VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Flash Player©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır
Advertisements

Kordelyaevleri.com.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
DERS ÖĞRETİM PLANLARININ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNE AKTARIMI
turRUS® Otomasyon Sistemi
Kayıt olun’a tıklayın…
METUnique Search ve Library Catalogue Search Tarayıcı Eklentisi Mozilla Firefox ve Google Chrome.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
Support.ebsco.com EBSCOhost Collection Manager Selector Accounts(Seçici Hesaplar) Kullanıcı Kılavuzu.
Azrael Online Hasta Takip Programı
Yeni Arayüz OvidSP Kullanım Kılavuzu
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden eBooks Arama
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
Başlangıç olarak informaworld™ Nasıl yeni bir informaworld™ hesabı açabilirim?Nasıl yeni bir informaworld™ hesabı açabilirim? Şifremi unutursam ne yapmalıyım?Şifremi.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
AŞINET KULLANICI web adresinden giriş sayfasına ulaşınız.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Organize Sanayi Bölgeleri Bilgi Sitesi Kullanıcı Rehberi
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Support.ebsco.com Arama Sonuçları Listesi Kullanıcı Kılavuzu.
Tools İlk olarak bir tane İnternet Explorer sayfası açarak “Tools” (Araçlar) butonuna tıklıyoruz.
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Avrupa okulları içi a ğ KAYIT. KAYIT OLMA Sıkça kontrol ettiğiniz bir e-posta adresi yazın. İletişim için önemli! Uygun bir kullanıcı adı seçin, çünkü.
Support.ebsco.com Arama Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzu.
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu EBSCO eBooks Online Kullanım.
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi KAYIT.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Katalog Tarama İşlemi.
TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ.
Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü, Mebbis Şubesi 2012
WORD WORD UYGULAMA.
Sınıfımızın Yeni İletişim Noktası
Hazırlayan Veteriner Hekim Mahmut YAZGAN
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
1- İnternet Sağlayıcınızdan adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.
Görsellerde bilgi güvenliği kapsamında öğrenci bilgileri silinmiştir.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
Okuyunca güzelle ş iyoruz... bilgiyle ke ş fet! e-uzum.com Kullanıcı Rehberi.
LOGMEIN İLK OLARAK, “REMOTE CONTROL” ILE BAŞKA BIR BILGISAYARA BAĞLANMAYı VE ERIŞILEN BILGISAYAR ÜZERINDEN KOLAYCA IŞLEM YAPMAYı ANLATACAĞıM. ”
EBSCOadmin Genel Bakış
Liva Glutensiz Sistemi Mobil ve Tablet için Kullanım Klavuzu
ESER İSTEK KILAVUZU İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Kayıt Yöneticisi (Records Manager)
EBSCO eBooks Uygulaması
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
Kullanıcı Kılavuzu Gelişmiş Arama support.ebsco.com.
EBSCO E-Kitaplarda Arama
okuyunca güzelleşiyoruz... bilgiyle keşfet!
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
1- İNTERNET TARAYICINIZDAN “ TURKİYE. GOV
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Sunum transkripti:

VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU

KAYIT 1- Kullanıma başlamadan önce Size iletilmiş olan VademecumOnline Linki (https://www.vademecumonline.com.tr/site/tp-signup) üzerinden açılan sayfada istenilen bilgilerini girip ‘Kaydol’ butonuna tıklayınız. 2- Kayıt sırasında kullanacağınız eposta ve şifre Vademecumonline sitesine giriş yaparken kullanacağınız bilgilerdir.

GİRİŞ 1- Kayıt işlemi bittikten sonra VademecumOnline içeriklerine erişmek için kayıt sırasında girdiğiniz eposta ve şifre bilgilerinizle giriş yapmanız yeterlidir. 2- Giriş yapmak için www.vademecumonline.com.tr adresi üzerinden Giriş Yap menüsüne tıklayabilirsiniz ya da size erişiminiz için sağlanmış link üzerinden giriş yapabilirsiniz.

ARAMA 1- Giriş Yaptıktan sonra açılacak arama motoru sayfasında ilaç, etken madde, firma, barkod, endikasyon arama yapabilirsiniz. 2- Arama sırasında aradığınız ilacın, etken maddenin, firmanın, endikasyonun ilk 3 harfini girerek listelenen seçeneklere tıklayarak istediğiniz bilgiye erişebilirsiniz. 3- Ana arama motoru sayfasına herhangi bir sayfadan ulaşmak için sayfanın sol üst köşesindeki vademecumonline logosuna tıklamanız yeterlidir.

İLAÇ SAYFASI Bilgiler Sekmesi: Seçilen ilaç ile ilgili etken madde, NFC, ATC kodları, Firma bilgisi, barkod nosu, SGK eşdeğer grubu, fiyat bilgileri, raf ömrü ve diğer ilaç ile ilgili özel bilgiler görülmekte Endikasyon Sekmesi : İlacın endikasyon bilgisi yer almakta Doz Sekmesi: Doz genel bilgisi, günlük maksimum doz bilgisi, doz aşım bilgisi ve doz aşımı tedavisi bilgisi yer almakta. Dikkat Sekmesi: Genel dikkat bilgileri, gebelik kategorisi, pediatrik, geriatrik uyarılar, saklama koşulu, aç/tok bilgisi, yan etkiler yer almakta. Fiyat Sekmesi: İlacın farklı fiyat kırılım bilgieri yer almakta Ek 4/A Sekmesi: SGK eşdeğer kodu altındaki ilaçların bilgileri yer almakta Eşdeğer Sekmesi: İlac ile aynı eşdeğerdeki diğer ilaçlar veya alternatif ilaçların bilgileri yer almakta SUT Sekmesi: İlaç ile ilgili sağlık uygulamaları tebliği özet ve detay bilgileri yer almakta. KÜB / KT: İlaç görseli altında ürünün kısa ürün biilgisi ve kullanma talimatı dosyalarına varsa özel doktor mektuplarına erişilebilmektedir. Seçilen ilacı başka ilaçlar, besin, icd 10, semptom, hasta özelliği etkileşimlerini görebilmek için «Etkileşim» butonuna tıklayarak etkileşim modülüne kıolay geçiş yapabilirsiniz. İlgili ilaç sayfasında ilaç ile ilgili değişiklikleri takip edebilmek için ‘Takibe al’ butonunu tıklayarak ilacı takibe alabilrisiniz. İlacı başka ilaç ile karşılaşltırmak için ‘Karşılaştır’ butonuna tıklayarak seçeceğiniz diğer ilaçlar ile karşılaştırma yapabilirsiniz. Sayfalardaki mavi renk ile yazılmış içeriklere tıklayarak ilgili detay bilgilere ulaşabilirsiniz.

ÜST MENÜLER- İlaç Üst menüde yer alan İlaç menüsü altında, Piyasaya Verilen İlaçlar, Firmalara Göre İlaçlar, ATC Kodları, Reçete Grubuna Göre İlaçlar, İleri Tarihli Fiyat Bilgisi olan ilaçlar, Soğuk Zincir İlaçlar, Işıktan Korunması Gereken İlaçlar, Nemden Korunması Gereken İlaçlar, Dar Terapötik aralıklı İlaçlar ve Yan etki bildirimi sayfalarına erişim sağlayabilirsiniz.

ÜST MENÜLER- Etken Madde Üst menüde yer alan Etken Madde menüsü altında, Firmalara göre etken maddeler ve ATC kodlarına erişim sağlayabilirsiniz.

ÜST MENÜLER- Araçlar Üst menüde yer alan Araçlar menüsü altında, Labaratuar Bulguları, Reçetelerde Kullanılan Kısaltmalar, WADA yasak madde listesi, SGK bilgileri, TEB Majistral Tarife, Türk Farmakopesi Standart Terimleri ve Alerji modülüne erişim sağlayabilirsiniz. Alerji modülünde ilaç ve etken maddesi ile ilgili alerji bilgilerine erişebilirsiniz

ÜST MENÜLER- Sorgulama Üst menüde yer alan Sorgulama menüsü altında, ICD 10 kodları, NFC Kodları, Anne Sütüne Geçen İlaçlar, Maksimum Dozlar, Aşı Takvimi ve Zehrilenme Rehberi ne erişebilirsiniz

ÜST MENÜLER- Etkileşim Etkileşim modülünde etkileşim kontrolü yapılacak ilaçları sırasıyla ekleyebilirsiniz. Etkileşim kontrolü için menülerden besin, semptom, hastalık ve hasta özelliklerini de seçerek tüm bilgiler ile birlikte etkileşim sonucunu sorgulayabilirsiniz. Dilerseniz sorguladığınız etkileşimi kayıt altına alabilirsiniz.

ÜST MENÜLER Kolay arama yapmanızı sağlar Son incelediğiniz ilacın sayfasına dönmenizi sağlar Hesabınız ile ilgili profil bilgilerinizi görüntüleyip, ekran görüntüleri ile ilgili görünüm ayarlarınızı yapabilirsiniz

MOBİL UYGULAMA AppleStore veya Google Play üzerinden «VademecumOnline» mobil uygulamamızı ücretsiz indirip kayıt olduğunuz e-posta ve şifrenizle giriş yaparak kullanabilirsiniz.