Kullanıcıların Bilgilendirilmesi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İnternetin Güvenli Kullanımı İçin Anne-Babalara Öneriler ve Uyarılar
Advertisements

USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
EK 1: BROŞÜR ATM, İnternet ve Telefon Bankacılığı İşlemlerinde
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
BİLİŞİM SUÇLARI BİLİŞİM SUÇLARI.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Elektronik ticarette güvenlik konusunda değerlendirilmesi gereken diğer bir konu da alıcıların elektronik ticaret sitelerinden alışveriş yapmak için vermek.
BİLGİ GÜVENLİĞİ.
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
BİLGİSAYAR VE İNTERNET GÜVENLİĞİ
Güvenli İnternet Kullanımı
MOBİL GÜVENLİK. Günümüzde cep telefonları, mesaj atmak ve konuşmak gibi medya, oyun, İnternet ve doküman yönetimi için kullanılan cihazlara dönüştü. Akıllı.
SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİĞİ
YAKIN DOĞU ÜVİVERSİTESİ GÜVENLİK EĞİTİMİ VE İNTERNET KULLANIMI
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ VE HUKUKSAL SORUNLAR
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Bilgisayar Sistemleri Güvenliği
BİLİŞİM SUÇLARI.
BİLGİSAYARDA GÜVENLİK
Yararlı Mı? İNTERNETTE ALIŞVERİŞ Zararlı Mı?.
İnternette Güvenlik. Güvenlik O Günlük hayatta tanımadığınız kişilerle konuşmak, onlara kendiniz ve aileniz hakkında bilgi vermek, onlardan yiyecek içecek.
GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI
DİJİTAL VATANDAŞLIK VE E - DEVLET
SİBER ZORBALIK. Siber Zorbalık İnternet Etiği İnternet Kullanılırken Dikkat Edilecek Hususlar.
Bilişim Suçları Ve Güvenlik
Güvenli İnternet Kullanımı
Bilgisayar ve Veri Güvenliği
ELEKTRONİK TİCARET (e-ticaret)
BİLGİ VE GÜVENLİK Hakan TÜZER B.T. Öğretmeni.
GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI
Fatih İlkokulu Rehberlik Servisi
Güvenli İnternet kullanımı ve İnternet ortamında Cinsel İstismar
BİLGİSAYAR ve SAĞLIK. BT ve Sağlık Siber Zorbalık İnternet Etiği İnternet Kullanılırken Dikkat Edilecek Hususlar.
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
E-Tebligat Nedir.
VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ
 Hız, kolaylık, fiyat avantajı gibi nedenlerle son yıllarda tercih nedeni haline gelen internetten alışveriş “E-ticaret” sektörünün büyümesinde önemli.
GAZİANTEP ECZACI ODASI. KEP Nedir-1 Kayıtlı elektronik posta, kısa adıyla KEP, en kısaltılmış tanımıyla tarafların, elekronik ortamda teknik ve hukuki.
Kasım 2015 VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR.
Lütfen parolanızı değiştirin
TELEFONDA KRİTİK BİLGİ PAYLAŞMAYIN  Yöneticileriniz de dahil hiç kimse ile kurum ve personele ait kritik bilgiyi telefondan paylaşmayın.  Telefon ile.
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
İnternet Okur Yazarlığı
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ Güvenli e-Posta Kullanımı.
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE ETİK
DİJİTAL VATANDAŞLIK E-DEVLET
Tehditler Taklit Hesap Spam ya da Bot Enfeksiyonları
BİLGİ TOPLUMU NEDİR?.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
ENFORMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI
Bilgisayar, çevre birimleri, pos makinesi,cep telefonu gibi her türlü teknolojinin kullanılması ile işlenilen suçlardır. Bilişim suçu; Teknolojik aletler.
AİLEMİZDEKİ AFACAN : İNTERNET
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI
BİLGİ GÜVENLİĞİ. Bilgi güvenliği elektronik ortamda kaydetmiş olduğumuz bilgilerimizin güvenli olması anlamında önemlidir. Elektronik ortamdaki bilgilerimizin.
Zorbalık Nedir? Bir kişinin, kendisinden daha güçlü bir ya da daha fazla kişi tarafından, kasıtlı olarak, sürekli biçimde olumsuz eylemlere maruz bırakılmasıdır.
DİJİTAL VATANDAŞLIK E-DEVLET
Dijital Vatandaşlık ve E Devlet
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ ONAY SUNUMUNA
Dijital Vatandaşlik.
BİLİŞİM SUÇLARI.
GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

Kullanıcıların Bilgilendirilmesi

İnternet, doğası gereği sınırları geniş bir yapı üzerinde kurulduğu için sahtekârlık, dolandırıcılık, virüs bulaşması, yetkisiz erişim, şifre ve kişisel bilgilerin çalınması gibi kötü niyetli saldırılara maruz kalma riski taşır. ELEKSE Yetkili Vezne Ödeme Hizmetleri A.Ş. bu riskleri asgari seviyede tutmak için teknolojinin imkân sağladığı bütün önlemleri almıştır. Bilinçli bir internet kullanıcısı olarak aşağıda belirttiğimiz konularda bilgi sahibi olmanız, kendinize ait önlemleri almanız internet üzerinden gerçekleştireceğiniz işlemlerinden daha güvenle yararlanmanızı sağlayacaktır.

İnternet tarayıcısının adres çubuğunda çıkan yeşil kilit simgesi, sitemizin ELEKSE Ödeme Hizmetleri A.Ş. ve güvenli olarak kullanabileceğiniz anlamına gelir. Diğer internet sitelerinde ya da e-postalarda yer alan bağlantılara güvenmeyin. Bu bağlantıları erişim için kullanmayın. İnternet sayfamız üzerinden hesabınıza erişmek istemeniz durumunda, tek kullanımlık SMS şifresi telefonunuza iletilmektedir. SMS şifrenizin cep telefonunuza SMS mesajı olarak iletilmesinde aksaklık yaşamanız halinde derhal 0(212) 235 66 00 çağrı merkezimizi ve abonesi olduğunuz GSM operatörünüzü arayınız. Kart numaranızı ve şifrenizi korumanız ve gizli tutmanız gerekir. Şifrenizin üçüncü kişiler tarafından kullanılmasıyla doğabilecek zarar ve kayıplardan Elekse Yetkili Vezne Ödeme Hizmetleri A.Ş. sorumlu değildir. Kullanıcı olarak sizlerin hak ve sorumluluklarınız şirketimizle imzalamış olduğunuz çerçeve sözleşme içerisinde yer almaktadır. Dolandırıcılık girişimlerine maruz kalmamak için kart şifrenizi şirket personeli dahil olmak üzere hiç kimse ile paylaşmayın. Dolandırıcılık şüphesi durumunda zaman kaybetmeden 0(212) 235 66 00 numaralı çağrı merkezimizi arayarak durum bildiriminde bulunmanız gerekmektedir. Bilgilerinizi cüzdanınızda ya da çantanızda yazılı olarak taşımayın. Mutlaka ezberleyin ve şifre bilgilerinin yazılı olduğu belgeleri başkalarının ulaşabilecekleri yerlerde saklamayın. Giriş yaparken klavye ya da ekranı izleyen kişilerin varlığına dikkat edin. Elekse Yetkili Vezne Ödeme Hizmetleri A.Ş.; hiçbir zaman müşterilerinin şifrelerini soran, kişisel bilgilerini talep eden veya güncellenmesini isteyen e-postalar göndermez. Sanal Pos işlem ve bakiye bilgilerinizi https://pos.elekse.com adresinden takip edebilirsiniz. Gerçekleştirdiğiniz işlemlere ait dekontlar, talebiniz durumunda sistemimize kayıtlı e-posta adresinize ya da iletişim adresinize iletilir.

Kartınızın ya da SMS şifresi gönderilen telefonunuzun kaybolma, çalınma, zorla alınma gibi herhangi bir nedenle elinizden çıkması halinde vakit kaybetmeden 0(212) 235 66 00 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bildirmeniz gerekmektedir. Hizmet alımında yaşadığınız aksaklıklara yönelik şikayetlerinizi 0(212) 235 66 00 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ya da https://elekse.com internet adresinde yer alan “Görüş / Öneri” bölümünden bildirebilirsiniz. Sunulan hizmetlere ilişkin bilgilendirmelere, kesintilere, duyuru ve uyarılara https://elekse.com internet adresinden ulaşabilirsiniz ya da 0(212) 235 66 00 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. https://elekse.com internet adresimizden ya da 0(212) 235 66 00 numaralı çağrı merkezimiz dışındaki herhangi bir kanal aracılığı ile gelen bilgilere itibar etmeyiniz.