2018 Mart Ayı Film Gösterimi /08. 03

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KENDİNİ TANIMAK NEDİR ACABA?
Advertisements

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri.
Turkcell Profesyoneller Kulübü
İyi bir kadın bir erkeği etkiler , zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler , anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur ( Helen Rowland.
Film Gösterimi : / Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake.
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
En iyi biçimde yaşlanmanın gizemi Türkçeleştiren: Onur AYANGİL
ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNİN ÖZELLİKLERİ
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
KİŞİNİN ZEKASI PARMAK İZİ KADAR EŞSİZDİR.
Network Marketing.
BAZILARI DA ZEVKLERİMİZİ TESPİT EDER, ONLARA HİTAP ETMEYE UĞRAŞIR...
Gezi Parkı Direniş Fotoromanı Taksim 29 Mayıs-16 Haziran 2013 Her şey; bir şehir parkının, iktidardaki hükümet tarafından yeniden düzenlenerek, küçültülerek.
TEMEL İZCİLİK BİLGİLERİ
Bazı arkadaşlarımız zaaflarımızı öğrenmeye çalışır, bulur ve kullanır... bazıları da zevklerimizi tespit eder, onlara hitap etmeye uğraşır...
Ayın Evreleri.
GELECEĞİN MESLEKLERİ.
İLETİŞİM VE ÇATIŞMA. ÇATIŞMA HER ZAMAN HAYATIMIZDADIR Çocukken hangi oyunu oynayacağımız en büyük sorunumuzdu arkadaşlarımızla… Ailemizle süt içmemek.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
STORYTELLING Game Design Denizer Yıldırım.
MESLEKLERİ ÖĞRENELİM.
UNUTMA Ki ….
İNSAN HAKLARI.
DOST Ve ARKADAŞ Müzik Brave Heard Film Müziği Hazırlayan: A.O Güçlü.
İHTİYARLIK KAÇ YAŞINDA BAŞLAR?
TIME OF MY LIFE Yönetmen: Nic Balthazar Yapımcı: Peter BOUCKAERT(Eyeworks) Yapım Yılı: 2012 Oyuncular: Koen De GRAVES, Ben SEGERS, Lotte PINOY, Felix MAESSCHALCK,
YARDIM ETME Amaç : Öğrencilerin yardım etme duygularının geliştirilmesi Düzey : 1. sınıf ve üstü Materyal: Yazı tahtası,kalem,fon kağıdı Süre.
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI
Bazı arkadaşlarımız zaaflarımızı öğrenmeye çalışır, bulur ve kullanır... bazıları da zevklerimizi tespit eder, onlara hitap etmeye uğraşır...
Ailelerin Çocukları İle İlgili Dikkat Etmesi Gereken Noktalar
Ailelerin Çocukları İle İlgili Dikkat Etmesi Gereken Noktalar
Duran Varlıklar Rasyosu
ÇOCUĞUMA NASIL YARDIMCI OLURUM?.
Osho’dan ….
İBRETLİK BİR HİKAYE.
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ. MESLEK SEÇİMİ NEDEN HAYATINIZIN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR?
AİLE EĞİTİMİ PROGRAMI.
HAKAN GÜNER yılında, Stokholm'de sehrinde dogdu. Nobel, San Remo'da 1896 yılında beyin kanaması sonucu öldü. İsveçli bilim adamıdır.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, GİRİŞ Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, konaklama hizmetlerindeki.
ÖRNEK OLAY YÖNTEMİ HaZIRLAYAN: ŞİRİN KÜBRA YILDIZ
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
ONUR ÜNLÜ.
Kriz durumlarında bu dünyada tutunacak hiçbir dalın kalıcı sağlamlıkta olmadığını bilelim. Bir ayağımız basmadan ikinci ayağımızı kaldırmayalım. Kriz yönetmek.
EKONOMİK FAALİYETLER BİLGİN AVCI.
Hasta ve yaralı insanlara bakar ve onların iyileşmesinde de yardımcı olurum. Hastalığın belirtilerini izlerim. Hastalara ilaç veririm. İnsanların hastalık.
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül Arslan
David Leo Fincher Mehmet Can Kural Oğuzcan Kınıcı
Film Gösterim Proğramı (MART 2017)
MAYIS 2017 AYINA AİT FİLM GÖSTERİSİ PROĞRAM AKIŞI
MAKROEKONOMİYE GİRİŞ Oya Cesur Demir.
Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)
BTC Finans.
KAPİTALİZM VE PİYASA BAŞARISIZLIĞI
KİŞİNİN ZEKASI PARMAK İZİ KADAR EŞSİZDİR.
Oyun Geliştirme Dokümantasyonu
Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)
William Wyler Hayatı ve Filmleri
HAZIRLAYAN: CANAN MAÇAN BALİBEY İLKÖĞRETİM OKULU
Ailelerin Çocukları İle İlgili Dikkat Etmesi Gereken Noktalar
MEL GİBSON (CESUR YÜREK)
Başlık Düzeni Alt Başlık. Krzysztof Kieślowski 21 Haziran 1941 tarihinde Avrupa’da savaşın en zorlu geçtiği dönemde Varşova’da doğdu. Babası inşaat mühendisi.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Josef STALİN’İN Kimdir?
Kriz durumlarında bu dünyada tutunacak hiçbir dalın kalıcı sağlamlıkta olmadığını bilelim. Bir ayağımız basmadan ikinci ayağımızı kaldırmayalım. Kriz yönetmek.
Bazı arkadaşlarımız zaaflarımızı öğrenmeye çalışır, bulur ve kullanır... bazıları da zevklerimizi tespit eder, onlara hitap etmeye uğraşır...
2. PİYASA EKONOMİSİNE GENEL BİR BAKIŞ
BİLİŞİM SUÇLARI.
Altı Şapkalı Düşünme Tekniği
Kriptopara Yatırım Stratejileri ve Yatırım Psikolojisi
Sunum transkripti:

2018 Mart Ayı Film Gösterimi 07. 03. 2018/08. 03 2018 Mart Ayı Film Gösterimi 07.03.2018/08.03.2018/ 16:30 Marslı (The martian) yönetmen: Ridley Scott ; senaryo: Drew Goddard Mars gezegenine astronotların gönderildiği bir görevde, Mark Watney isimli astronot şiddetli bir fırtına sonrası öldü sanılarak ekibi tarafından terk edilir. Fakat Watney hayattadır ve kendisini Mars’ta yapayalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarla, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair bir sinyal göndermeye çalışır. Milyonlarca mil uzakta NASA ve uluslararası bilim insanları durmaksızın bu ‘Marslı’nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da tehlikeli bir kararın eşiğine gelecektir...

14.03.2018/15.03.2018/ 16:30 Büyük açık (The big short) yönetmen ve sanaryo: Adam McKay ; yapımcı: Brad Pitt Dünya ekonomisi hakkında belli bir bilgi seviyesine sahip, ancak bankacılık sektöründe yer almayan 4 kişi, 2000'li yılların ortasında yaşanan büyük ekonomik krizi önceden sezerler. Ancak gerek bankalar, gerekse hükumetler bu durumu ısrarla görmezden gelmeye devam etmektedir. Oluşan bu büyük açığı ancak her şeylerini kaybetmeyi göze alacak kadar cesur olanlar, risk almaktan korkmayanlar değerlendirebilecektir. Sonunda ya batacak, ya da muazzam paralar kazanacaklardı.

21.03.2018/22.03.2018/ 16:30 Çalgı çengi : ikimiz yönetmen ve senarist: Selçuk Aydemir Gürkan (Ahmet Kural) ve Salih (Murat Cemcir) artık mafyayla içli dışlı olmaktan, mafya düğünlerinde müzik yapmaktan bıkmışlardır. Bu nedenle mafyadan tamamen uzaklaşıp hayatlarında yepyeni bir sayfa açmaya karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır, mafyadan azledilmeleri için sahneye çıkacaklardaki bir düğündeki nikah memurunu kaçırmaları gerekmektedir. Ne var ki nikah memuru Tarkan'ı keşfeden kişidir ve ikiliyi de meşhur etme vaadinde bulununca Salih ve Gürkan'ın çok zor bir tercih yapması gerekecektir. 5 Dalda Oscar adayıdır.

29.03.2018/30.03.2018/ 16:30 Zincirsiz (Django Unchained) yönetmen ve senarist: Quentin Tarantino ; yapımcı: Harvey Weinstein Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor. Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django gene de Schultz'un yanından ayrılmaz; üstün avcılık yetenekleriyle şimdi ki hedefi Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır. Dalda Oscar ödülü almıştır