STEPHEN CURRY HAZIRLAYAN AHMET EM İ R AYTEK İ N STEPHEN CURRY 14 Mart 1988 tarihinde do ğ an Wardell Stephen Curry, NBA takımlarından Golden State Warriors.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SATRANÇ SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ
Advertisements

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
Türkiye Futbol Federasyonu
B İ LG İ S İ RAYIN İ CADI VE TAR İ HSEL GEL İŞİ M İ TEKNOLOJ İ VE TASARIM HAZIRLAYAN HÜLYA AYTEK İ N GÜNDÜZ-A 2.SINIF.
Atatürk’ün Çocukluk Anıları
DÜNYA’ MIZ NASIL OLUŞTU? HAZIRLAYAN: İrem İSLAMOĞLU
OYUN VE SPOR MÜSABAKALARI
BAŞLICA SPORLAR FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL
FUTBOL GELİŞTİRME MERKEZİ Coca Cola Akademi Ligleri 2008 – 2009
Sporcular ve Spor Dalları
METİN OKTAY.
AMERİKAN ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ: GENOM ÇALIŞTAYI.
MERKEZ HAKEM KURULU EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Adı:Aziz Soyadı:Çelik No:44 Sınıf: 6/B
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Hazirlayan:Baran Ozpaksoy
Allen Iverson.
MAÇ PROTOKOLÜ.
MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
BASKETBalL CHALLENGE CUP
ULTIMATE TÜRKİYE.
BASKETBOL OYUN KURALLARI
Tracy Lamar McGrady 24 Mayıs 1979’da Orlando ve Tampa arasında göllerle çevrilmiş küçük bir kasaba olan Auburndal’da doğdu.Tray’nin ailesi o daha 4 yaşanındayken.
Çocuk Müzesi Projeler Hedefler Finansman kayna ğ ı olu ş turmak Bilinirli ğ i artırmak Farkındalık yaratmak Ba ğ lılık yaratmak.
FUTBOLDA TEMEL PRENSİPLER ve İLKELERİMİZ
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU EĞİTİM DEPARTMANI
Fair Play – Hakem Antrenör İlişkileri
Daire Grafiği.
2011YILI BASIN HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU.
BASKETBOL.
DERS:BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMEN: YUSUF ZİYA KINACI
MICHAEL JORDAN Muhammet Can 5\B 430 Hazırlayan: Sınıfı: Numarası:
ONLARDA ÇOCUKTU.
HAZIRLIYAN NEHİRCAN AKAR 5/G.
AD:ERCAN SOYAD:ERBAY SINIF:5-A NO:239
22 NİSAN DÜNYA GÜNÜ.
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
TARİHLER: 25 OCAK – 29 OCAK (1.DÖNEM) 1 ŞUBAT – 5 ŞUBAT (2.DÖNEM)
Engel Koşuları.
BASKETBOL.
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
HENTBOL.
BASKETBOL OYUN KURALLARI
Yrd.Doç.Dr. Volkan Unutmaz
EREN HOYUR NEHİR N. KARĞIN
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
TÜRKİYE’DE VOLEYBOL YMCA (genç Hıristiyan işadamları birliği) İstanbul müdürü Dr. Deaver ilk 1919 yılında voleybolu oynatmış, bu oyunla yakından ilgilenen.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
BİYOGRAFİ NEDİR? Hikmet SIRMA.
ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?
Oyun Kuralları Değişiklikleri
BASKETBOL OYUN KURALLARI
MASA TENİSİ OYUN KURALLARINI ÖĞRENELİM
VODAFONE ARENA Baran Çetin Mart,2017.
Hazırlayan : Atahan Aybars ERDEM Fatih ALBAYRAK yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 450 bin motor.
A MİLLİ BASKETBOL TAKIMI
Mustafa Kemal Atatürk 1881 yılında Koca Kasım Mahallesi, Islahhane Caddesi’ndeki pembe boyalı 2 katlı bir evde do ğ mu ş tur.Ve 10 Kasım 1938’de Dolmabahçe.
BASKETBOL BASKETBOL TARİHİ BASKETBOL SAHASI ÖLÇÜLERİ
Avrupa’nın İlk 5 Futbol Liginde Agresif Oyun Eğilimi ve Hakemlik
HAZIRLAYAN AHMET KÜÇÜK
HİDAYET TÜRKOĞLU KİMDİR.

TAKIM SARGINLIĞI.
Kural – 16 Kale Vuruşu.
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
İ nternet’in Tarihi Geli ş imi.  Internet, teknik olarak, birçok bilgisayarın ve bilgisayar sistemlerinin birbirine ba ğ lı oldu ğ u, dünya çapında yaygın.
Cristiano Ronaldo Hayatı. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz’in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir.
Futbolda en çok karşımıza çıkan kurallar
Galatasaray—A.Konyaspor maçı yarın akşam saat 21.00’de DC GAZETES İ BEŞ İ KTAŞ’IN, FENERBAHÇE MAÇI KARARI Beşiktaş,Ziraat Türkiye Kupası’nda çıkan olaylar.
Sunum transkripti:

STEPHEN CURRY HAZIRLAYAN AHMET EM İ R AYTEK İ N

STEPHEN CURRY 14 Mart 1988 tarihinde do ğ an Wardell Stephen Curry, NBA takımlarından Golden State Warriors forması giyen Amerikalı profesyonel basketbolcudur boyunda 86 kg a ğ ırlı ğ ında bulunan Curry, oyun kurucu pozisyonunda görev almaktadır. Fakat Amerikalı oyuncu takımı zorda kaldı ğ ında gerekti ğ i zaman Ş utör gard pozisyonunda da oynayabilecek kapasiteye sahiptir yılında Ayesha Curry ile evlenmi ş, Riley ve Ryan Carson adında iki kız çocu ğ u olmu ş tur.

STEPHEN CURRY Curry üniversite kariyeri boyunca yılları arasında Davidson Koleji'nde basketbol oynayıp e ğ itimini tamamlamı ş tır. Amerika'lı oyuncunun sezonunda gösterdi ğ i maç ba ş ına 28.6 sayılık harika performansı onun ülkenin en yüksek skor ortalamasına sahip kolej oyuncusu olmu ş tur. Ayrıca NCA konferansında yılın 5'ine seçilme ba ş arısı göstermi ş tir. Curry Davidson kariyerinde 2 kez Yılın en iyi Güney Konferansı oyuncusu seçilmi ş ve John R. Wooden Ödülünü kazanma ba ş arısı göstermi ş tir.

STEPHEN CURRY Curry Davidson kariyerinde 2 kez Yılın en iyi Güney Konferansı oyuncusu seçilmi ş ve John R. Wooden Ödülünü kazanma ba ş arısı göstermi ş tir. Ayrıca bir maçta en çok faul sokan oyuncu 30 kere bir sezonda en çok üçlük sokan oyuncu rekorlarını kırmı ş ve üniversite tarihine geçmi ş tir. Stephen Curry, eski NBA oyuncusu Dell Curry ve eski voleybolcu Sonya Curry'nin o ğ ludur.

STEPHEN CURRY 23 Nisan 2009'da Stephen Curry 3 yılını geçirdi ğ i kolejden ayrılıp 2009 NBA Seçmeleri'ne katılaca ğ ını duyurmu ş tur. 25 Haziran tarihinde seçmelerde 7. sıradan Golden State Warriors takımı tarafından seçilmi ş tir. Curry 27 Ş ubat, 2013 tarihinde New York Knicks'e kar ş ı 54 sayı atarak kariyer sayı rekorunu kırmı ş tır sezonunda normal sezonda tam 272 adet üçlük atarak NBA rekoru kırıp bir sezonda en fazla üçlük atan oyuncu olarak tarihe geçse de sezonunda tam 402 üçlük atarak rekorunu 130 üçlük geli ş tirmi ş tir.

STEPHEN CURRY Ayrıca Curry Türkiye'de düzenlenen 2010 FIBA Dünya Basketbol Ş ampiyonası'nda mücadele etmi ş olan ABD kadrosunda yer almı ş ve turnuvada iyi performans sergilemi ş, ülkesinin ş ampiyon olup altın madalya almasında katkıda bulunmu ş tur sezonunda New Orleans Pelicans kar ş ısında attı ğ ı 13 üçlükle bir maçta en fazla üçlük atma rekorunu kırdı.