Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)"— Sunum transkripti:

1 Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)
SOYSUZLAR ÇETESİ=INGLOURİOUS BASTERDS “Quentin Tarantino filmi" Alman kuşatması altındaki Fransa her zamankinden zor günler geçirmektedir. Savaştan hasar gören sivillerden sadece biri olan Shosanna, ailesinin canice öldürülmesine tanık olmuştur. Bir şekilde bu can pazarından kurtulmayı başaran kadın Paris'e gidip burada yeni bir kimlikle, sıfırdan hayata başlar. Öte yandan Avrupa'nın farklı bir ülkesinde kendi askerlerini Nazilere karşı örgütleyen yahudi Teğmen Raine amacına ulaşmak için çeşitli planlar kurmaktadır. Shosanna, Teğmen Raine ve Alman aktrisin yolları, Shosanna'nın işlettiği bir sinema salonunda kesişecektir.  Aykırı yönetmen Quentin Tarantino'nun yazıp yönettiği, başrollerini ise Brad Pitt ve Diane Kruger'ın paylaştığı film sekiz dalda Oscar'a aday gösterilmiştir.

2 Mutlu aile defteri Sert ve otoriter bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçmış olan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir. Ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Kafası gittikçe karışan Yıldırım bey, yalanların, dolanların hangisi kime ait bir süre sonra ayırt edemez olur.

3 18.01.2017 -19.01.2017 13.30 ZİNDAN ADASI = SHUTTER İSLAND
Polis şefi Teddy Daniels (DiCaprio) bir firar davasını araştırmak üzere suç işleyen akıl hastalarının kaldığı Zindan Adası'na gelir. Başlangıçta son derece sıradan gibi gözüken dava çok geçmeden tekinsiz bir hale gelecek, soruşturma derinleştikçe Teddy ada hakkındaki ürkütücü gerçeklerle bir bir yüzleşecek ve şok edici sırlar açığa çıkacaktır.

4 BANA MASAL ANLATMA İstanbul Suriçi semtinde yaşayan ve hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir! Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir...


"Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları