Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2017-2018 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları   Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,   Üniversitemizin 2017-2018 Erasmus+ Öğrenci.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2017-2018 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları   Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,   Üniversitemizin 2017-2018 Erasmus+ Öğrenci."— Sunum transkripti:

1 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları   Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,   Üniversitemizin Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır. Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin tarihleri arasında ön başvuru formlarını Yurtiçi Yurtdışı Eğitim Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru kriterlerine uygun olarak başvuran tüm öğrencilerin; Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmeleri gerekmektedir. Sınav Aralık ayının ortasında yapılacaktır ve ön başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi sınavdan bir hafta önce ilan edilecektir. Erasmus Yabancı Dil Sınavından başarılı olan ve Asil olarak seçilen öğrencilerin listesi 15 Ocak 2015 Tarihinde açıklanacaktır. Asil olarak seçilen öğrencilerimiz güncel transkript belgelerini ve diğer gerekli belgeleri üç nüsha hazırlayarak  tarihine kadar bir kopyasını Erasmus Ofisine, ve bir kopyasını Bölüm Erasmus Koordinatörlerine teslim edeceklerdir. Başvuru kriterleri ve seçim süreci hakkında detaylı bilgi için web sayfasındaki dokümanları incelemenizi, Erasmus+ El Kitabını okumanızı önemle rica ederiz.     Yurtiçi Yurtdışı Eğitim Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Arif KIVRAK

2 YURTİÇİ YURTDIŞI EĞİTİM OFİSİ
ÖNEMLİ TARİHLER; Ön Başvuru: 1 Kasım Aralık 2016 Yer: Yurtiçi Yurtdışı Eğitim Ofisi Ön Başvuru Sonuçlarının Açıklanması: 10 Aralık 2016 Yabancı Dil sınavı: 17 veya 18 Aralık 2016 (Kesin Tarih web sayfasında ilan edilecektir.) Not: Ön başvuru formunu YYU Erasmus sayfasında bulabilirsiniz.


"2017-2018 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları   Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,   Üniversitemizin 2017-2018 Erasmus+ Öğrenci." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları