Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,"— Sunum transkripti:

1 Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Çiftçiyi Alıcı ile buluşturan ilk ve en büyük platform. Sektörün En büyük Referans Sitesi 2007 E-İhracat Birincilik Ödülüne Sahip Tarım Sektöründeki Tek Site

2 Başlangıç… 2004 Tarım temalı e-ticaret veya iletişim sitesi yok. Tarım firmaları internette yok. Çiftçiler internette yok. Tarımla ilgilenen hiç kimseye ulaşılamıyor. İnternet kullanılmıyor. Tarımda Pazarlama çözümleri aranıyor. Alternatif Pazar olan internet hiçbir şekilde düşünülmüyor.

3 Bugün… üyemiz, Günlük ziyaretçimizin yanı sıra, Üreticilerimiz ve Tüketicilerimiz, Sanayicilerimiz ve Yatırımcılarımız, Tarım ve Gıda sektöründeki Yöneticilerimiz ve Uzmanlarımız, Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz, Fanatiklerimizle kocaman bir aileyiz.

4 Tarimsalpazarlama.com Türkiye’nin en büyük tarımsal; alışveriş merkezi, bilgi bankası haber portalı ve Tarım Akademisi’ne sahip kuruluşudur.

5 Tarım Akademisi Tarimsalpazarlama.com ile birlikte interneti yaygınlaştıran, Tarım Sektörüne teknolojik çözümler üreten bir organizasyon. Tarımsal Bilgi üreten ve İşleyen Çiftçi Bilinçlendirme Eğitimleri veren Yatırımcı Yönlendirme Eğitimleri veren Tarım Sektörüne hizmet veren firmalara danışmanlık yapan Bunu yayınlarla destekleyen tarimsalpazarlama.com’un organizasyonudur.

6 Çiftçi Bilgilendirme Programı
Karlı Süt Sığırcılığı Karlı Besicilik Karlı Meyvecilik Karlı Seracılık Yurtdışına nasıl açılırım İnternetten nasıl faydalanırım

7 Yatırımcı Yönlendirme Eğitim Programı
- Bitkisel Üretim Yatırımcıları - Hayvancılık Yatırımcıları

8 Danışmanlıklarımız: Yatırım, Üretim, Pazar Yapılandırma, Ürün Geliştirme

9 Ürün geliştirme ve banka personeli eğitiminden sonra uzmanlardan kurulu ekibimiz ile 2574 köyde hasatkart’ı çiftçi ile buluştuk. 7 ayda 68 bin çiftçi hasatkart sahibi oldu. Şekerbank hedefleri % 510 aştı.

10 Çiftçi Kaza Sigortası Bilinçlendirme (SBN)

11 Kırsal Alanda Su Bilinci
Projesi 1.500 köy

12 Köylerde Yapılacak “Su Bilinci” Eğitim Çalışmaları

13 16 İl ve 22 İlçede Basın Katılımlı Bilgilendirme Toplantıları

14 Hizmetlerin Anlatılması
Çiftçiye Yönelik Hizmetlerin Anlatılması Çiftçiye özel Cep Çiftçi Hattının tanıtılması

15 İhtiyacınız olan her türlü bilgi, ihtiyacınız olduğu anda cebinizde..
Hava tahmin raporları Yetiştirdiğiniz ürüne özel hava tahmini yorumları Ürününüze özel hastalık ve zararlı uyarıları… Don, dolu uyarıları… Tarımsal destekle, hibe ve yatırım destekleri… Ürününü kaça satabilirsin, hal fiyatları, piyasa fiyatları anında cebinizde Tarımsal girdiler ne nerede kaç para… Tarımda nerede ne oluyor, ücretsiz fuar davetiyeleri, işine yarayacak tüm haberler anında cebinizde… Daha çok kazanabilmek için yetiştirilen ürünlere; 2434 ile müşteri bulabilmek,ürünlerin Tarimsalpazarlama.com güvencesiyle çok daha kolay satabilmek mümkün…

16 Teknolojiye ve Bilgiye
Bilinçli Tarım Bilinçli Çiftçi Tarım Sektörü Artık Teknolojiye ve Bilgiye Daha Yakın

17 Teknoloji İle Buluşturur.
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektörü’nü Teknoloji İle Buluşturur.


"Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları