KRİPTOLU BORDRO VE PERSONEL YÖNETİMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

BULUT BİLİŞİM GÜVENLİK VE KULLANIM STANDARDI M. Raşit ÖZDAŞ Huzeyfe ÖNAL Zümrüt MÜFTÜOĞLU Ekim 2013.
Aile Hekimliği Bilgi Sistemi (AHBS) Laboratuvar Entegrasyonu İlker KÖSE Bilgi Sistemleri Danışmanı Sağlık Bakanlığı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK YÖNETİMİ BECERİLERİ Ali DOĞAN ST Uzmanı 2016 Yılı Verimlilik Projeleri Değerlendirme.
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
Konu 7: TARIM HUKUKU KONUSUNDA YURTTAŞLAR YASASI.
İDEAL PROTEZE GİDEN DOĞRU YOL CROWN DOWN TOTAL İMPLANTOLOJİ.
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TOBB nedir ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kısa TOBB) Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları,
1 Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanlığı Ölçme, Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü.
BBY 467 Bilimsel ve Kültürel Mirasın Dijitalleştirilmesi Ders 3: Dijitalleştirmenin Planlanması ve Dijitalleştirmede Süreç Yönetimi Arş. Gör. Tolga Çakmak.
Yasal Dayanakları: 6245 sayılı Harcırah Kanunu Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliği Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği Uygulama Ortamı: KBS/Harcama.
BULUT BİLİŞİM Dudu AŞKIN Sevilay COĞUPLUGİL. KONU AKIŞI  Bulut Bilişimin Tarihçesi  Bulut Bilişim Nedir?  Bulut Bilişimin Temelleri  Bulut Bilişim.
SMMM ve YMM’LER İLE DENETİM HİZMETLERİNİN EKONOMİK GELİŞMELERE VE SERMAYE PİYASASINA ETKİSİ Nazım Hikmet YMM, Grant Thornton Türkiye İcra Kurulu Başkanı.
Copyright © Küresel Yazılım. All rights reserved. PROFESYONELLER, KÜÇÜK İŞLETMELER, MARKALAR VE KAMU KURULUŞLARI İÇİN İŞGÜCÜNÜ ARTIRMAYI HEDEFLER.
TÜRMOB 11.TÜRKİYE MUHASEBE FORUMU1 Bilgi Teknolojilerindeki Gelişmelerin Denetim Anlayışına Etkisi: Özgün Denetim Yaklaşımı Erdem Taş Denetim Ortağı, SMMM.
Toplantıları önemli hale getirin. Harika ekiplerin temelinde çok iyi iletişim vardır. Temel.
NETWORK YÖNETIMI Ş. Bü ş ra Güngör NETWORK YÖNETIMI NEDIR? Network, sunucu, yazıcı, bilgisayar ve modem gibi veri ileti ş im araçlarının güncel.
E-YEDEKLEME.
Kütüphane Otomasyon Sistemleri
Wal-Mart Stores Inc. Sam Walton tarafından kurulmuş dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. Amerika Birleşik.
Hazırlayan: Atabey doğan
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
Üretim teknolojisi ve bilişim teknolojisindeki değişim
1980’den Günümüze A) Dönemi: 24 Ocak Kararları
Uluslararası Pazarlama Araştırması
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI
MİLLİ GELİR Bir ülkede belirli bir dönemde (genellikle bir yıl) üretilen nihai mal ve hizmetlerin parasal değerine eşittir. Gayri Safi Yurt İçi Hasıla.
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Toplantısı
Hedef Pazar Çin Vodafone Yarına Hazır İhracatçı
İhracat Genel Müdürlüğü
MUHASEBE YEDEKLEME.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
MUHASEBEYE GİRİŞ Muhasebenin Tanımı Muhasebenin Türleri
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
Prof Dr. Hakan Kahyaoğlu
Ağ İşletim Sistemleri Öğr. Gör. Arif DAŞ.
BULUT BİLİŞİM ( CLOUD COMPUTING)
İŞLETME TÜRLERİ BÖLÜM 3.
E-DEVLET AŞKIN KAYA
OZAN TABAKOĞLU
Sunucu Çeşitleri Mehmet Ali Uluekmekçi.
Cube Organization Presents.
YONT221 Küreselleşme ve Yerelleşme
ARAÇ-GEREÇLERİN ÖĞRETİMDEKİ YERİ & ÖNEMİ
ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLAR Sağlık Bilimleri Fakültesi
TEBLİGATIN İŞLEVİ Tebligatın adil yargılama hakkının sağlanması ve adaletin gerçekleştirilmesi açılarından ÖNEMLİDİR.
ÖZ GELİRLER.
DARGEÇİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

FI – Finansal Muhasebe Genel Sunumu
Türkiye'deki Yasal Düzenlemeler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
EGEDENİZ TEKSTİL Canias ERP Projesi Ferdi KAYGUSUZER
MODÜL 5.3 arabuluculuk sürecinin planlanması ve ilkelerin gözetilmesi
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ RESMİ OKULLAR İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ DYNED KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ EXCEL OTOMATİK E POSTA TANIMLA PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU.
BÖLÜM – Kurumlar Vergisi
Ticari Alacaklar Risk Yönetim
Çevre Yönetim Sistemi
Sınıf Öğretmenlerinin Eğitsel Amaçlı İnternet Kullanım Öz Yeterlikleri
TÜRKKEP KEP İK.
Muhasebe ve raporlama sistemi
Sunum transkripti:

KRİPTOLU BORDRO VE PERSONEL YÖNETİMİ MICROSOFT DYNAMICS 365 BORAX KRİPTOLU BORDRO VE PERSONEL YÖNETİMİ

MICROSOFT DYNAMICS 365 BORAX ZORUNLULUKLAR İDEAL ÇÖZÜM BEKLENEN SONUÇLAR Kurumun çalışanlarına karşı yasal zorunlulukları Kurumun Devlete karşı yasal zorunlulukları Personel işlemleri Bordrolama Süreci Mevzuata uygun ve güncel Zamandan tasarruf yapabilen Muhasebe ve İK modülü ile entegre Kurumun devlete ve ilgili kamu kuruluşlarına ait sorumluluklarını ve haklarını eksiksiz ve yasal açıdan uygun şekilde uygulanması Kurumun tamamı, bölümleri, birimleri, departmanları ve personelleri bazında bordro ve personel maliyetlerinin kolayca izlenebilmesi Çoklu lokalizasyonlarda bordro, personel işlemleri ve yasal bildirimlerin tek yerden kolayca, hızlı yönetimi

MICROSOFT DYNAMICS 365 BORAX Çalışanların tahakkuk işlemleri ile kamu kurumlarına verilmesi gereken evrakların sistem tarafından oluşturulup takibinin yapıldığı etkin ve kolay uygulanabilir bordro ve personel yönetimi uygulamasıdır. ESNEK YAPILI VERİMLİ ZENGİN MÜŞTERİ PORTFÖYÜ İster kendi sunucularınızda (On- Prem), isterseniz Microsoft Azure üzerinde (Cloud) kullanım seçeneği Gerektiğinde esnek yazılım altyapısı sayesinde kurum ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir Office 365 ile birlikte çalışır Power BI ile birlikte çalışır Muhasebe modülü ile bütünleşik İK (HCM) modülü ile bütünleşik Çoklu şirket / holding yapılarına uygun Her ay on binlerce kişinin bordrosunun hesaplandığı, kendini ispat etmiş çözüm

BORAX Referanslarından Bazıları… 80+ şirket 25.000+ çalışan ~ 15.000 çalışan Bulut (Cloud) kullanım

BORAX Müşteri Başarı Hikayesi Mevzuata uygun ve güncel tutulan bir yazılım olması bizim için en önemli konulardan birisi. 65 yıllık ticaret hayatını geride bırakan Albayrak Grubu (http://www.albayrak.com.tr) bugün 80’in üzerinde şirketi ile Türkiye’de Milli sermayenin rekabetçi ve sorumluluk sahibi girişimcisi olmanın bilinci ile faaliyetlerine devam etmektedir. ALBİL Merkezi Hizmetler şirketi (http://www.albil.com) bilgi teknolojilerinde çözüm üretmenin, hızla değişen dünyada Türkiye için ne kadar gerekli olduğunun bilinciyle 2000 yılında kuruldu ve gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki tüm Albayrak Grubu şirketlerine Bilgi Teknolojileri (BT) hizmeti vermektedir. Hulusi GÜLEN – Genel Müdür Yardımcısı Çoklu şirket / holding yapısına uygun olması sebebiyle tercih ettik. Microsoft Dynamics 365 (eski ismiyle AX) yazılımının içinde olması ve ERP entegrasyon ihtiyacının bulunmaması hayatımızı kolaylaştırıyor.