2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ Öğrencilerin aldıkları puanlar kadar yaptıkları doğru tercihler de iyi bir liseye adım atmalarına yardımcı olacaktır.8.sınıf.
Advertisements

SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ
EK DERS UYGULAMA REHBERİ. GIRIŞ EKRANı Sisteme giriş için adresi kullanılmaktadır. Kullanıcı adı ve şifre için ö ğ renci bilgi.
Farabi Değişim Programı Tanıtımı. Farabi Programı, Yüksek Öğretim Kurum- ları arasında, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programıdır. Erasmus ile benzerlik.
FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
MEHMET EM İ N YURDAKUL ORTAOKULU REHBERL İ K SERV İ S İ teog.
Staj Bilgilendirme 2016 Lütfen Sitemizde Bulunan Staj Açıklamalarını Dikkatlice Okuyunuz!
YAPI STAJI BİLGİLENDİRME SUNUMU
ATP MESLEK ALANLARINA GEÇİŞ KOŞULLARI
ERASMUS+ Oryantasyon Programı Erasmus Kurum Koodinatörlüğü erasmus.erciyes.edu.tr
VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLUNUR ? NASIL.
HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM.
Farabi Kurum Koordinatörü: Prof. Dr. M. Banu DURUKAN
NİSAN Eğitim-Öğretim yılında ilk olarak başlanmıştır. Şuan 94 üniversite ile protokol anlaşması mevcut.
08 Haziran 2016 TOPLANTI MADDELERİ Yılı eğitim-öğretim yılı için öğretmen atamalarına ve süre uzatım işlemlerinde okullarımızın en sık yaptıkları.
Ar-Ge Ödeneği Talep Edilen Araştırma ve Geliştirme Projeleri Hakkında Genelge.
STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ UYGULAMASI TERCİH VE YERLEŞTİRME SÜRECİ
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
STAJ BAŞVURUSU VE SONRASINDA YAPILACAK İŞLEM ADIMLARI
STAJ ÖNCESİNDE VE SONRASINDA YAPILACAKLAR
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları   Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,   Üniversitemizin Erasmus+ Öğrenci.
İHRACATÇI FİRMA YETKİLİLERİ İÇİN YEŞİL
Farabi Değişim Programı Oryantasyon Toplantısı
TEZ SAVUNMA SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPACAKLARI İŞLEMLER
TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 2017
İç Hastalıkları Klinik Stajı GİRİŞ DERSİ
STAJ BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI
ERASMUS+ AKADEMİK TANINMA
DİYARBAKIR BİLİM VE SANAT MERKEZİ
(EDS462/OMB504) OKUL DENEYİMİ – II
İYTE’de KİMYA MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİMİ
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
2017‐2018 BİLİM ve SANAT MERKEZLERİÖĞRENCİ TANILAMA KILAVUZU
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
sgk. gov. tr/sahis/pages/login
Prof. Dr. Özkan ÖZDEN (Staj Komisyon Başkanı)
BİLİM ve SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
STAJ BİLGİLENDİRME SUNUMU
YÖK FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA ESASLARI
Konu Başlıkları Staj başvurusunda izlenecek yol
Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
EDE BAŞVURU İŞLEMLERİ Başvuru İşlemlerinin 18 Mayıs 2018 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. BAŞVURUDA İZLENECEK YOL Başvuru formunun okulumuz web.
STAJ MCBÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
UZEM KULLANIM KILAVUZU
STAJ KOMİSYONU Arş. Gör. Meryem AKSU (Staj 1 Sorumlusu)
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/2)
LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIMIZA BAŞVURU KLAVUZU
Defter Beyan Sistemi Başvurusu
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/3)
02 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS-3) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
İŞYERİNDE MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ (İME)
STAJ İŞ AKIŞ ŞEMASI.
STAJ İŞLEMLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNE BAŞLAYABİLİRLER.
Bilgilendirme Toplantısı
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Akademik yılı MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
Liselere Geçiş Sınavı;
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ 2019
Sunum transkripti:

2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest konulu, işletme, atölye vb.) için ayrı ayrı yapılacaktır.

Konu Başlıkları Staj başvurusunda izlenecek yol 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için STAJ TAKVİMİ İşletmelerin Devlet Katkısı Talebi İçin (öğrenciye staj süresince maaş ödenecek ise) ( Devlet katkısı istemeyen İşletmeler İşyeri Kabul ve Zorunlu Staj Sözleşme formunu Doldurmayacak ) (İşyeri Kabul ve Zorunlu Staj Sözleşme Formu) -Kamu kurum ve kuruluşlarına Devlet katkısı ödenmez. -

İşletmelerin Devlet Katkısı Talebi İçin Staj Bilgi Formu (NOT: Kamu kurum ve kuruluşları hariç)

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol Öğrenci bilgileri bilgisayar ortamında doldurulacaktır. 1 Staj Kabul Formunun Hazırlanması Zorunlu staj kabul formu Mühendislik Fakültesi Staj Evrakları menüsünden alınır ve Bilgisayar ortamında 3 nüsha olarak düzenlenir. Zorunlu staj kabul formunun öğrenciye ait bölümünü doldurulur, gerekli uyarı notunu okur, tarih yazar ve imzalar. Bölüm Başkanı tarafından imzalanması gereken kısmı, Staj Komisyonu Başkanı tarafından imzalanır.

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol Staj Kabul Formundaki ilgili bölümün Firma tarafından doldurulması Öğrenci, Bölüm Başkanı imzalı zorunlu staj kabul formu ve staj defteri ile yaz stajı yapacağı işletmeye müracaat eder. Zorunlu staj kabul formlarının ilgili kısımları ve staj defterindeki gerekli bilgiler müracaat edilen işletme tarafından EKSİKSİZ doldurulur.

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 3 Staj Kabul Formu, Staj Komisyonu Üyesine onaylatılır. Öğrenci, işletme tarafından doldurulan ve imzalanan zorunlu staj kabul formlarını (3 adet) Staj Komisyonu Üyelerinden birine imzalatır. Staj Komisyonu Üyeleri Üye

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 4 OBS üzerinden staj başvuru işlemi Bölüm Staj Komisyonundan onay aldıktan sonra OBS üzerinden staj başvurunuzu aşağıda gösterilen 4 adımı takip ederek yapılmalıdır.

1- Ders ve Dönem İşlemleri 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 4 OBS üzerinden staj başvuru işlemi 1- Ders ve Dönem İşlemleri

1- Ders ve Dönem İşlemleri 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 4 OBS üzerinden staj başvuru işlemi 1- Ders ve Dönem İşlemleri 2- Staj Başvurusu

1- Ders ve Dönem İşlemleri 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 4 OBS üzerinden staj başvuru işlemi 1- Ders ve Dönem İşlemleri 2- Staj Başvurusu 3- Staj Bilgileri Her bir staj için (büro ve şantiye) veya parçalı stajlarda (10, 20 gün) her staj süresi için ayrı ayrı kayıt açılmalıdır.

1- Ders ve Dönem İşlemleri 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 4 OBS üzerinden staj başvuru işlemi 1- Ders ve Dönem İşlemleri 2- Staj Başvurusu 3- Staj Bilgileri 4- Staj Bilgilerinin Girilmesi 17-18 Yaz Örnek İnşaat / BALIKESİR (ŞANTİYE STAJI) Örnek İnşaat ……………….. / BALIKESİR

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 5 Staj Kabul Formlarının Teslimi O.B.S. Başvurunuzun hemen sonrasında Bölüm Staj Komisyonunca onaylanan Staj Kabul Formunuzun: 1 Nüshasının staj yapılacak işletmeye verilmesi, 1 Nüshasının staj defterine ciltlenmesi, 1 Nüshasının Fakülte Staj SGK Bürosuna (öğrenci İşleri arkası) verilmesi, 1 Nüshasının akademik danışmanınıza e-posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. İşletmeye verilmek üzere «işe giriş bildirgesi» herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan temin edilecektir.

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol 6 Staj Sicil Fişinin Doldurulması Bölüm Staj Komisyonundan ONAY aldıktan sonra son 6 ay içinde çekilmiş fotoğrafınızın bulunduğu Staj Sicil Fişi (1 nüsha) Formunu Staj Tarihlerinizi de yazarak doldurun ve Öğrenci İşleri Bürosuna MÜHÜRLETİN. Staj sicil fişi, mutlaka kapalı zarfta ve ıslak imzalı olarak teslim edilmelidir. Staj defteri içinde (açık olarak) ve/veya imzaları eksik staj sicil fişleri nedeniyle, ilgili staj döneminin tamamı KABUL EDİLMEYECEKTİR.

2017– 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Öğrencilerin STAJ BAŞVURULARINDA izlemeleri gereken yol Tüm bu işlemlerin belirtilen staj takviminde belirtilen 01 Haziran 2018’den önce tamamlanması gerekmektedir. Staj için son başvuru tarihine kadar evraklarını teslim etmeyen öğrenciler stajını yapamazlar.

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için STAJ TAKVİMİ Staj için son başvuru tarihi Staj için başlama tarihleri 2013-2014-2015 girişli öğrenciler VE 2012 ve daha öncesi girişli “devamsız dersi olan” öğrenciler için 01 Haziran 2018 18 Haziran 2018 veya 2 Temmuz 2018 16 Temmuz 2018 13 Ağustos 2018 tarihindeki staj başlangıcı için 01 Ağustos 2018 13 Ağustos 2018

2017– 2018 Eğitim Öğretim Dönemi için Yaz Okuluna Kayıt yaptıracak öğrenciler için STAJ TAKVİMİ Staj için son başvuru tarihi Staj için başlama tarihleri Staj evrakının teslimi Tüm derslerini geçmiş öğrenciler için Staj başlama tarihinden en az 10 gün önce Her ayın 1. ve 3. Pazartesi Staj bitiş tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Önemli Not: Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler yaz okulu öncesi ve yaz okulu süresince (Final Sınavları dahil) staj yapamayacaklardır.