KURTARIYORUZ. - Ticareti, çiftçiliği ve hekimliği iyi bilen bir program - 15 yıllık yazılım, 10 yıllık sektörel yazılım tecrübesi genel kullanıcı, 2500 sektörel kullanıcı referansı - Saatler süren reçete ve resmi defterleri hazırlamak sadece 3 dakika - Sadece kayıt değil komple bir sistem - Kullandığınız sürü yönetimi sisteminin alternatifi değil devamı ve tamamlayıcısı

15 CetaSoft Pet CetaSoft Pet, pet kliniklerinin hem hekimlik işlerini hem ticari işlerini hem de resmi işlerini aynı platformda takip edebilen profesyonel bir bilgisayar programıdır. 

16 CetaSoft Sütçü Süt toplama merkezlerinde kullanım için hazırlanmış bir ön muhasebe programı. Satış ve stok kontrolü, peşin, veresiye, çek senet ,kredi kartı ve taksitli satışlar, direkt satışlar, kritik stok uyarı sistemi, hareketli ağırlıklı ortalama, FIFO, LIFO yöntemleri ile stok değerlendirme programı

17 Sektörel Yazılımlar

18 CetaSoft Leather Center
Deri konfeksiyon ve deri aksesuarları satışı yapan işletmelerin hesaplarını izleyebilecekleri geniş kapsamlı bir programdır. Program, satışlarını turizm acentaları ile işbirliği içerisinde yapan işletmelerin acente, rehber, kaptan ve lider komisyonları ile işletmede çalışan personel primlerini otomatik olarak takip eder. Peşin veya kredi kartı ile gerçekleşen alışverişlerin, komisyonların ve primlerin ayrıntılı olarak raporlanmasını sağlar. 

19 CetaSoft Restaurant Küçük ya da büyük ölçekli, yiyecek içecek sektöründe hizmet veren cafe, restaurant, pide, pizza vb. işletmelerin, Adisyon Hesabı, Ön Muhasebe, Personel vb. gibi birçok hizmetini bünyesinde barındıran eksiksiz bir paket programıdır.

20 CetaSoft Oto Servis CetaSoft Oto Servis programı, Oto Servisinizi A dan Z ye yönetebileceğiniz, personeli kontrol altına alabileceğiniz bir program.

21 CetaSoft Fırın Bir fırının olası tüm ihtiyaçlarının düşünülüp uygulamaya konulduğu bir program karşınızda. Üretimden araç bakımlarına, stok takibinden basit fatura kesimine kadar tüm modüller hayatınızı kolaylaştıracak.


"CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları