2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
ARTUSA ASSİSTANCEÇAĞRI MERKEZİ AKIŞ ŞEMASI
Kardanadam festival.
TANITIM OTURUMU Nuri A Başoğlu, Prof.Dr. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü.
Online İletişim Eğitimi
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Marine Logistics Prezentasyon 2013
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
PRIME AJANS m.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
HAYATI PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA MERKEZİ
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Avrupa kültür festivallerine destek Dizin
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
Kent Pazarlama ve Etkinlik Yönetimi Firma Profili 2011
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Ergenekon Mah. Cumhuriyet Cad. Arzu Apt
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
BİZ KİMİZ? KREA Direct, 2002 yılında kurulan ve “Doğrudan Pazarlama", “Etkinlik Pazarlaması", “İnteraktif Pazarlama" and “Bütünleşik Pazarlama İletişimi"
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
Sekiz Müzik Organizasyon
ADALI TUR IAF 2016 AFR İ KA’DA YATIRIM FORUMU  IAF (Invest in Africa Forum) Afrikalı özel sektör ve devlet himayesindeki ş irketlerin, olası yatırımlar.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Kongre ve Fuar Organizasyonu (4.Hafta)
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
KONGRE FUAR ORGANİZASYONU 3.Hafta
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Konut Pazarlamasında Bir «İLK». Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
1. M.I.C.E.Meetings (Toplantı) - Incentives (Teşvik Gezisi) - Congress (Kongre) - Exhibitions (Sergi) sözcüklerinin baş harflerinden oluşur ve tüm bu.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
BRANDING - MARKETING - TRADING
JFH VELİ KONSEPT SINIFLAR MİSYON YETENEK VELİLERE REHBERLİK ROTASYON
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
TÜRKİYE’NİN KONGRE ve FUAR TURİZMİNE İLİŞKİN SORUNLARI
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Cube Organization Presents.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Sunum transkripti:

2013 Tanıtım Sunumu

Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen oluşumlarından biridir. Kurumsal toplantı organizasyonları, teşvik gezileri, iş seyahatleri, kongre ve etkinlikler alanında uzmanlaşmış bir ekibe sahiptir.

Toplantı Organizasyonları Türkiye genelinde farklı sektörlerdeki firmalara hizmet veren Üntaş A.Ş., eğitim amaçlı, dönemsel ve bayi toplantılarında tecrübesi ile organizasyonların kaliteli ve verimli olması için çalışmaktadır. Kongre Organizasyonu Resmi ve özel kurum-kuruluşların ulusal çaplı kongre, seminer, forum, sempozyum ve çalıştay organizasyonlarında danışmanlık, planlama, yönetim ve uygulama aşamalarını kapsayan tüm süreç en etkin şekilde yürütülmektedir. Etkinlik Planlaması Lansman, açılış, gala veya kokteyl gecesi, basın toplantısı, konser, festival... Planlanan etkinlik ne olursa olsun firmanızın kurumsal kimliğine, vermek istediğiniz mesaja ve tüm katılımcı profiline uygun, iz bırakan etkinlikler tasarlanır ve uygulanır.

“ “ Üntaş A.Ş. her etkinliğe farklı bir proje olarak yaklaşır. Profesyonel bakış açısı ile kişiye, kuruma veya etkinliğe özel konsept ve tasarımlarla yaratıcı çözümler üretir. ” ”

Organizasyon süreci Projelendirme Bütçelendirme Tasarım & Tedarik Planlama Operasyon Ölçme & Değerlendirme Raporlama

Toplantı konseptleri Toplantı kayıt ve raporlama Teknik ekipman temini Dekor hizmetleri Karşılama hizmetleri Konaklama hizmetleri Promosyonel ürün önerileri Ulaşım ve transfer hizmetleri Tercüman hizmeti Sanatçı alternatifleri Görsel şovlar Gala gecesi organizasyonları Baskılı malzemeler Grafik tasarım hizmetleri Spor etkinlikleri Fuar stand hizmetleri Destinasyon yönetimi Yurtiçi ve yurtdışı tur alternatifleri Vize hizmetleri Sağlık sigortası hizmetleri Bayi gezileri Motivasyon gezileri Kültürel geziler Uçak bileti ve transferler Rehberlik hizmeti Havalimanı yerel hizmetler Baskılı malzemeler Vip hizmetler Konaklama hizmetleri Kongre planlama hizmetleri Bütçe yönetimi Medya planlama Lansmanlar Açılışlar Basın toplantıları Online kayıt hizmetleri Sekreterya hizmetleri Çağrı merkezi ve LCV Simultane çeviri Sosyal programlar Sponsorluk hazırlıkları Afiş, broşür, davetiye tasarımları Halkla ilişkiler hizmetleri Özel güvenlik Raporlama Host / hostes temini Asistanlık hizmetleri Outdoor reklamcılık Kusursuz bir organizasyonda hiçbir ayrıntı gözardı edilecek kadar küçük değildir.

? ? ? NEREDE NE ZAMAN NASIL ZAMAN & BÜTÇE sorularınıza… DOĞRU PLANLAMA DOĞRU YÖNETİM ile ZAMAN & BÜTÇE Tasarrufu sağlanır

7.500 37 64 15 44 10.000 2013 yılında… ‘i aşkın misafir kişilik konaklamalı toplantı organizasyonları 37 64 yurtdışı olmak üzere toplam organizasyon 15 farklı ülkeye teşvik seyahatleri 44 farklı kurumsal firma ile anlaşma 10.000 ‘i aşkın misafir

Üntaş A.Ş. dünya genelinde IATA’ya üye olan tüm havayollarının* uçak bileti kesebilme imkanına sahiptir. Her talep için avantajlı fiyat seçenekleri sunabilmektedir. 7/24 kesintisiz hizmet anlayışı ile doğru bilgilendirme ve yönlendirmeye önem verir. * 240 havayolu / Dünya hava trafiğinin %84’ü

Referanslar

Ulusal ve uluslararası ulaşım, konaklama ve gezi organizasyonlarında Çözüm Ortaklarımızdan bazıları Üntaş A.Ş. üstlendiği projelerde ihtiyaç duyulabilecek bazı hizmet ve materyallerin temini konusunda, sektörlerinde uzman ve bilinirlikleri yüksek bazı çözüm ortakları ile çalışmaktadır. Ulusal ve uluslararası ulaşım, konaklama ve gezi organizasyonlarında Reklam ve tanıtım hizmetleri, halkla ilişkiler, medya planlama

Teşekkür ederiz…