Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TAAHHÜT ve TALEP SİSTEMİ Gelen ödenek taleplerinin daha hızlı cevaplandırılması ve yazışmaların azaltılması amacıyla elektronik ortamda oluşturduğumuz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TAAHHÜT ve TALEP SİSTEMİ Gelen ödenek taleplerinin daha hızlı cevaplandırılması ve yazışmaların azaltılması amacıyla elektronik ortamda oluşturduğumuz."— Sunum transkripti:

1

2 TAAHHÜT ve TALEP SİSTEMİ Gelen ödenek taleplerinin daha hızlı cevaplandırılması ve yazışmaların azaltılması amacıyla elektronik ortamda oluşturduğumuz sistemdir. Analitik Bütçe Kullanıcı Menüsü Ödenek İşlemleri

3

4

5

6 Mamul Mal Alımları ve Büyük Onarım Ödenekleri Tahsis Süreci (06.1 ve 06.7)  Birlikler tarafından ihtiyaç planlamasının yapılması,  Planlama sonrası ödenek talebinin Tıbbi Hizmetler Başk.Yrd. tarafından ihtiyaç uygunluk onayının verilip Mali Hizmetler Başk.Yrd. na taahhüt edilmek üzere gönderilmesi,  Başkanlığımız tarafından taahhütlerin yapılması,

7 Mamul Mal Alımları ve Büyük Onarım Ödenekleri Tahsis Süreci (06.1 ve 06.7)  Başkanlığımız tarafından taahhütlerin web sitesi ve analitik bütçe sistemi yatırım taahhütleri bölümünde ilan edilmesi,  Taahhüt sonrası birlik tarafından alımın yapılması akabinde ödenek talep sisteminden fatura/DMO listesi/hakedişlerin eklenerek ilgili ödeneğin talep edilmesi.

8

9

10

11 Global Bütçe Thk/Ths Durumu Modülü Global bütçe ödenekleri tahakkuk /tahsilatlarının ve ayrıca genel bütçe ödeneklerinden bazılarının tahsis ve harcama bilgilerinin gösterildiği bölümdür.

12

13 Ödenek Duyuru Sistemi Kurumumuzca tahsisi yapılan ödeneklerin ilgililer tarafından tahsisinin yapılıp yapılmadığının takip edilebildiği bölümdür.

14

15 Geçici Görev Yolluğu Talep Sistemi Her ayın 25’ine kadar hastaneler adına birlik merkezi tarafından talep edilmelidir. Gerçekci rakamların talep edilmesi için görevlendirme yazılarının sisteme eklenmesi gerekmektedir. Daha önce tahsis edilen ödeneğin harcanmaması halinde yeni talepler dikkate alınmayacaktır.

16

17 AYNI GÜN İÇERİSİNDE, AYNI TERTİP KODUNDAN HER KURUM/SAĞLIK TESİSİ İÇİN YALNIZ BİR KEZ TALEP YAPILABİLİR SİSTEM ÜZERİNDEN TALEP YAPILAN KALEMLERDEN ÖDENEK İHTİYAÇLARI İÇİN YAZILI BİLDİRİM YAPILMAYACAKTIR YATIRIM KALEMLERİNDEN ( 06.7 VE 06.1 EKONOMİK KODU) YALNIZCA TAAHHÜTÜ YAPILMIŞ İŞLEMLER İÇİN TALEP YAPILACAKTIR DÜZENLEME YAPILMASI İÇİN İADE EDİLEN TALEPLERİN AYNI KAYIT İÇERİSİNDE DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAKTIR

18


"TAAHHÜT ve TALEP SİSTEMİ Gelen ödenek taleplerinin daha hızlı cevaplandırılması ve yazışmaların azaltılması amacıyla elektronik ortamda oluşturduğumuz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları