Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ADALI TUR IAF 2016 AFR İ KA’DA YATIRIM FORUMU  IAF (Invest in Africa Forum) Afrikalı özel sektör ve devlet himayesindeki ş irketlerin, olası yatırımlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ADALI TUR IAF 2016 AFR İ KA’DA YATIRIM FORUMU  IAF (Invest in Africa Forum) Afrikalı özel sektör ve devlet himayesindeki ş irketlerin, olası yatırımlar."— Sunum transkripti:

1

2 ADALI TUR IAF 2016 AFR İ KA’DA YATIRIM FORUMU

3  IAF (Invest in Africa Forum) Afrikalı özel sektör ve devlet himayesindeki ş irketlerin, olası yatırımlar ve yeni projeler hakkında Türk ve Avrupalı ş irketlerle bir araya gelmesini amaçlayan, Afrika Birli ğ i tarafından devlet seviyesinde destek görmekte olan geni ş çaplı bir organizasyon projesidir.

4 TÜRKIYEAFRIKA  Devletler Düzeyinde Resepsiyon&Gala  15000m2 Fuar Alanı  3000-6000 ki ş i için Konaklama Hizmetleri  2 Gün süreyle Kongre&Workshop  Basın ve Medya Tanıtım Faaliyetleri  Transfer ve Tur Hizmetleri  Devlet Destekli VIP Katılım  54 ülke Devlet Ba ş kanları, Yatırım Bakanları ve Görevli Heyet Üyeleri  Özel sektörün lider firmalarından temsilciler  100’lerce proje için açılacak tanıtım standları  Dünya Çapında Basın Duyuruları ve Reklamlar

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Düzenlenmesi planlanan Forum kapsamında Afrika’nın ihtiyacı olan yatırımların sunumu yapılarak Türk işadamları ile olası yeni işbirliği anlaşmalarına devlet destekli kapılar aralamak amaçlanmaktadır.

15

16 ADALI GROUP IAF YATIRIMCI Adalı Group’un önderliğinde başlatılacak tanıtım çalışmaları için gerekli dijital materyaller ve iş planı şu anda hazır durumdadır. İlerleyen slaytlarda devlet seviyesinde yapılan görüşmelerden örnekler göreceksiniz.

17 Organizasyon hakkında devletimize bildiri mektupları ulaştırılmıştır.

18

19

20

21

22

23 Yanda görülen örnek mektubun bir kopyası tüm Afrika elçiliklerine elden ulaştırılmış olup tamamıyla yüz yüze görüşme sağlanarak destekleri ve onayları alınmıştır.


"ADALI TUR IAF 2016 AFR İ KA’DA YATIRIM FORUMU  IAF (Invest in Africa Forum) Afrikalı özel sektör ve devlet himayesindeki ş irketlerin, olası yatırımlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları