INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
OEE ve KOBETSU KAIZEN EĞİTİMLERİ Yer : İzmir
Advertisements

Donanım Birimleri.
MAKRO EKONOMİ 3. HAFTA.
ROBOT.
Stratejik Pazarlama 4. Hafta
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
E- Pazarlama Nedir? Pazarlama, bir ürünün tüketici tarafından bilinmesi, talep edilmesi ve alınmasını sağlayan, bu çerçevede, birçok bileşeni bulunan planlanmış.
Almanca Tercüme Hizmetleriyle Mükemmel bir Deneyim Yaşayın.
Profesyonel bir Çevirmen Olmak İster misiniz? Öyleyse bu yazıyı mutlaka okuyun.
İÇİNDEKİLER GRID COMPUTING NEDİR? NASIL ÇALIŞIR? GRID COMPUTING YAPISI
YAKUP KAYA SABİT BAĞLANTILAR SABİT BAĞLANTILAR 1.MEKANİKSEL EKLER 1.MEKANİKSEL EKLER 2.FÜZYON EKLER 2.FÜZYON EKLER.
Yazılım Mühendisliği1[ 3.hft ]. Yazılım Mühendisliği2 Yazılım İ sterlerinin Çözümlemesi Yazılım Yaşam Çevrimi “ Yazılım Yaşam çevrimin herhangi bir yazılım.
EQUIZSHOW.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
Şahin GÖKÇEARSLAN. Yazılım Türleri Bilgisayar Yazılımları Yazılım türleri (İşletim sistemleri, paket programlar, programlama dilleri) Yazılım lisans türleri.
ÇOK BOYUTLU SİNYAL İŞLEME
İFM – Vergi Tekniği Alt Çalışma Grubu Ön raporu Genel stratejik ilkeler 18 Mart 2009 Osman Özen, Umurcan Gago, Berna Bayındır, Ateş Konca.
F İ NLAND İ YA EG İ T İ M S İ STEM İ Dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip Finlandiya’da özel okul yok, öğrenciler günde 4 saat ders yapıyor,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
E- İş.
Pazarlama İlkeleri.
DOĞUŞ TEKNOLOJİ 20 Mart 2017 Bilkent Üniversitesi.
Betül GÜLER
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
Kuruluş Tchibo ,1949 yılında Max Herz ve Carl Tchillinghiryan(çilingiryan)tarafından Hamburg’da kuruldu. İkili iş hayatına öncelikle posta ile kahve satışı.
XPEECH SIP DECT Yazılım Güncellemesi
Uluslararası Pazarlama Araştırması
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
Proje Dosyası - Belgeleme - Raporlama
Erken çocukluk döneminde fen ve matematik kavramlarının gelişimi
Proje Oluşturma ve Yönetimi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
T- Testİ: ORTALAMALAR ARASI FARKLARIN TEST EDİLMESİ
Proje Oluşturma ve Yönetimi
REHBERLİK SERVİSİ.
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
Ürün veya Hizmet Satışı
BİLGİSAYAR ÇEŞİTLERİ.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Bölüm 9 İş Yönetim Stratejileri : Rekabet Stratejileri
İstanbul Vinç Kiralama Hizmetleri
RESİM VE RESİM DÜZENLEME İŞLEMLERİ
STORAGE BÜŞRA KARADENİZ
E-DEVLET AŞKIN KAYA
İNTERNET ADRESLERİ.
Sunucu Çeşitleri Mehmet Ali Uluekmekçi.
Temel Bilgisayar Bilgileri
Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L
FI – Finansal Muhasebe Genel Sunumu
Çalışma Sistemi 1.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Kişi Sayma Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri.
İSTASYON YÖNTEMİ.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 7.D.1. Özgün Ürünümü Tasarlıyorum.
Doğru Ürün Kiti Kullanım Kılavuzu
ÖĞRENME STİLLERİ.
EBSCOadmin Genel Bakış
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
İşlemciler.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KAMERA.
BANKACILIK VE FİNANS bölümü
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
Paydaşlar, Yöneticiler ve Etik
Sunum transkripti:

INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!

Crypto Madenciliği(Mining) Ne Demek? Madencilikte yaygın olarak kullanılan yöntem güçlü ekran kartları ile bunların GPU birimlerini kullanarak coin elde etme yöntemidir. İndireceğiniz programlar vasıtasıyla üye olduğunuz havuzun kodlarını kullanarak coin çıkartabilirsiniz. Fakat bu şekilde ne yazık ki büyük kazançlar elde etmek mümkün değil. Özellikle elektrik maliyetinin çok yüksek olduğu bizim gibi ülkelerde kâr edeyim derken zarar etmektesiniz. Kripto para madenciliğinin gerçek getirisi için sadece coin madenciliği için yapılmış asic miner denilen cihazlara sahip olmanız gerekiyor. Bu cihazlar normal masa üstü bilgisayarlara göre daha pahalı olmakla birlikte birkaç bin dolara alabilirsiniz ve alınan cihazın Mhs gücü nispetinde gelir elde edilebilirsiniz. Ancak bu makinelere sahip olsanız dahi karşınıza yine elektrik maliyeti çıkacaktır. Ayrıca bu cihazları doğru konfigürasyonla çalıştırmak içinde ayrı bir bilgi birikimi gerekecek. Asic miner cihaz alsanız bile az kar edip karşılığında yüzlerce tl’lik elektrik faturasıyla karşılaşabilirsiniz. İşte bu noktada karşımıza Bulut Madenciliği çıkıyor.

Bulut Madenciliği(Cloud Mining) Ne Demek? Cloud Mining dediğimiz sistemin prensibi mining yapabilmenize olanak tanıyan asic miner denilen ekipmanlarla donatılmış sunucular üzerinden yatırdığınız ücret oranında pay alarak kripto para kazanma işlemidir. Kontrat yaptığınız coin çiftliklerinin bilgisayarları datacenter ortamında sürekli açık olduğundan sürekli mining yapmakta ve bunun sonucunda da siz oturduğunuz yerden bu bu çiftliklerin kârına ortak olmaktasınız. INVIA WORLD İŞTE BU NOKTADA SİZLERE CLOUD MINING YAPMA FIRSATINI ÇEŞİTLİ BONUS VE EKİP GELİRLERİYLE DAHA DA CAZİP HALE GETİRİYOR.

BİZ MÜŞTERİLERİMİZE NASIL CLOUD MINING FIRSATI SUNUYORUZ? INVIA WORLD, GPU mining sistemini kullanarak sizlere yatırımınız oranında mining fırsatı verir. Mining çiftliğimiz İzlanda’da konuşlandırıldı. İzlanda,Çin’den sonra dünyada en çok mining çiftliklerinin bulunduğu 2.yerdir. Siz değerli müşterilerimize Mining çiftliklerimizi yerinde görme fırsatı sunuyoruz. Çiftliklerimizde sadece BTC değil birçok altcoinin de mining işlemini yürütüyoruz.

BİZ MÜŞTERİLERİMİZE NASIL CLOUD MINING FIRSATI SUNUYORUZ? Şirketimiz müşteri memnuniyeti 1.planda tutarak hergün adınıza ne kadar hangi coin’den mining yapıldığını günlük raporlar halinde sizlere sunar. Şirketimiz piyasadaki değerli ve değerlenmekte olan coinler hakkında müşterilerimize özel ders programları sunarak kendilerini coin piyasaları konusunda yetiştirmelerine yardımcı olur.

INVIA WORLD GELİŞİM SÜRECİ 07.07.2017 tarihinde deneme sürümü olarak web sitesi kullanıcı hizmetine açıldı. 04.08.2017 – 04.10.2017 tarihleri arası dubai için qualifikasyon olacak. 01.10.2017 tarihinden itibaren tam resmi olarak faaliyete geçilmiş olacak. 08-12 Kasım 2017 tarihleri arasında DUBAİ’ye gala ve promosyon için gidilecek. Görkemli gösterilerle kutlanacak. Dubai’deki galada şirket CEO’su ile birebir tanışma imkanı olacak.

INVIA WORLD YATIRIM PAKETLERİ

INVIA WORLD KARİYER PLANLARI

INVIA WORLD ADRES VE İLETİŞİM Açık Adresi: Invia World GmbH Graben 12 1010 Wien Mail Adresi: support@inviaworld.com

INVIA WORLD AVUSTURYA OFİS KONUMU

SİZLERİ DE EKİBİZDE GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ