Application Form (Başvuru Formu):

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
LLP/Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketlilik Programı
Advertisements

Bölüm koordinatörünün gidilecek kuruma bildirmesi için gerekli olan bilgiler bölüm koordinatörüne ulaştırılır. Ad , Soyad Doğum tarihi Fakülte Bölüm Gideceği.
PROSEDÜRÜ. Yeterli Erasmus puanını aldım!... Şimdi ne olacak?... 1.Önce bölüm koordinatörü ile görüşülecek, gitmek istediğiniz programı ve süreyi görüşerek.
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
Edebiyat Fakültesi İstanbul
Mayıs  Eğitim-Öğretim yılında ilk olarak başlanmıştır.  Şuan 64 üniversite ile protokol anlaşması mevcut.
Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi Özlem Temizöz 27 Haziran ERASMUS KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI Erasmus Öğrenim Hareketliliği.
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU KILAVUZU. 1. Adım: KAYIT.
Öğrenim Anlaşması -- Learning Agreement -- Nasıl Hazırlanır?
Şubat Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Süreci.
Sağlık Bilimleri Enstitüsü Erasmus Bilgilendirme Toplantısı.
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
ERASMUS ORYANTASYON PROGRAMI
ERASMUS ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ
LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?
Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu
Şubat Aşama: İletişim -Bölüm Erasmus Temsilcisi ve Staj Danışmanı: Erasmus sürecinde akademik danışmanınızdır. -AB Ofisi Erasmus Koordinatörü:
LLP/Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketlilik Programı
ERASMUS Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP) ERASMUS BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ Yrd. Doç. Dr. Burcu ERKMENYrd. Doç. Dr. Nihan KAHRAMAN.
Erasmus Hareketliliği
YAPILMASI GEREKENLER Gideceğiniz üniversitenin internet sitesini ayrıntılı olarak inceleyin. Bölümünüz ders programıyla örtüşen dersler ve bu derslerin.
NASIL ERASMUS ÖĞRENCİSİ OLURUM … Bölüm 1 Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
AB Erasmus Eğitim Programı Öğrenci-Öğretim Üyesi Değişimi
ERASMUS PROGRAMINA KATILACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEMELERİ GEREKEN YOL Yrd. Doç. Dr. Sevinç Hatipoğlu Erasmus Öğrenci Sorumlusu
Şubat Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Süreci.
Bilgilendirme Toplantısı ERASMUS PROGRAMINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEMELERİ GEREKEN YOL Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus Öğrenci Sorumlusu.
Şubat Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Süreci.
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Öğrenci Hareketliliğinde Erasmus Koordinatörlerinin İzlemeleri Gereken Yol Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus.
ERASMUS DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ VE TESLİM EDİLECEK BELGELER Yrd. Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü
ERASMUS OFİSİ KAZANANLAR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
NASIL ERASMUS ÖĞRENCİSİ OLURUM … Bölüm 3 Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
Erasmus+ Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
3 HAZİRAN ERASMUS+ ORYANTASYON TOPLANTISI.
ERASMUS’A VEDA VAKTİ Dış İlişkiler Ofisi
2015 – 2016 Erasmus Bilgilendirme Toplantısı
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
ERASMUS ORYANTASYON PROGRAMI Uzm. Nevin Faden GÜRBÜZ ErzincanÜniversitesi Erasmus Ofisi 11/Nisan /2016.
Erasmus+ Öğrenim Görme Hareketliliği Öğrencilerinin Sorumlulukları Erasmus Kurum Koordinatörlüğü
ERASMUS+ Oryantasyon Programı
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Erasmus+ Toplantısı. İŞTE BAŞLIYORUZ …
ERASMUS+ Oryantasyon Programı Erasmus Kurum Koodinatörlüğü erasmus.erciyes.edu.tr
Akademik Yılı.
Click here to download this powerpoint template : White Floral Background Free Powerpoint TemplateWhite Floral Background Free Powerpoint Template For.
 Uluslararası İlişkiler Koordinatörü: Doç.Dr. Ülkü Özbey  Uluslararası İlişkiler Koordinatör.
Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü Gülsüm MEZGEL YARTAŞ 31/03/ Bahar Dönemi Erasmus+ Personel Hareketliliği Sunumu.
AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYON TOPLANTISI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ŞUBAT,
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Öğrenim Hareketliliği -Giden Öğrenciler -Gelen Öğrenciler
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
Erasmus+ Oryantasyon Toplantısı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 17 Nisan 2017 Erasmus+ Değişim Programı Uzm. Pınar UÇAK Nesibe ZİRZAKIRAN.
ERASMUS+ BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI
Erasmus+ Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
ERASMUS HAZIRLIK VE DESTEK PROGRAMI MART 2017
LEARNING AGREEMENT – GENEL BAKIŞ
DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ
-RECOGNITION OUTCOMES–
Erasmus Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
ERASMUS+ DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ GİDEN ÖĞRENCİ ORYANTASYONU
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI NEDİR
ERASMUS+ GİDEN ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ERASMUS KOORDİNATÖRLER TOPLANTISI
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ Şubat, 2019
ERASMUS ORYANTASYON PROGRAMI
Sunum transkripti:

Application Form (Başvuru Formu): GİDİŞ BELGELERİ Application Form (Başvuru Formu): Bu form gideceğiniz üniversitenin hazırladığı bir formdur. Karşı kurumun sizinle ilgili gerekli bilgileri edinmesini sağlar fakat her üniversite bu formun doldurulmasını istemez.

Accommodation Form(Kalınacak Yer için Başvuru Formu): Gideceğiniz kurumda eğer varsa kalacak yer imkanından faydalanmak istiyorsanız bu formu doldurmanız gereklidir.Fakat bu formuda her üniversite için doldurmanıza gerek yoktur bazıları bu işleri sadece mail yoluyla halleder.

Learning Agreement: Bu formu öğrenci karşı kurumdan ders seçmek için doldurur.Öncelikle öğrenci kendisi karşı kurumun derslerine bakıp, bölüm erasmus koordinatörü ile görüşüp ders seçimini yapmalıdır. Bu form 3 nüsha halinde doldurulup bölüm erasmus koordinatörüne imzalatılmalıdır.İmzalatıldıktan sonra karşı üniversiteye gönderilmelidir.

Selçuk üniversitesi bilgileri Öğrenci bilgileri Selçuk üniversitesi bilgileri Karşı kurumun bilgileri (karşı kurum dolduruyor) Field of education: Kendi bölümünüze ait kodu bulup onun ISCED kodunu yazmalısınız.Kodları  bu linkten bulabilirsiniz. Study cycle : Buraya lisans öğrencileri "bachelor" veya "first cycle"                     yüksek lisans öğrencileri "master" veya "second cycle"                      doktora öğrencileri ise "doctorate" veya "third cycle" yazmalıdır. Erasmus code :Buraya TR KONYA 01 yazmalısınız.

Seçilen derslerin varsa kodları Karşı üniversitede alınacak dersler Dönem Güz-Bahar Derslerin ECTS sini yazınız. Dil seviyenizi yazınız Seçilen derslerin varsa kodları Selçuk Üniversitesinde alınacak dersler Dönem Güz-Bahar Derslerin ECTS sini yazınız.

Öğrenci imza S.Ü Bölüm koordinatörü imza Karşı kurumun bölüm koordinatörü imza Tüm kısımlar dolup öğrenci ve S.Ü Bölüm koordinatörü imzaladıktan sonra belge karşı okula gönderilir ve imzalayıp size belgeyi geri göndermeleri beklenir.

Seyahat ve Sağlık Sigortası:Vize için gereklidir. Hesap No Bildirim Dilekçesi:Açtırdığınız Euro hesabına hibenizin yatabilmesi için dilekçeyi Erasmus Evine teslim etmeniz gerekmektedir. OLS Sınavı: Hibenizi alabilmeniz için OLS dil sınavına girmeniz gerekmektedir. Hibe Sözleşmesi:Öğrenci hibe sözleşmesi gerekli yerler doldurulduktan sonra, öğrencinin ve Erasmus Koordinatörünün imzalaması gereklidir.Vize çıktıktan sonra dolduruluyor.

LA Değişimi Erasmus yaparken açılmayan ya da değiştirmek istediğiniz dersler olursa doldurmanız gereken belge. Karşı kurumda silinecek veya eklenecek derslerin yazılması S.Ü de silinecek veya eklenecek derslerin yazılması

DÖNÜŞ BELGELERİ Learning Agreement : Karşı kurumdan aldığın transkriptinizdeki dersler ve kodları S.Ü de saydıracağın dersler ve kodları

Katılım Sertifikası: Karşı kurum dönmeden size verecek. Transkript: Bu belgeyi ua size verecekler ya da sonradan göndericekler. OLS – 2. Sınav: Kalan hibelerin teslimi için girmeniz gerekmektedir.