Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Doğru Ürün Kiti Kullanım Kılavuzu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Doğru Ürün Kiti Kullanım Kılavuzu"— Sunum transkripti:

1 Doğru Ürün Kiti Kullanım Kılavuzu

2 İş Emri Öncü Format.v.6 İş emri öncü format için aynı güne ait Stok 1 raporu sistemden çekilerek «lokasyon» sıralaması yapılır A’dan Z’ye veya Z’den A’ya ikisinden biri seçilmelidir.

3 Toplamda 1 günü (24 saat) periyodu kapsayacak şekilde alınmalıdır.
İş Emri Öncü Format.v.6 İş emri öncü format raporlamasında depodan reyona çıkması gereken ürünlerin satışının ne zaman gerçekleştiğini görmek için «Kasa Raporları Satış Arama 129» raporu sistemden aşağıdaki gibi çekilir. Satış Detaylı alınmalıdır Ürün detayı seçeneği ile alınmalıdır Toplamda 1 günü (24 saat) periyodu kapsayacak şekilde alınmalıdır. Satış arama Raporu Stok1 raporunda olduğu gibi ÖzelKod sıralamasına tabi tutulmalıdır.

4 İş Emri Öncü Format.v.6 Kasa Satış arama raporu «Özelkod» sıralaması ile «kasa satış raporu» sekmesine yapıştırılmalıdır. Stok 1 raporu «lokasyon sıralaması ile «stok1» sekmesine yapıştırılmalıdır.

5 İş Emri Öncü Format.v.6 Bu raporlamada «Kasa Satış Raporu» depo performansını ölçmek için kullanılmaktadır. Bu nedenle tüm zamanlarda kullanılması gerekmeyebilir. Stok raporu yapıştırıldıktan sonra format kullanıma hazırdır. Nasıl yorumlandığı ve kullanım alanları ile ilgili bilgiye «Doğru Ürün Sunumu»’ndan ulaşabilirsiniz .

6 Doğru Ürün Depo - Reyon Doğru Ürün Depo – Reyon için aynı güne ait Stok 1 raporu sistemden çekilerek «lokasyon» sıralaması yapılır A’dan Z’ye veya Z’den A’ya ikisinden biri seçilmelidir.

7 Toplamda 1 Haftalık periyodu kapsayacak şekilde alınmalıdır.
Doğru Ürün Depo - Reyon Doğru Ürün Depo Reyon için raporlamasında depodan reyona çıkması gereken ürünlerin satış analizinin yapılabilmesi için «Kasa Raporları Satış Arama 129» raporu sistemden aşağıdaki gibi çekilir. Satış Detaylı alınmalıdır Ürün detayı seçeneği ile alınmalıdır Toplamda 1 Haftalık periyodu kapsayacak şekilde alınmalıdır. Satış arama Raporu Stok1 raporunda olduğu gibi ÖzelKod sıralamasına tabi tutulmalıdır.

8 Doğru Ürün Depo – Reyon Stok Raporu ve Satış raporu kopyalandıktan sonra aşağıdaki ekranda S/S , Son hafta satış Miktarı , Depo Stok miktarı seçimleri yapılır. Maksimum S/S değeri Özel kod bazında seçim yapar Son Hafta Satış Miktarı Özel Kod bazında satış miktarına göre seçim yapar. 5 üzeri satış olan ürünleri listeler Depo stok miktarı girilerek seçim daraltılabilir.

9 Doğru Ürün Reyon - Depo Doğru Ürün Reyon – Depo için aynı güne ait Stok 1 raporu sistemden çekilerek «lokasyon» sıralaması yapılır A’dan Z’ye veya Z’den A’ya ikisinden biri seçilmelidir.

10 Toplamda 1 Haftalık periyodu kapsayacak şekilde alınmalıdır.
Doğru Ürün Reyon - Depo Doğru Ürün Reyon Depo raporlamasında Reyondan Depoya çekilmesi gereken ürünlerin satış analizinin yapılabilmesi için «Kasa Raporları Satış Arama 129» raporu sistemden aşağıdaki gibi çekilir. Satış Detaylı alınmalıdır Ürün detayı seçeneği ile alınmalıdır Toplamda 1 Haftalık periyodu kapsayacak şekilde alınmalıdır. Satış arama Raporu Stok1 raporunda olduğu gibi ÖzelKod sıralamasına tabi tutulmalıdır.

11 Doğru Ürün Reyon – Depo Stok Raporu ve Satış raporu kopyalandıktan sonra aşağıdaki ekranda S/S , Son hafta satış Miktarı , Depo Stok miktarı seçimleri yapılır. Minumum S/S değeri Özel kod bazında seçim yapar. Girilen değerden yüksek S/S listeler Son Hafta Satış Miktarı Özel Kod bazında satış miktarına göre seçim yapar. 5 altı satış olan ürünleri listeler Reyonda kalacak min. Ürün adedini listeler. Girilen değerden yüksek stoklu ürünleri gösterir.

12 Doğru Ürün Kiti Doğru Ürün Kiti kullanımının tüm mağaza için uygulanmasının yanında , reyon bazlı yada merchaltgrup bazlı kullanımda mümkündür. Stok raporu yapıştırılırken Üst Grup ve Yaş Grup seçimleri ile tüm mağaza ayrı ayrı analiz edilebilir. Bu hem depo – reyon , hem de reyon – depo uygulaması için geçerlidir.

13 Teşekkürler Gürhan ARZIMAN Muğla Fethiye Erasta AVM Mağaza 1. Müdürü


"Doğru Ürün Kiti Kullanım Kılavuzu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları