Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Başlık Düzeni Alt Başlık. Krzysztof Kieślowski 21 Haziran 1941 tarihinde Avrupa’da savaşın en zorlu geçtiği dönemde Varşova’da doğdu. Babası inşaat mühendisi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Başlık Düzeni Alt Başlık. Krzysztof Kieślowski 21 Haziran 1941 tarihinde Avrupa’da savaşın en zorlu geçtiği dönemde Varşova’da doğdu. Babası inşaat mühendisi."— Sunum transkripti:

1 Başlık Düzeni Alt Başlık

2 Krzysztof Kieślowski 21 Haziran 1941 tarihinde Avrupa’da savaşın en zorlu geçtiği dönemde Varşova’da doğdu. Babası inşaat mühendisi annesi ise memurdu. Babasının hastalığı nedeniyle çocukluğu sürekli sanatoryumları olan şehirlerde geçer. (sayfa:3-4) Ailesi karşı çıksa da tfaiyeci olmak ister ve itfaiyeci okuluna başlar. (13.) orayı terk eder. Ailesi onu Varşova’da sanat okulunda okuması için akrabalarının yanına gönderir. (14) Sanat mezunu olma süreci(ı am so so filminden sahneler.)

3 Film Okulu Yılları(26) “Okul tüm ülkedeki sansüre inat inanılmaz özgür bir yerdi. Sansürsüz istediğimiz filmleri izleyebiliyorduk. Beni derinden etkileyen yönetmenlerle o zaman tanıştım. Artık birçoğu ya öldü ya da film çekmeyi bıraktı. Ya da mesleklerinin bir aşamasında bir şeyleri, kendilerine has hayal güçlerini, zekalarını ya da hikaye anlatma yöntemlerini bir daha geri dönmeyecek şekilde yitirdiler. Tarkovski bunları yitirmemişlerden biriydi. Ama ne yazık ki öldü. Belki de daha fazla yaşayamadığı için öldü. İnsanlar zaten genelde bu yüzden ölürler. Kanserden ya da kalp krizinden veya araba kazasından öldükleri söylenebilir ama gerçek insanlar, yaşamaya devam edemedikleri için ölürler.”

4 Lozd ile ilgili görüşleri (I am so so)(70.sayfa)

5 BELGESELLER…. https://www.youtube.com/watch ?v=KzEr8pI8- hw&list=PL11B970FA2627EA3 1 https://www.youtube.com/watch ?v=KzEr8pI8- hw&list=PL11B970FA2627EA3 1 I am so so 41. dakika)

6 Polonya halkı ve sineması üzerine (sayfa101) I am so so (44. dakika)

7 Belgesellerden kurmacaya

8 Neden kurmaca film?(72. sayfa)

9 Sansür ve devletin ve kilisenin etkisi (86.sayfa) Kieslowski ve sansür(88 sayfa)

10

11 Slayt Başlığı Ekle - 4

12 Slayt Başlığı Ekle - 5


"Başlık Düzeni Alt Başlık. Krzysztof Kieślowski 21 Haziran 1941 tarihinde Avrupa’da savaşın en zorlu geçtiği dönemde Varşova’da doğdu. Babası inşaat mühendisi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları