Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)"— Sunum transkripti:

1 Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)
KELEBEĞİN RÜYASI Yılmaz Erdoğan’ın, “Aşk en güzel bahanesidir şiirin” dediği Kelebeğin Rüyası’nda aşk, şiirin de hayatın da başrolünü üstleniyor. Film, şairlerin altın çağı olan yıllarda, İkinci Dünya Savaşı’nın gölgesinde adım adım gelişen bir aşkı anlatıyor.Filmde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat, çok iyi iki dost olan şairler Muzaffer Tayyip Uslu ve Rüştü Onur'u canlandırıyor.Kelebeğin Rüyası filmi, 2014 yılında Türkiye'nin En İyi Yabancı Film dalında adayı olarak seçildi. İlk önce 2013 Şubat ayında gösterime giren film, aynı yılın Ekim ayında tekrar izleyicilerle buluştu.

2 HACKER (2015) Gelecekte Amerika ve Çin siber güvenlik ve suç alanında lider ülkeler olacaktır. Birbirlerine karşı yaptıkları savaşta bir açık verecek ve beraber çalışmak zorunda kalacaklardır. Bunun için en iyi hackerları görevlendireceklerdir

3 14.12.2015-15.12.2015 13.30 PARİS'TE GECE YARISI = Midnight in Paris
Midnight in Paris" Paris'e gelen genç nişanlı çiftin zaman içinde değişen ilişkisini konu alıyor. Gil (Owen Wilson) Inez (Rachel McAdams)'e sırılsıklam aşık, ancak ikisi de farklı dünyaların insanları. Gil, Hollywood'un gösterişli dünyasından da hayranı olduğu yazarların izinden gidip roman yazmak istiyor. Sosyal statü ve parayı seven maddiyatçı Inez ise aşırı muhafazakar ailesine çok bağlı. Genç adam Paris'in büyülü dünyasına aşık oluyor. Gece yarısından sonra birlikte olduğu hayal ürünü dostlarının dünyası artık onun için daha keyifli bir yer olmuştur.

4 AŞK SANA BENZER Ali (Burak Özçivit), Ege'de bir balıkçı kasabasında aile yadigarı restoranı kaybetmemek için büyük bir mücadele vermektedir. Bir gün nereden geldiği, nereye gideceği belli olmayan bir kız gelir kasabaya: Deniz (Fahriye Evcen) Geçmişinden kaçan Deniz ve Ali arasında büyük bir aşk başlar. Kasabanın sakinleri dondurmacı Nebahat, manav Ayhan, balıkçı Yaşar, Saadet ve Yusuf Baba bu büyük aşkın şahididir. Ancak Deniz'in karanlık geçmişi mutlu olmalarının önünde en büyük engeldir.

5 HERKÜL Olimpos dağında yaşayan pek çok tanrı ve tanrıçalar vardı, ancak hiçbirisi Herkül kadar güçlü ve dürüst değildi!Kahraman olmak için doğan bu çocuğun soluk kesen öyküsünde eski Yunan’ da yaşanan büyü ve olağan üstü olaylar yer alıyor.


"Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları