STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Mart 2013
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
ASMLERİN DİKKATİNE tarihine kadar Tıbbi Atık Beyan Sistemine ASM bilgilerinizi acilen tanımlayarak tıbbi atıklarınızı kilogram bakımından sistem.
NES-VPN KURULUM KLAVUZU
Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR VE PROJE TAKİP SİSTEMİ Gökçe Uysal & Adem POLAT Araştırma Destek Programları.
Harcama Yönetim Sistemi (HYS)
1 Ahmet DEMİRCAN Daire Başkanı 22 MAYIS ANTALYA PERFORMANS BÜTÇE VE RAPORLAMA DAİRE BAŞKANLIĞI.
TEFBİS SİSTEMİ TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
İÇ KONTROL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ
Harcama Yönetim Sistemi (HYS)
REKTÖRLÜK.
Stratejik Plan Otomasyonu
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
YÖS Başvuru Sayfası Bilgilendirme Sunusu
Harcama Yönetim Sistemi (HYS)
Ahmet Emre Öz Maliye Uzmanı 21 kasım 2013
Strateji Geliştirme Başkanlığı
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak Kütüphanemizce düzenlenen oryantasyon programına; Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş.
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
PERFORMANS BÜTÇE HAZIRLIK SÜRECİ
5018 Kapsamında Stratejik Planlama
EK DERS TAHAKKUK VE ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
Ankara Üniversitesi 2011 Yılı Birim Faaliyet Raporu Hazırlama Aşamaları Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Stratejik Yönetim ve Planlama Şubesi 02 Mart.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI.
Madde-2) Kurumların merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarında yer alan tüm birimlere ait kodların güncellenmesi işlemlerinde kurumların strateji geliştirme.
PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ Nisan, Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı Üzerine Genel Bir Değerlendirme Ana Hatlarıyla Performans Programı Performans.
MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» PERSONEL VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
KBS TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİTEMİNE ENVANTER GİRİŞİ İÇİN MEBBİS E-TAŞNIR MODÜLÜNDEN KURUM BİLGİLERİ SAYFASINDAN KURUM AMBARINDAKİ MALZEMELER İLE İLGİLİ.
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI Bütçe Daire Başkanlığı
Strateji Geliştirme Başkanlığı PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIKLARI VE İZLEME SÜRECİ 25 Kasım 2014 Antalya Coşkun KARAKOÇ İl Planlama Uzmanı.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2006 Yılı Bütçesi Ocak-Haziran Dönemi Bütçe Uygulama Sonuçları.
ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2008 Yılı Analitik Bütçe Sınıflandırması T.C. MALİYE BAKANLIĞI BÜTÇE ÇALIŞMALARI ARALIK 2007.
Strateji Geliştirme Şubesi
Merkezî yönetim bütçesinin hazırlanması
EĞİTİM GRUBU MART AYI ÇALIŞMASI Fikri GÖZÜYUKARI Cevahir SALİHOĞLU Hakan DİNÇER Leyla KALELİ Ufuk ÖZKAN.
MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2014 HAZIRLAYAN : STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
İl Millî Eğitim Müdürlüğü
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANININ HAZIRLANMASI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA.
E-okul bilgi girişi yapan kurumlar aynı zamanda meis modülü için açılan bilgi ekranlarınıda doldurulacaktır. :( E-OKUL BİLGİ GİRİŞİ YAPACAK OKULLAR *Özel-Resmi.
TAAHHÜT ve TALEP SİSTEMİ Gelen ödenek taleplerinin daha hızlı cevaplandırılması ve yazışmaların azaltılması amacıyla elektronik ortamda oluşturduğumuz.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
FAALİYET RAPORLARI ve HAZIRLAMA ESASLARI
HARCAMA.
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AÇIK ERİŞİM KULLANMA KILAVUZU.
DÖNEMİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI HAZIRLIK SÜRECİ
FONKSİYONEL KODLARIN KULLANIM ALANLARI
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
ÖDENEK GÖNDERME BELGESİ
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ 2010 YILI FAALİYET SUNUMU NİSAN 2011
BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ
Faaliyet Raporları Demet ARSLANTAŞ
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ocak, 2014

Kullanıcı Adınız: ilknur.tunc SİSTEME GİRİŞ SGDB WEB SAYFASINDAN STRATEJİK YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ BUTONUNA TIKLAYINIZ KULLANICI ADI VE ŞİFRE ‘’isim.soyisim’’ şeklinde oluşturulmuştur. Tüm kullanıcıların şifreleri ‘’0’’ (sıfır) olarak tanımlıdır. ÖRNEK: Kullanıcı Adınız: ilknur.tunc Kullanıcı Şifreniz: 0 (Birim bazında tanımlanan personel listesi sunumun sonunda yer almaktadır.)

VERİ GİRİŞİ’NE TIKLAYINIZ SİSTEME GİRİŞ VERİ GİRİŞİ’NE TIKLAYINIZ

VERİ GİRİŞ EKRANININ KULLANILMASI GÖSTERGE TAKİP VE 2014 YILI BİRİM HEDEF GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ BİRİM BÜTÇESİNİ GÖRMEK VE HARCAMA BİLGİSİ GİRİŞİ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ Birimin 2014 yılı performans hedeflerine ilişkin bilgiler bu ekranda yer almaktadır. Hedef girişi, gösterge gerçekleşme girişi ve harcama takibi bu ekran üzerinden yapılacaktır.

2014 YILI HEDEFLERİNİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ Birime ilişkin hedef ve gerçekleşme bilgileri bu ekran üzerinden tanımlanmaktadır. Öncelikle 2014 yılı birim hedeflerini tanımlamak için açılan pencereden ‘hedef’ i seçiniz Yıl seçeneğini 2014 olarak belirleyiniz Biriminizin ilgili gösterge için 3’er aylık dönemler itibariyle hedeflediği rakamları bu alana yazınız. Her çeyrek dönem için gerçekleştirilmesi hedeflenen gösterge değerinin ayrı ayrı belirlenmesi gerekmektedir. 4 dönemin toplamı birimin yıl sonu hedefini oluşturacaktır. Bu nedenle 2014 yılı toplam hedefinizi 3’er aylık dönemler halinde oluşturarak bu ekrana tanımlamanız gerekmektedir. (4 dönem de doldurulmalıdır.) Hedef oluşturulurken birime tahsis edilen bütçe ödenekleri ile birimin performans programı ve bütçe hazırlık çalışmalarında sunulan bilgilerle uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.

2014 YILI HEDEF GERÇEKLEŞMELERİNİN TAKİBİ Birime ilişkin hedef ve gerçekleşme bilgileri bu ekran üzerinden tanımlanmaktadır. 2014 yılı birim hedef gerçekleşmelerini tanımlamak için açılan pencereden ‘gerçekleşen’ i seçiniz Yıl seçeneğini 2014 olarak belirleyiniz Hedeflenen ve gerçekleşen durum arasında farklılık olması halinde sapma nedenini mutlaka belirtiniz Biriminizin ilgili gösterge için ilgili dönemde ki gerçekleşme rakamını yazınız. Yıl başında tanımlamış olduğunuz hedefler bu alanda görüntülenecektir. Göstergeler 3 aylık, 6 aylık ve yıllık periyodlar halinde sınıflandırılmıştır. Veri Giriş ekranında hangi gösterge için hangi dönemlerde gerçekleşme bilgisi girileceği görülebilmektedir. Hedef gerçekleşme rakamlarının veri girişlerinin belirtilen zamanlarda gecikmeye ve tekrar hatırlatmaya mahal vermeyecek şekilde sisteme tanımlanmasından birim performans temsilcileri sorumludur.

BÜTÇE VE HARCAMALARIN TAKİBİ Birimler tarafından yapılacak her harcama SGDB’ye gönderilmeden önce ilgili faaliyete tıklanarak birim tarafından bu ekran üzerinden kayıt edilecektir. Sisteme kayıt edilmeyen ödeme emri belgelerinin ödemesi yapılmayacaktır. 2014 yılında yapılması planlanan faaliyetler doğrultusunda tahsis edilen birim bütçeleri ekonomik sınıflandırmanın 4. düzeyinde bu ekrandan takip edilmektedir.

BÜTÇE VE HARCAMALARIN TAKİBİ Harcamanın gerçekleştiği harcama kalemini seçiniz Açılan ekrandan yeni kayıt butonunu tıklayınız Fatura girişine tıklayınız

BÜTÇE VE HARCAMALARIN TAKİBİ Bütün bilgileri doldurduktan sonra kaydet butonuna tıklayınız ‘’Değişiklikleri onayla’’ ya tıklayarak ekranı kapatınız.

BİRİM PERFORMANSININ İZLENMESİ Üst Yönetim, Birim Yöneticileri ve Birim Performans Temsilcileri Birim Bazında hedef gerçekleşme durumlarını izleme ekranından takip edebileceklerdir. Birim yöneticileri Birimlerine ilişkin verilerin doğru, zamanında ve eksiksiz olarak sisteme girişinin yapılıp yapılmadığı ‘’ gösterge veri girişi izleme’’ ekranından takip edebileceklerdir.

BİRİM PERFORMANSININ İZLENMESİ Biriminizi seçerek bul butonuna tıklayınız Veri girişinin yapılıp yapılmadığı takip edebilirsiniz.

GRUBU KULLANICI DEPARTMANI Performans Temsilcileri Ali Erhan KONUK YADİM ARMUTLU MYO ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU Aysun ÖZ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI BAP KOORDİNATÖRLÜĞÜ BAP BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ YÜBİTAM CINARCIK MYO ÇINARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÇATIŞMA ÇÖZÜMLERİ MERKEZİ YÜÇAM DIŞ İLİŞKİLER MERKEZİ Didem SERVİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Elif SAK ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ Fahrettin ÇAKMAK YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU Fatih DİNÇ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Fatih GÜLSEN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Fatma Kahraman GÜLOĞLU YÜKAM FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Ferhat KAPTAN KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞİMİLİK MERKEZİ YÜGİM Gönül BOZKAPLAN Halil CAN Hasan ŞİMŞEK HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ Hüsrev ULUG SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İİBF FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İkram DAŞTAN İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İlker GÖKHAN KADIN VE AİLE MERKEZİ

Performans Temsilcileri KÜTÜPHANE DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Mihriban GÜZEL HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Necdet KILIÇ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Numan KURŞUN ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU Nusret METİN HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Ömer ABİT İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Ömer KESİCİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI özel kalem harcama REKTÖRLÜK (ÖZEL KALEM) PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Rahşan ÖZGÖÇER   REKTÖRLÜK GENEL SEKRETERLİK REKTÖRLÜK (GENEL SEKRETERLİK) REKTÖRLÜK ÖZEL KALEM SAĞLIK KÜLTÜR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Salih YILMAZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ SANAT TASARIM FAKÜLTESİ Serap TÜRKYILMAZ YÜSEM Sercan SARIBOYACI TERMAL MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ Şerafettin Köse TERMAL MYO Teslime EKİCİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU Tuncay ÖZGİŞİ YÜZİM UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Ümit ÜNVER YÜBİTAM Yalçın Murat AKTAŞ ÇINARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU YALOVA MYO YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU YAPI İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

SP Birim Yöneticileri Ali KÜÇÜKEFE BAP Ali Rıza ABAY İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Beytullah DEMİR KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Bülent Talat TAŞÇI DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Cemal ŞENSOY PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Derya GÜROY ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU Ersan ŞAHİN SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Esref AVCI SANAT TASARIM FAKÜLTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Faruk BÜLBÜL ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Gül Gönül BOZOGLU ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ Hakan BAKKAL STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İsmail ADAK YÜSEM İsmail AKTAR YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU Kadir ÇELİKTÜRK BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Kenan DAĞCI YÜÇAM Mustafa KURT SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Rafet BOZDOGAN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Recep Hayri EREN YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU Salih BATAL ÇINARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU Salih ÇAKIROĞLU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Selçuk DEMİR İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Seyit Ahmet BİLGİN YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Tahir YAREN İLAHİYAT FAKÜLTESİ Tuncay ÖZGİŞİ YÜZEM Ülker YILMAZ HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ Yaşar BECERİKLİ YÜBİTAM Yıldırım TORUN HUKUK FAKÜLTESİ Yıldız ATAMER TERMAL MESLEK YÜKSEKOKULU

Sisteme ilişkin sorularınız için Başkanlığımızdan bilgi alabilirsiniz Stratejik Yönetim ve Planlama Birimi İlknur TUNÇ / Mali Hizmetler Uzm. Yrd. Dahili: 5850 İlknur.tunc@yalova.edu.tr ilknurtunc04@hotmail.com Recep GÖKTAŞ Dahili: 5850 recep.goktas@yalova.edu.tr goktasrecep@hotmail.com