NEDEN ACCURA CX … 5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI ŞABLON TARAYICI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Danışmanlık ve Bilgisayar Sistemleri
Advertisements

•Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. •Size verilen kullanıcı.
EZPro Q-Label.
EXCEL ŞAHİN AKDAĞ 1.
CNC GİYOTİN Sac malzemelerin belirli boyutlarda kesilmesi için kullanılan tezgahlardır. Geçmişte bu tezgahlar manüel olarak kullanılmalarına karşın günümüzde.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
FIZ 171 GRAFİK ÇİZİM PROGRAMI ORIGIN
Power Point’a Resim Nesneleri Ekleme ve Kullanma
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
Konu : Bili ş im Teknolojilerinin Günlük Ya ş amdaki Önemi.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MBS’Yİ NASIL KULLANABİLİRİM?
Kontrat kopyalama işlemi için rezervasyon menüsün altında Hotel Price veya Agency Price seçeneklerine tıklanmalıdır.
ABKANT İLE BÜKME Cnc Abkantın Çalışma Prensibi
LAZER İLE KESME Lazer ışınının elde edilmesi kolaylaştıktan sonra uygulama alanları da artış göstermiştir. Endüstriyel alanda kullanımı kaynak, kesme ve.
TABLOLAR.
Microsoft Power Point Dersi
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM
KARDİYOTO KARDİYOLOJİ OTOMASYONU.
Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. Size verilen kullanıcı.
Microsoft EXCEL (2) Kapsam Kopyalama, Yapıştırma Açıklama Ekleme Satır ve Sütunların Boyutlandırılması Bitişik Hücrelere Dayanarak Otomatik Veri Girme.
ALİ KÜÇÜKER WinOS Görüntü ile İlgili Kişiselleştirme Seçenekleri.
Bilgisayarda Ofis Programları
Bilgisayarda Ofis Programları
ALİ KÜÇÜKER WinOS Görüntü ile İlgili Kişiselleştirme Seçenekleri.
TEK ODAKLI LENSLERİN ÇERÇEVEYE TESPİT TEKNİĞİ OPTİSYENLİK MESLEĞİNDE ÇERÇEVE BOYUTLARININ ÖLÇÜLMESİ YÖNTEMİ.
Bilgisayarda Ofis Programları
POWERPOİNT BERİL ŞENDOĞAN.
DENETİM MASASI   Kendimize ait olan bir bilgisayarın özelliklerini görmek ve çeşitli ayarlamalar yapmak için DENETİM MASASI kullanılır.
Microsoft EXCEL (1).
4. LİSTE OLUŞTURMA VE BİÇİMLENDİRME
DUVAR BAĞLANTILI PANOLU KATLANIR YEMEK MASASI
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM Ünite : BİLİŞİM OKUR-YAZARLIĞI Konu : Bilişim Teknolojilerinin Günlük Yaşamdaki Önemi Bilgiyi dönüştürme kavramını tanımlar.
Hafta Rapor Hazırlamak Form aracılığı ile tablolara veri girişi yapıldıktan sonra, ekran çıktısı veya yazıcı çıktısı almak amacı ile rapor hazırlanmaktadır.
Word Programı.
İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ
SPHEROS R37 DR+ 37” LCD TV 1366 x 768 çözünürlük
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
WORD WORD UYGULAMA.
Aşındırıcı su jeti ile işleme
BASİT EĞİLME TESİRİNDEKİ TRAPEZ KESİTLER Betonarme Çalışma Grubu
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MBS’Yİ NASIL KULLANABİLİRİM?
Basit Eğilme Tesirindeki Prof. Yük. Müh. Adil ALTUNDAL
Ömer AYDOĞMUŞ Mustafa SÖZGEN. Herkes Windows 9'u beklerken Microsoft büyük sürpriz ile Windows 10 tanıtımını gerçekleştirdi. Şaşırtıcı bir hamle olarak.
TEKNİK RESİMDE KESİT GÖRÜNÜŞ
EBYS KULLANIMI.
HL530 Duş Blok Patentli ve doğrusal eğimli, yerle ayni hizadaki duşlar için çözüm Hızlı Montaj.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
1-Karşımıza gelen ekranı ileri diyerek geçiyoruz..
Sinem TÜRKOĞLU Sınıfı: 10 – Bilişim No : 59 BILIŞIM TEKNOLOJILERININ TEMELLERI PROJE ÖDEVI WINDOWS 7 KURULUMU.
BRAİLLE YAZI SİSTEMİNDE KULLANILAN ARAÇ VE GEREÇLER
Oransal Kontrol Cihazı RWF 50. Güç artımı göstergesi Ayarlanan değer (yeşil) Okunan değer (kırmızı) Brülör devrede göstergesi Güç azaltma göstergesi 2ci.
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
::: Soru Numarası Seçin :::
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
BLUZ DİKİMİ.
BASİT EĞİLME TESİRİNDEKİ TRAPEZ KESİTLER
Word Programı.
Döküman Ekleme Teklif kabul edildikten sonra, müşteriden gerekli evraklar talep edilir. Tüm evrakları, müşteriden aldıktan sonra, “RFK Yetkili Satıcı.
powerPoint nedir
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 7.B.2. Bilgisayar Destekli Tasarım.
FIZ 171 GRAFİK ÇİZİM PROGRAMI ORIGIN. Temel bilimlerde yapılan bilimsel çalışmalarda yaygın olarak kullanılan grafik programlarından biri ORIGIN’dır.
4. OFİS PROGRAMLARI (POWERPOINT)
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Sunum transkripti:

NEDEN ACCURA CX … 5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI ŞABLON TARAYICI BİLGİLERİN KOLAYCA GİRİLMESİ CAM MERKEZLEME CAM KESİMİ PROGRAMLAMA ÖZEL KANAL AYARI CAM KESİMİ NİLÖR VE ÇAPAK ALMA BİFOKAL MODU PROGRESİF MODU KORUYUCU OTOMATİK KAPAK

NEDEN ACCURA CX… Dizaynı ve estetiği sayesinde fazla yer kaplamayan Accura cx, sessiz ve hızlı kesimiyle de mükemmel işçilik sağlar. 5 boyutlu çerçeve tarayıcı, otomatik merkezleme, güvenilir nilör ve çapak üniteleri Accura cx üzerinde standarttır. Cam sıkıştırma basıncı ve camın taşa inme basıncı ayarlanabildiğinden yüksek silindirikli camlarınızı güvenli bir şekilde kesebilirsiniz. Camın kanal ve polisaj taşının üzerinde gezinebilme özelliği sayesinde yüksek indeksli camlarda da kaliteli parlatma yapılır ve kanal taşındaki aşınmalar minimuma indirilir.

5 BOYUTLU ÇERÇEVE TARAYICI Çerçeveyi tarayıcıya nasıl koyarsanız koyun otomatik sıkıştırma sayesinde düzeltir. Kanal genişliği,derinliği ve çevre ölçümünü ayrı ayrı hafızaya alır. 4. Ve 5. boyut bilgilerini hafızaya alan uç sayesinde camlarınızın çerçeveye tam oturmasını sağlar.

ŞABLON TARAMA Accura’nın özel aparatı yardımıyla isterseniz demo camı isterseniz de şablonu taratabilirsiniz. Taratılacak demo camı veya şablonu otomatik olarak tanır ve birkaç saniye içerisinde modeli okur.

BİLGİLERİN KOLAYCA GİRİLMESİ Hastanın pupila mesafesi ayrı ayrı yada toplam olarak girilebilir. Hastanın odak noktasının yüksekliği çerçeve merkezinden veya çerçeve tabanından yükseklik olarak girilebilir. Tüm değerleri rakamlara basarak kolayca yazabilirsiniz.

CAM MERKEZLEME Yeşil ekranda bilgiler girilir ve cam, merkezlemeye hazır hale getirilir. Aksı vurulan cam ekrana konularak ayarları yapılır. OK tuşuna basılı tutarak da cam merkezlenir.

CAMI KESİME HAZIRLAMA Çerçeve, cam tipi ve kesim ayarları için sarı ekrana geçin. Otomatik kanal pozisyonunu tercih edebilir yada 8 farklı kanal pozisyonunu seçebilirsiniz. Böylece yüksek numaralı camlarda estetiğe önem vermiş olursunuz. İstediğiniz çapak alma miktarını ön veya arka çapak olarak belirleyebilirsiniz. Parlatma yapılıp yapılmayacağını ayarlarsınız.

CAMA ÖZEL KANAL AYARLAMA Kanal ayarlamak için manual program tuşuna basılır. Cam ölçüldükten sonra kanal grafik ekranından istenilen kanal ayarları yapılır. Kanal grafik ekranı sayesinde camın üzerine açılacak kanalı, kanal pozisyonunu görebilir, camı kesmeden önce kesilecek camın neresinin daha kalın veya ince çıkacağı hakkında bilgi alabiliriz.

CAM KESİLİMİ Cam önce kaba taşta kesilir. Camın kalınlık ve bombesini ölçmek için okuma uçları camı okur. Bu arada alınan bilgilerle çapak taşlarına yanaşmalar hesaplanır. Cam modelin birebir şeklini alır ve kesim tamamlanır. Çapak ve nilör kolu iner güvenli çapak maxsimum hızda alınmaya başlar.

NİLÖR VE ÇAPAK ALMA Kabası kesilen cam, okuyucu uçlar sayesinde okunur. Bu okuma sayesinde camın her noktasındaki kalınlığı ve bombesi hesaplanır. Alınan bilgilere göre cam ince taşta kesilmeye başlar.. Nilör kanalı açılmaya başlar. Çapak alımından sonra cam kesim işlemi biter.

BİFOKAL MODU Bifokal modu seçilir. Yakın pupila girilir. Yükseklik girilir.. Bifokal segmenti için yükseklik ve genişlik ayarlanıp cam merkezlenir.

PROGRESİF CAM KESİLİMİ Progresif modu seçilir. Uzak pupila girilir. Yükseklik girilir. Ekranda kesik kesik oluşan artıyla progresif camın artısı üst üste gelecek şekilde merkezlenir.